OYUN KUŞU İNİŞ TİMUR EDİRNE
+2
SEFA
timur
6 posters
OYUN KUŞU İNİŞ TİMUR EDİRNE
26/8/2010, 3:33 pm
oyun kuşu start aldığı yere değil start aldığı yani kalkış yaptığı NOKTAYA inmelidir
benim nazarımda 2 metrekare lik bir alandan kalkan kuş aynı alan mesafesi içine inmeli ( tabiki bol takla vurarak )
https://www.dailymotion.com/video/xb99o4_5-ynyy-tymur-timurexpo-sitemynet-co_animals
benim nazarımda 2 metrekare lik bir alandan kalkan kuş aynı alan mesafesi içine inmeli ( tabiki bol takla vurarak )
https://www.dailymotion.com/video/xb99o4_5-ynyy-tymur-timurexpo-sitemynet-co_animals
- SEFA
Ad Soyad : SEFA ERSOY
Forum Kayıt : 05/09/08
Geri: OYUN KUŞU İNİŞ TİMUR EDİRNE
26/8/2010, 4:34 pm
maşallah güle güle besle
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
27/8/2010, 12:00 am
bu vıdeoyu baya once ızlemıstım ve helal olsun demıstım yıne dıyorum helal olsun akıllı kus ve ucurusunu tebrık ederım.
3/10/2010, 9:23 pm
s.a. tüm yarumlara teşekkürler
inş. tüm merakçı arkadaşlarımın kümesindeki kuşlar gönlünce olması dileğiyle
saygılar timur ...
inş. tüm merakçı arkadaşlarımın kümesindeki kuşlar gönlünce olması dileğiyle
saygılar timur ...
4/10/2010, 5:44 am
YAKLAŞIK 22SENEDİR ŞEBAP YETİŞTİRİYORUM EN SONUNDA BENİDE OYUN KUŞÇUSU YAPACAKSINIZ GALİBA ?
SAYGILARLA.
MÜDÜR
SAYGILARLA.
MÜDÜR
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
4/10/2010, 1:32 pm
sayın müdürüm şebap besleyenlere saygı duyarım fakat taklacı ve oyun kuşu beslemek bir harikadır müdürüm senin de değerli bir kuş seven olarak çok güzel oyun kuşu beslemeni tavsiye ederim
sevgi ve saygılarımı iletirim
kerim ikiz 1953
sevgi ve saygılarımı iletirim
kerim ikiz 1953
- 08defineci
Ad Soyad : Nurtaç Durmuş
Doğum Tarihi : 12/11/82
Forum Kayıt : 31/08/10
5/11/2010, 9:56 pm
maşallah üstat harika kuş uçuşunu görmedim ama iniş çok güzel.yıllardır iyi kuş araya araya dermanımız kesildi zaten kime sorsan slogan belli iyi kuş iyi para peki biz böyle bi kuşu almamız için illa 2 maaşımızı ortayamı koymalıyız.kuş ticereti inanın akıl almaz bi safaya taşınmış kuş para ediyo diye tavuk besleyen insanlar bile tavuğu satıp kümeslere güvercin doldurdu.ben kuşçuyum diyo sürekli yavru alıyo büyütüyo soruyosun oyun varmı abi bu mardin diyo illaki oynar ama ne oynar kendide bilmiyoki bana desin.bizede bi el atın biz bu oyun kuşunu nerden alacaz