USTALARIM ABİLERİM 411k

Join the forum, it's quick and easy

USTALARIM ABİLERİM 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iznikli16
iznikli16
Ad Soyad : kamıl korkmaz
Forum Kayıt : 08/05/10

USTALARIM ABİLERİM Empty USTALARIM ABİLERİM

2/9/2010, 10:54 am
SELAMIN ALEYKUM USTALARIM SİZLERDEN YARDIM İSTIYORUM CUNKU OYNAR BESLEMEK İÇİN YARDIMLARINIZA İHTIYACIM VAR BEN BURSA İZNİKTE İKAMET ETMEKTEYİM VE BURDA BİR TANE OYNARLA ALAKASI OLAN OYNAR BAKAN ABİMİZ YOK AMA BEN BU KUSLARI COK SEVİYRUM Bİ KAC MELEZ KUS GECTI ELİME VE BUNLAR IYICE BAGLADI BENİ BURSA OYNARINA CUNKU MUKEMMEL UCUYOLARDI AMA SATMAK ZORUNDA KALDIM BEN SADECE BURSA OYNARI KUMESİ KURMAK İSTİYORUM MADEM BU KUSLARA BAKICAM OLMUSKEN İYİSİ OLSUN İSTİYORUM VE SİZLERİN YARDIMLARINI BEKLİYORUM KARABAS VE KARAKANAT BAKMAYI DUSUNUYORUM SİZİN TAVSİYELRİNİZİDE ALMAK İSTİYORUM KUSLAR HEM UCURCAM HEM DAMIZLIK BAKCAM TEK KAN URETMEK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM AYRICA 2 CİFT DUZGUN HEM UCAN HEM DAMIZLIK YAPABİLCEGİM BURSA OYNARI KACA ALABİLİRİM SİMDDEN TESEKKUR EDERİM SAYGILARIMLA
Miharbiden
Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08

USTALARIM ABİLERİM Empty Geri: USTALARIM ABİLERİM

3/9/2010, 6:45 am
Aleyküm selam kardeşim İznikte Rauf adlı bir arkadaşımız olması lazım oynar besliyor kendisi ondan temin edemezsen buyur İnegöle gel yakınız birbirimize uçanınıda görürsün kostümlüsünüde görürsün.
iznikli16
iznikli16

3/9/2010, 12:25 pm
USTALARIM ABİLERİM Dsc00137dt5
USTALARIM ABİLERİM Oynfj2
USTALARIM ABİLERİM Aaazv0
USTALARIM ABİLERİM Ea48j8
USTALARIM ABİLERİM Resim2c
sevgili dostum cvp yazdıgın ılgın alakan için tesekkur ederim ben resimdeki kuslar ayarında kuslar arıyorum bunlar bana ne kadara malolur inegole islerimin yogunlugundan dolayı gelemem guvenebilcegim sozune inannacagım kısılerle is yapmak isterim resimdeki kuslar ayarında kusların fiyatı ne olur inegolde cvpların için simdiden tesssekur ederim (not kuslar karakanat ve karabas olmak sartım var bide :) dik alın deil) USTALARIM ABİLERİM 210605
ali ermiş
ali ermiş
Ad Soyad : ali ermiş
Doğum Tarihi : 07/03/84
Forum Kayıt : 22/01/10

3/9/2010, 10:52 pm
örnek olarak yolladığınız resimlerdeki kuşları parayla alabileceğinizi zannetmiyorum hepsi 1. sınıf kuşlar zannedersem siz yılan baş arıyorsunuz onların fiyatları yolladığınız resimlerdeki kuşların yanına yaklaşamaz kolayca bulabilirsiniz.
Miharbiden
Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08

4/9/2010, 8:28 am
İznikli kardeşim sen İnegöle gel aradığın hertür kuşu bulursun. Karakanatıda buluruz karabaşıda onların ayarında onlardan daha vasıflı kuşlar damızlıkçı arkadaşlarımızda mevcut. Fiyat olarak 200-300 tl arası arkana bakmadan üretebileceğin yıllarca seni üzmeyecek damızlık kuş temin ederiz. Gelirsin gezdiririz içine sineni kendin beğenir alırsın.
iznikli16
iznikli16

4/9/2010, 10:01 am
miharbiden kardesim cvpların için cok tessekkur ederim bu resimdeki ayarında bulabırısek gelmeye calısıcam inegole işlerim biraz kısın hafifliyo ben seninle nasıl bulusucam orda bide korkum dolandırılmak biliyosun bı cok kısı bu işi sade para için yapıyo iyi kus alıp altından bıseye benzemeyen kuslar çıkıyo samimiyetinden dolayı seninle goruselım gereklı kısilerle tanıstırcagından eminim en yakın zamanda gorusmek dilegiyle
karaseytan
karaseytan
Ad Soyad : KARAŞEYTAN
Doğum Tarihi : 06/03/95
Forum Kayıt : 30/08/09

5/9/2010, 3:38 pm
Miharbiden demiş ki:İznikli kardeşim sen İnegöle gel aradığın hertür kuşu bulursun. Karakanatıda buluruz karabaşıda onların ayarında onlardan daha vasıflı kuşlar damızlıkçı arkadaşlarımızda mevcut. Fiyat olarak 200-300 tl arası arkana bakmadan üretebileceğin yıllarca seni üzmeyecek damızlık kuş temin ederiz. Gelirsin gezdiririz içine sineni kendin beğenir alırsın.

bende ya oynar besliyeceğim yada artık kuşculuğu bırakacağım . banada kuş satarmısın ama ben biraz acemi olduğum için olursa yavru oynar olması lazım