DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI DİŞİ YAVRU DR. SEDAT KANADA

+13
delikadir
iyimser_20
tohatlı
antepli2757
burak inan
Karabasan
bora özmen
Ali3547
fuatbc
freaxs
kırıkkaleli metin
eric
Dr. Sedat
17 posters
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA Empty DUMANLI DİŞİ YAVRU DR. SEDAT KANADA

9/9/2010, 2:34 pm
Dr. Sedat
Dr. Sedat

DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA Empty Geri: DUMANLI DİŞİ YAVRU DR. SEDAT KANADA

9/9/2010, 11:45 pm
slm admin hayirli bayramlar

ben videolari ekledim ama sanrim olmadi birayz yardimci olursaniz sevinirim

sayglar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA Empty Geri: DUMANLI DİŞİ YAVRU DR. SEDAT KANADA

10/9/2010, 12:08 am
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/9/2010, 12:10 am
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/9/2010, 12:12 am
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/9/2010, 12:26 am
selam arkadaslar biraz acemiyim video yuklemekte ama umarim seyredebilirsiniz
kusuruma bakmayin

kus 3 aylik dumanli yavru , hava oyununda idi tuye girdi ucurmadm bir sure. sonra bir ara yerden kalkti kazayla ve inerken sokulmaya basladi. kus videoda hala agir tuyde, yerden kalkinca sansa bir iki seferini yakaladim. bu normal ucus seferi degil zaten kus topu topu 10 dk havada kalmadi iki sefer birde inisi oldu videolarda goruldugu gibi ayrica havada asiri rutubetli idi.

sadece paylasip, iyi kotu yorumlarinizi ve kusun gelecegi hakkindaki goruslerinizi almak istedim,
bu kus turkiyeden son gelen dumanlarla benim kendi kuslarin kirmasi( isvicreden gelen perdellerle, yozgattan gelen gokun damari var annesinde), en sevdigim yonu cok uzaktan atmaca gibi yere tas gibi atmasi, bayagida alcaga gelio, yukarda oynarken taklasi bayagi boldu ama bu dalislarinda pek atmiyor. ama inisleri hep bol taklali. bakalim sezonda bitmek uzere atmacalar yoldadir ama insallah tam performansini gormek nasip olur bu sene!

herkese hayirli bayramlar
saygilar
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

10/9/2010, 3:10 am
guzel kus olcak sedat insallah guzel dalisi var hosuma gitti. bi kac ay sonra baya gelistirir kendini.
sana ozel mesaj attim bakarsin.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

10/9/2010, 10:19 am
s.a
emeğine sağlık yerde güzel sende güzel insansın.
kuşta güzel atlıyo hedefe tüyünü düzsün dahada güzelleşir teşekkürederiz.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/9/2010, 2:13 pm
tesekkur ederim arkadaslar

kusun bu seferin sonunda inis videosu var ama tam yuklenmemis iniside cok harika, en kisa zmanda onu tekrar yuklemeye calisicam.

tesekkur ederim metin kardesim o senin guzelligin, sizin gibi guzel insanlarin guzel yorumlari sayesinde bu kus besleme zevki dahada guzel oluyo. yerim guzel ama cok agac var kismetse bir iki dali daha budarsam kusalr cok daha rahat inicek.

sagolarin ergun darisi senin basina, 99 dan beri ugrasiyoruz sonunda bir yesil isik yakaladik hayirlisi ile ilerde ne olacagini gorucez insallah.

saygilar
freaxs
freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10

10/9/2010, 10:41 pm
ben önce kuşta cesaret ararım oda bu kuşda mevcut
yere çakılacakmış gibi dalacak vurup fişeği gidecek
ben şu dalışın sonunda taban taklası görmesemde ,çokta uzun gitmesede her türlü tatmin olurum .
maşallah diyelimde nazarını üstümüzden atalım çok güzel kuş olacağı belli hayrını görün dr.sedat bey
Dr. Sedat
Dr. Sedat

11/9/2010, 7:35 am
tesekkur ederim freaxs bey

evet benide mest eden dalmasi, videoda kidalma o kadar degil ama dediginiz gibi cok cesaretli, kuslari gordumu nerde olursa olsun tas gibi atiyo, ve son bir kac seferindede diz 1 metreye kadar sokuldu. ama dah aeksigi cok , bekleyip goruce kismetse.
aslinda taban taklasini genelde yapiyo ama her zaman yok ve geneldede daha bol taklali cikiyo, iniside guzel, birazdan inisini yuklemeye calisicam. yourmlarinizi benlerim

saygilar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

11/9/2010, 8:11 am
" target="_blank" rel="nofollow">https://www.dailymotion.com/swf/video/xes10h?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.dailymotion.com/swf/video/xes10h?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0" width="480" height="360" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
https://www.dailymotion.com/video/xes10h_dr-sedat-dumali-yavru-inisi_animals">Dr. Sedat dumali yavru inisi
Uploaded by https://www.dailymotion.com/sedatkanada">sedatkanada>. - https://www.dailymotion.com/ca-en/channel/animals">Watch hilarious animal videos
Dr. Sedat
Dr. Sedat

