- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
AGISDAN GELEN KOTU KOKU
9/10/2010, 3:30 am
BEYSAN BEY BIKAC GUN ONCE YAZMISTIM BIR GUVERCINM HALSIZ VE ZAYIFLADI, YEME KARSI ISTAHSIZLIK VE EN UFAK YEMLERI SECME GIBI SORUNU VARDI, AYRETTEN BUGUN FARKETTIM, AGZINDAN KOTU KOKU GELIYO, ECOLI ICIN AGZINDAN SIRINGAYLA ILACI VERIRKEN FARKETTIM. BU NE TUR BI HASTALIKTIR VE TEDAVISI NASILDIR TESSEKKURLER.
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
Geri: AGISDAN GELEN KOTU KOKU
12/10/2010, 8:15 pm
eric kardeş slm.
ağızdan gelen kötü koku zaten ecoli hastalığına yakalanmış kuşlarda olur.
kuşun gursağındaki suyun 3/4 ünü kusturun sonra colimix bulun 2lt suya 1 paket kullanıcaksınız 6-7 gün uygulayın geçmiş olsun.
ağızdan gelen kötü koku zaten ecoli hastalığına yakalanmış kuşlarda olur.
kuşun gursağındaki suyun 3/4 ünü kusturun sonra colimix bulun 2lt suya 1 paket kullanıcaksınız 6-7 gün uygulayın geçmiş olsun.
- mobilet
Ad Soyad : ramazan kök
Doğum Tarihi : 02/03/94
Forum Kayıt : 22/09/10
28/10/2010, 7:35 pm
slm brysan abi çook kötüyüm bütün herkes buralardaysa bunu dikkatlice dinlesin 1 ay önce güvercine başladım ama güvercinlerim yozda olsa ilk kuşumdur dedim ama diğildi fındık güllü erkek sütüm hasta arkadaşta getirdiğim bir kuş öldü ve diğer arkadaşta getirdiğimin ise kuşun ağzından su geliyordu ve çoook iğrenç kokuyordu kuşun ağzını açtım baktım peynirleme denen birşey vardı ve yuvadan attım onu karantinaya aldım öldü şimdi beni güvercine alıştıran fındık güllü süt beyazımada bulaştı o kötü koku ama ağzında peynirleme yok erken teşhis koydum axiiilen yardıma ihtiyacım var lütfen tüm kuş seven vatabdaşlarım yalvarırım allahrızası için bişiler diyin yapim nolurrrr offff:(((((((((((
- mobilet
Ad Soyad : ramazan kök
Doğum Tarihi : 02/03/94
Forum Kayıt : 22/09/10
28/10/2010, 7:38 pm
ben tek birşey istiyorum nolur beysan abi veterinersin nolur abi bir can daha kurtar
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
29/10/2010, 5:24 pm
ramazan kardeş.slm.
önce kuşu eline al baş aşağı tut ve kuşun gursağını yavaşça sıkarak kusmasını sağla sonra
1 çaybardağının içine 5 gr elma sirkesi koy 5gr da su koy.bu 10 gr'lık elma sirkesi karmasının önce 5 gr ını kuşa ağızdan ver.ve 1-2 dk kuşun gursağına masaj yap.ve 2dk sonra kuşu kustur.yani sizin anlıyacağınız kuşun gursağını yıkama yapıyoruz.
sonra geri kalan 5 gr elma sirkeli suyu kuşa ağızdan ver bırak öyle kalsın ve kuşa sonra ense deri altından baytril%10 luk iğneden 0,2cc vur 3-4 gün iğne vurmayı uygula.kuşun birşeyi kalmaz.
geçmiş olsun.
önce kuşu eline al baş aşağı tut ve kuşun gursağını yavaşça sıkarak kusmasını sağla sonra
1 çaybardağının içine 5 gr elma sirkesi koy 5gr da su koy.bu 10 gr'lık elma sirkesi karmasının önce 5 gr ını kuşa ağızdan ver.ve 1-2 dk kuşun gursağına masaj yap.ve 2dk sonra kuşu kustur.yani sizin anlıyacağınız kuşun gursağını yıkama yapıyoruz.
sonra geri kalan 5 gr elma sirkeli suyu kuşa ağızdan ver bırak öyle kalsın ve kuşa sonra ense deri altından baytril%10 luk iğneden 0,2cc vur 3-4 gün iğne vurmayı uygula.kuşun birşeyi kalmaz.
geçmiş olsun.