HAYRETTİN ŞENTUNA (ÇORLU)
+2
turan_44
Hilal Hüseyin Aydoğmuş
6 posters
HAYRETTİN ŞENTUNA (ÇORLU)
12/8/2010, 8:28 pm
Yaz tatilimin başlamasıyla birlikte fırsat buldukça dost yetiştircilere ziyretlerde bulunuyorum.Bu hafta Çorlu'da ikamet eden dostum Hayrettin Şentuna yı ziyaret ettim.Kendisi bursa oynar ve trakya makaracısı meraklısı,her zamanki gibi havanın çok sıcak olmasına rağmen güzel uçum performansları izleyip keyfli saatler geçirdik kendisine misafirperverliği için bir kez daha buradan da teşekkür ederim.
Keyifli Ziyaretimden arka kalan bazı fotoğraflar.
Keyifli Ziyaretimden arka kalan bazı fotoğraflar.
- turan_44
Ad Soyad : turan onaran
Doğum Tarihi : 23/06/75
Forum Kayıt : 16/10/08
Geri: HAYRETTİN ŞENTUNA (ÇORLU)
12/8/2010, 8:36 pm
Değerli kardeşim can dostum, HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ, yine güzel bir ortama imza atmışsın,keşke haberim olsa idi,hayrettin kardeşiminde emeğine sağlık,güzel kuşlar güzel kümes daha ne olsun.
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN
- Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08
13/8/2010, 6:47 am
Paylaşım için teşkkürler. Hüseyin senin kuşlardan da var sanırım arkadaşta birkaç tanesi yapı olarak çok benziyr senin kuşlara
13/8/2010, 1:08 pm
Miharbiden demiş ki:Paylaşım için teşkkürler. Hüseyin senin kuşlardan da var sanırım arkadaşta birkaç tanesi yapı olarak çok benziyr senin kuşlara
Gözlemlerin doğrudur İbrahim.Hayrettinin kuşlarında İki farklı kan var karabaş ağarlıklılar yine inegöle dayanıyor biliyorsun(isim vermeme gerek yok).Diğer açık kollar İstanbuldan bir abimize bendeki kanlarla aynı kuşlar ben daha farklı çalıştım hayrettin kendi kafasına göre daha farklı çalıştı benimkilerle kuşların kökü,çıkış yeri aynı fabrika.(Kısaca kan aynı İşçilik farklı).
- hayrettin şentuna
Ad Soyad : hayrettin şentuna
Forum Kayıt : 07/05/10
13/8/2010, 5:11 pm
Değerli arkadaşım Hüseyin
Edirneden taa buralara kadar gelipte bana zaman harcadığın için eline ayağına sağlık,
havaların sıcak olması performansı ne kadar etkilesede yinede kuşlarımız bizi utandırmadı.inşallah bu tür ziyaretleri sıkça gerçekleştirme fırsatımız olur.En kısa zamanda tekar beklerim
SAYGILAR...
Edirneden taa buralara kadar gelipte bana zaman harcadığın için eline ayağına sağlık,
havaların sıcak olması performansı ne kadar etkilesede yinede kuşlarımız bizi utandırmadı.inşallah bu tür ziyaretleri sıkça gerçekleştirme fırsatımız olur.En kısa zamanda tekar beklerim
SAYGILAR...
- cabir
Ad Soyad : ZAFERKARAGOL
Forum Kayıt : 16/11/09
13/8/2010, 7:44 pm
gerçekten orda olmak gerekirmiş paylaşım için teşekkürler