11/9/2010, 8:14 am
Dr. Sedat
Dr. Sedat

11/9/2010, 8:19 am
Anonymous
Misafir
Misafir

11/9/2010, 10:14 am
Maşallah atışı güzel artısı da var yüksekten kapatıp geliyor fişek hızıda güzel artık taklayı az yapması da tüyde olduğundan olabilir hayvan takladan kaçar bekleyip görmek lazım... Umarım dilediğin gibi olur...
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

11/9/2010, 12:01 pm
masallah hersey guzelde bıde ınerken kumese degılde yere ınseydı daha ıyı olurdu hayrını gorun.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

12/9/2010, 6:27 pm
slm fuat bey

ya ilk defa cektigim gun kumese girdi o sekilde, sonra dah ahic girmedi, bilmem niye yapti. ama genelde kusalrin ustune atip ve asiri yakin gelip taklali yere konuyo bir kac inisin daha yakaladim yakinda koyarim. yoksa oyle gelip bos direk kumese yada taklasiz yere inmesi yok cok sukur.

guzel yorumunuz icin tesekkurler

saygilar
fuatbc
fuatbc

13/9/2010, 7:10 am
dogrudur sedat bey o ınısde bana denk gelmıs demekkı :) her zaman yapmıyorsa hıc sıkıntı degıl her zaman yaparsa bu husran olur bı nevı masallah hayrını gorun ınsallah dahada guzel olur guzel kuslar sızınle olsun saygılar.
Ali3547
Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10

13/9/2010, 7:29 am
maşallah güzel kuş.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

13/9/2010, 9:34 am
tesekkur ederim ali bey

fuat bey husran edenlerimiz cok oldu , biz alistik burda deneye deneye:) insallah bunda husran olmaz. yok cok sukur genelde kumesin kapisi acikta olsa yere iniyo:)

ama eksikleri cok. mesela takviyesi az, yane fiskirmasi iyi degil bunuda soylememin sebebi elimde olan damarlarda gordugum fiskirma bunda yok ama bundaki sikinip atmada otekilerde yok, masallah cok cesaretli nerde olursa olsun piriltiyi ver tas gibi kapaniyo. videodaki fiseklerde cok kisa ve az taklali cikiyo ama oyun acarken yukardan aldiginda taklasida boldu, fiseginin uzunluguda goz doyuracak sekilde idi. simdilik tuyde olmasina bagliyalim, bahanemiz olsun:), tuyden sonra gorucez insallah.

birde ayaginin birisi biraz bos, yane fisek yaparken beline dolaniyo cogu zaman, bilmem hic sizlerde oldumu bu ayaginin birinin beline kuyruk ustune cikma olayi fisekteyken, bende bayagi oldu.

yarin bi ara vaktim olunca eski deneyimlerinde videolarini koyucam , seyredilecek kadar iyi degiller ama en azindan nerden nereye geldigimiz belli olur:) ama hala daha iyisinin pesindeyiz zaten en buyuk zevkide bu bu isin:)

saygilar
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

13/9/2010, 10:12 am
maşallah güzel kuş kuşları biraz ileriye doğru sürsen daha iyi olur bence ağaçtan dolayıbiraz korkar gibime geldi dalışı falan mükemmel maşallah
fuatbc
fuatbc

13/9/2010, 11:45 am
sedat abı ınsallah husrana ugramazsın ınsallah en ıyılerı sende olur kanada gıbı yerde bu kusu ortaya cıkarıp ucurmak bıle bır basarıdır bız burda zorlanırken sen burda olsan toz attırırsın galıba :) bız zorlanırız derken ımkanlardan dolayı maddı olrak maddıyat oldugunda gayet guzel kuslara sahıp olunuyo dıger turlude esınden dostundan guzel kuslara sahıp olunuyo dıger kuslarının soyunun eksıklerı bu kusta var bu kusun eksıklerıde onlarda var bence ıkı ayrı soyu bır cıftte olsa dene abı belkı ortaya guzel tam anlamıyla senı ve herkesı tatmın etmekten daha fazlası olur senınle bı ara msn de gorusebılıyorduk sonra goremez oldum saygılar.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

