İBRAHİM ILIDERE (İNEGÖL)
+5
Haso
hasankoc
Forum Admin
çevik
Miharbiden
9 posters
- Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08
İBRAHİM ILIDERE (İNEGÖL)
2/12/2008, 1:26 pm
Selamlar
İnegöle bağlı Çeltikçi köyünde çiftçilikle uğraşan İbrahim ILIDERE abimize ait kuşlardan bir kaç kare.
Yaşmaklı bakan İbrahim abimizin ait 2.kattan oluşan bir kümesi var. Alt katta uçurduğu kuşlar üstte ise damızlık kuşları bulunmaktadır. Hava kararmak üzere olduğu için isterseniz salayım uçurayım demesine rağmen yok abi gerekmez dedik.
İnegöle bağlı Çeltikçi köyünde çiftçilikle uğraşan İbrahim ILIDERE abimize ait kuşlardan bir kaç kare.
Yaşmaklı bakan İbrahim abimizin ait 2.kattan oluşan bir kümesi var. Alt katta uçurduğu kuşlar üstte ise damızlık kuşları bulunmaktadır. Hava kararmak üzere olduğu için isterseniz salayım uçurayım demesine rağmen yok abi gerekmez dedik.
- çevik
Ad Soyad : çevik olça
Doğum Tarihi : 12/09/70
Forum Kayıt : 04/10/08
Geri: İBRAHİM ILIDERE (İNEGÖL)
2/12/2008, 3:00 pm
maşallah güzel kuşlar. oynar ırkının gözlerden uzak bilinmeyen yerlerde izole bi şekilde dışardan kuşlar sokulmayarak bilinçli şekilde beslenmesi beni mutlu etti. oynarı belli standarta sokmaya çalışan arkadaşlara bu bikaç kümes örnek olsun.oynarın çeşitleri vardır tek bi standartı yoktur. tabiki kırıklar hariç. ibrahim akdemir bey sizede teşekkürler güzel bi paylaşım oldu. belirtmeden geçemiycem mazur görün sarı gözlü kuşlarınız hakkında; bence bu kuşların üzerinde fazla durmayın, eskiden bu şekil kuşlar olabilir ama bunların oynar olduğunu göstermez. 25 yıldır oynar besleyen biri olarak , sizingibi oynara gönül vermiş bi arkadaşa tavsiyemdir.
2/12/2008, 4:52 pm
paylaşım için tşk ibrahim bey adaşınızada burdan sevgiler saygılar emeginize saglık
- MisafirMisafir
22/1/2009, 9:36 pm
masallah paylasıım ııcn tsk tuyunce hayrını gor
- Haso
Ad Soyad : Hasan Sağlam
Doğum Tarihi : 27/06/75
Forum Kayıt : 11/04/08
26/1/2009, 7:08 pm
oynar ırkını çok güzel bir şekilde temsil ediyorsunuz çok tşk
- MisafirMisafir
25/2/2009, 1:30 am
Maşallah güle güle besle ALLAH can pekliği versin güzel kuşlar bereketli olsun Samsun’dan sevgiler saygılar
27/3/2009, 7:03 pm
ALLAHIM can pekliği versin sağlıcakla beslemek nasip eylesin...SAMSUN’dan selamlar…
- ahmet1265
Ad Soyad : Hüseyin
Forum Kayıt : 21/06/10
3/8/2010, 9:29 am
İşte benim köyümden bu amca tanıyorum bu amcayı ben görüyorum sokakta arada kuşlarıda havalandırırken görüyorum ama ben kendim bursanın içinde oturuyorum bayramda düğünde felan gittiğimde görüyorum.
- turan_44
Ad Soyad : turan onaran
Doğum Tarihi : 23/06/75
Forum Kayıt : 16/10/08
15/9/2010, 8:32 pm
İBRAHİM emegine sağlık bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim,İBRAHİM ILIDERE abiminde emegine ve gönlüne sağlık gerçekten beslenmeye değer ve gayet vasıflı kuşları var,tüylerince hayrını görsün,sağlıklı kümesler.
SELAMLAR SAYGILAR
TURAN ONARAN
SELAMLAR SAYGILAR
TURAN ONARAN
- Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08
İBRAHİM ILDIRER (İNEGÖL)
13/12/2010, 5:36 pm