GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL

+19
KONYALI 42
Yavuz ÇAKMAK
freaxs
Sakallı Sadık
bora özmen
gursel
kadi-oglu
pulcuk
PerfoTakla
Volkan Gülal
Mccarthy
fuatbc
kuşcu_ahmet
çanakkale boğaz
mehmet73
eric
tolga40
sadık bayar
orhancesur71
23 posters
freaxs
freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10

GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 Empty Geri: GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL

25/10/2010, 6:01 pm
yaw elin adamı tutar kuşun bir fişeğini şuraya koyar öve öve bitiremez şu güvercin forum da
orhan cesur beyde herkezin yaptığı gibi kuşun bir fişeğini koymuş kendisini tanımam bilmem ama makara muhabbete hiç gerek yok kuş harbiden aydedeye gidiyo kuşun fişekle çıktığı yüksekliğe uçarak çıkamayan kuş vardır hepinizin yuvasında
bu kuşa diyecek hiç bir laf yok bu tür kuşlar bulunması zor kuşlardır
maşallah diyerek herkeze saygılarımı iletiyorum
sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 Empty Geri: GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL

26/10/2010, 8:43 am
freaxs demiş ki:yaw elin adamı tutar kuşun bir fişeğini şuraya koyar öve öve bitiremez şu güvercin forum da
orhan cesur beyde herkezin yaptığı gibi kuşun bir fişeğini koymuş kendisini tanımam bilmem ama makara muhabbete hiç gerek yok kuş harbiden aydedeye gidiyo kuşun fişekle çıktığı yüksekliğe uçarak çıkamayan kuş vardır hepinizin yuvasında
bu kuşa diyecek hiç bir laf yok bu tür kuşlar bulunması zor kuşlardır
maşallah diyerek herkeze saygılarımı iletiyorum

merhaba kardeşim ben pazar günü orhanın yanındaydım gerçekten kaliteli kuşları var bir kaç kuş izleme şansım oldu inan hayvan sefere geldiğinde adamın boynunu büküyor atma gezme güzel hayvanlarda fişekleri bi o kadar tatmin edici yakında yeni videolar atar sanırım kalın sağlıcakla gebze sadık..
Yavuz ÇAKMAK
Yavuz ÇAKMAK
Ad Soyad : Yavuz ÇAKMAK
Doğum Tarihi : 06/08/88
Forum Kayıt : 18/10/10

26/10/2010, 12:23 pm
uygar demiş ki:Kuşta iş yoktur yada kuşun oyunu kötü demedim tek seferde nasıl iyi bir kuş oldugunu anlayamazsak kötü oldugunu da anlayamayız...

İnişi önemli kalkışı önemli konduğu yer önemli seferleri arasındaki nizam önemli istikrar oyun kuşunda olmazsa olmazdır sen bakma herkesin 20 30 metrelik kuş aradığına 12 13 metre oynayan ama hiç bozmadan aynısı 30 sefer yapan kuşla 30 metrelik 5 sefer yapan kuş bir mi allah aşkına...