13/9/2010, 12:37 pm
selam bora kardes

guzel yorumlarin icin tesekkur ederim. bu kusun babasinin soyu aslen karstan gelme. sanirim daha once senle konusmustuk. ya sorma en buyuk derdim agaclar, kese kese az kaldi ama bu memlekette masallah heryer agac:) agactan sikayetimiz yok dogayi seviyoruz ama iste oyun kusunun etrafinda olunca cok zor.

saygilar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

13/9/2010, 12:52 pm
selamlar fuat kardesim.

evet ya hatirladim bir ara msnede gorustuk ama isler artinca yazin pek girmiyorum. oyuzden tekrar konusamadik. sen ne yaptin gozune hos gelicek kuslar cikartabildinmi?

estafurullah toz attirmak ne haddimizede, elimizde olanlarla en iyisini yakalamaya calisiyoruz iste. turkiyede ne usta abilerimiz var. sagolsun bir abimizin maddi imkanlari iyiydi gormedende olsa anlatim uzerine getirttik bir cift 'perdeli' diye tabir edilen kus isvicreden ve turkiyedeki arkadaslarimizdan da bu dumanlarin soyunu bulduk. sansima ya hep erkek ya hep disi benim elime gecti o yuzden ugras ugras dur :) bu kus zaten, iki soyun kirmasi ilk yavru, ayrica icinde briazda amerikadan bi abimizin getirdigi yozgatli gokun damarida var, yane annesi perdeli /yozgatli kirmasi, babasida karsli dumanlardan cikma. yuva kardesi erkek oda basladi sefere ama tuyde yanliz onda daha boyle dalma yok ama oteki yumurtadan cikan kardesi humeydede bu sikinarak atma mevcut. daha elimde 2- 3 ayri damar soyu kendini ispatlamis kuslar var. ama buranin havasimidir , suyumudur, uzun soguk kisimidir yoksa bizim verdigimiz asiri bakimdanmidir, yada acemiligimizdenmidir, bir turlu istenileni tuturamadik:) ha oldu onunda kiymetini bilemedik:) yada atmaca sagolsun bizim belimizi kirdi yillarca:) birde kus cok ama acmak icin zaman ve insan yok yakinimizda isi bilen kuscu yok:) yoksa resimlere bakarsan o kuslarin hepsinin kupaya ucma potansiyeli var, ee nesilleri kaybolmasin diyede her damardan yaptik en az 3- 4 cift cunku burda kimsede yok eger kaybolurlarsa:) ee cok kus olunca iyi kus cikarmasida bi o kadar guc ele ele bitmiyo:)

bir ara gene msnde goruselim, vakit bulunca, guzel insanlarla guzel kus sohbeti kadar bana zevk veren birsey olmaz:)
kendine iyi bak!
fuatbc
fuatbc

21/9/2010, 10:04 pm
sayfanın temızlenmesı cok guzel olmus sayfa sayfalıktan cıkmıstı sedat abıcım baska vıdeolar varsa paylasmanı beklıyorum.
Karabasan
Karabasan
Ad Soyad : karabasan
Doğum Tarihi : 31/12/80
Forum Kayıt : 22/09/10

22/9/2010, 11:50 am
Nasıl bi oyun tarzı ben pek bişey anlayamadım bu kuştan kelebekmi dönekmi bu kuş..
Dr. Sedat
Dr. Sedat

22/9/2010, 3:37 pm
selamlar karabasan bey

yok kus takla oyun kusu, kelebek yada donek degil.

saygilar
burak inan
burak inan
Ad Soyad : burak inan
Doğum Tarihi : 11/09/76
Forum Kayıt : 22/09/10

22/9/2010, 4:21 pm
kardeşim kuş 10 dk uçtu diyosun normal ısınmadıgı için nefes yapamadı o yüzdende takla sayısı azaldı bide çok tüyde ama çok güzel güle güle besle tüyden sonra yeni videosunu bekliyorum
Dr. Sedat
Dr. Sedat

22/9/2010, 4:30 pm
selam burak

kusun babasi senden gelme, sende cok daha iyileri var. en kisa zamanda bi videolarini ceksende gorsek.

benim kusun en buyuk kusuru kanadada dogmasi:) buranin ne havasi oyun kusu icin musahit , ne atmacasi eksik olur:) sezonumuz cok kisa, sen biliyosun kac senedir ugrasiyoruz.

bu arada foruma hos geldin
antepli2757
antepli2757
Ad Soyad : murat sentürk
Doğum Tarihi : 02/10/67
Forum Kayıt : 15/12/08

22/9/2010, 6:21 pm
Selam sedat,

Masallah masallah yakalamisin yesil isigi DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA 3167858558 emeklerine saglik

güle güle besle DUMANLI DİŞİ YAVRU  DR. SEDAT KANADA 1390399058

isvicreden murat