uygarın yorumlarını genel olarak beğeniyorum. genelde çok mantıklı ve doğru yorumlar yapıyor. üslubu biraz sert , ama dikensiz gül olmaz diyorum ve kendisine değerli yorumları için ayrıca buradan teşekkür ediyorum. GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3167858558
bende bu siteye yeni üye oldum. beğendim böyle bir yerin olması gerçekten güzel.yorumlar bilgiler fikir alışverişleri farklı yöre ve kültürden ortak sevdalı arkadaşların bir arada olması çok güzel ve önemli birşey. ayrıca siteyi yapan yürüten emeği geçen herkezede burdan şükranlarımı sunarım GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1390399058 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3167858558 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1533641337 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 582302429 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1437731403 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3434830833 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 745452271
kuşa sıra gelince , nihayet geldi GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3149687655 video güzel çok video izledim burada ve en iyilerinden birisi kesinlikle, tabi uygarın dediklerini göz ardı edemeyiz. ama görünen kızmı gerçekten takdire şayan bu şekilde 10 m 3 taklada oynasa ben burda izlediğim diğer 7 8 9 10 dönenlerin yerine bunu beslerim. sağlam kuş takla araları çok çok az kusurlu gelmesi tabanın zamanlaması sesi gitmesi ve en önemli burda gördüğüm kuşların içinde en dik vuranı sahibine ve emeği gecen herkeze GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1437731403 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 745452271 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3434830833 daha uzun bir videosunu bekliyorum. nasip olursada canlı izleyelim. (izlediğim videolardan diyorum daha dik vuranı varsa link atın onuda izleyelim.)
ben 13 yaşında kuş beslemeye başladım. aralıklı olarak 10 yıldır besliyorum. şuan yeniden başladım. en yakın zamanda fotoğraflarını ve videolarını paylaşacağım sizlerle. herkeze tekrar teşekkür ederim
KONYALI 42
KONYALI 42
Ad Soyad : KENAN BEYAZGÜL
Forum Kayıt : 07/09/08
http://www.konyalikuccu-42.de.tl

27/10/2010, 9:21 pm
Masallah her haliyle kendini zevkle izlettirecek güzel bir kus besleyenin emegine saglik saglikli kümesler dilegiyle
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

28/10/2010, 4:33 am
masallah orhan bey ben begendım.fısegı savrulmuyor,takla araları nızamı,serı cıkıyor ve seslı.fısek uzunlugunu hıc solemıyom bıle:D benım hosuma gıtdı saygılar
sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

28/10/2010, 7:54 am
DELIYUREK41 demiş ki:masallah orhan bey ben begendım.fısegı savrulmuyor,takla araları nızamı,serı cıkıyor ve seslı.fısek uzunlugunu hıc solemıyom bıle:D benım hosuma gıtdı saygılar

selam kardeşim sana bahsettiğim kuşlar bunlardı murat gerçekten çok kaliteli kuşlar pazar günü ben orhanın yanındaydım inan boynumuz büküldü kuşu izlerken başkada bişey demiyorum orhan kardeşiminde başarılarının devamını diliyorum saygılar...
kuscuerdem
kuscuerdem
Forum Kayıt : 10/12/10

12/12/2010, 11:45 pm
selam kuşunuz güzel yurüyor tuyunun hayrını gör maşşallah
kuscuerdem
kuscuerdem

12/12/2010, 11:49 pm
ha birde inişi nasıl merak ettim bilgi verırsen sevinirim sağol
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

13/12/2010, 10:31 am
kuscuerdem demiş ki:ha birde inişi nasıl merak ettim bilgi verırsen sevinirim sağol

Teşekkür ederim sağolun.
Kuşun inişi harmanlayarak bol taklalı iner..

kuscuerdem
kuscuerdem

13/12/2010, 10:32 pm
cok teşekkürler yanlış anlamayın sadece merak etmiştim cok güzel kuş güle güle besleyın saygılar
By_Çiko
By_Çiko
Ad Soyad : Cihan Boz
Doğum Tarihi : 19/11/87
Forum Kayıt : 06/11/10

14/12/2010, 5:45 pm
GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 3167858558 güzel kuş ömrü uzun olsun GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 745452271
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

14/12/2010, 9:09 pm
kuscuerdem demiş ki:cok teşekkürler yanlış anlamayın sadece merak etmiştim cok güzel kuş güle güle besleyın saygılar

Yanlış anlayacak bir şey yok. Oyun kuşunun inişide taklalı olmalıdır zaten. Ben teşekkür ederim sağolun.

Diğer yorum yapan arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım..
ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10

15/12/2010, 7:39 pm
GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1533641337 GÖK BENEKLİ PERÇEMLİ ERKEK ORHAN CESUR İSTANBUL - Sayfa 2 1437731403
Similar topics