DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL

+8
Dr. Sedat
fuatbc
kırıkkaleli metin
emreert
OĞUZKO
bora özmen
sadık bayar
orhancesur71
12 posters
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:03 am
Gök benekli perçemli erkeğin Ala dişi ile çıkan yavrusu.
Kuş 2 yaşında ve kırıkkale'de uçtu.

sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty Geri: DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:13 am
bu kuşlar ay dede ile kafayı bozmuş bence orhan kardeşim uzakdan yakından akrabalıgı warmı ay dedeyle DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 3149687655 tüyü kadar hayrını gör emeklerine sağlık DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 745452271 DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 1533641337
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty Geri: DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:25 am
HAY MAŞŞALLAH DAYI BU ARADA SİGARAYI AZ İÇ TÜYÜ KDR HAYRINI GÖRÜN
OĞUZKO
OĞUZKO
Ad Soyad : xx
Doğum Tarihi : 06/07/90
Forum Kayıt : 31/05/08

15/9/2010, 9:31 am
Biraz daha yere yakın gelse daha iyi olurdu ama fişekleme güzel Maşallah...
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

15/9/2010, 3:54 pm
maşallah güzel kuş,güle güle uçurun abi.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

15/9/2010, 3:56 pm
maşallah
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

15/9/2010, 4:31 pm
bence bu kusun anası ölmus anasına gıdıp dua edıp gelıyo :) masallahhhhh.
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

15/9/2010, 7:23 pm
selamlar orhan bey

masallah cok guzel basliyo ve cikiyo ama fisek yaparken sanki kus fisegi birakip ucmaya basliyo sonra ucarken gene fisek yapiyo gibi geldi , bilmiyorum videodanmi ama kusun sadece tek seferi cekilmis ve kus direk olarak duzgun bir fisek yapmiyo, yonunu degistiriyo sanki biraz ileri dogru gidiyo gibi geldi bana.

tabi siz kusu canli izlediginzden daha iyi bilirsiniz ama bu videodan bana oyle geldi. ama genede kirkbirkere masallah baslamasi ve fiskirmasi cok guzel. dah aiyi bir seferini cekerseniz memnun olurum. bu goruntuden kusa yorum yapmak zor. ayrica bana aya kadar direk bir fisek yapiyomus gibi gelmedi .

saygilar
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

15/9/2010, 9:08 pm
MASALLAH GUZEL KUS GULE GULE UCUR EMEGINE SAGLIK
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 6:13 am
Dr. Sedat demiş ki:selamlar orhan bey

masallah cok guzel basliyo ve cikiyo ama fisek yaparken sanki kus fisegi birakip ucmaya basliyo sonra ucarken gene fisek yapiyo gibi geldi , bilmiyorum videodanmi ama kusun sadece tek seferi cekilmis ve kus direk olarak duzgun bir fisek yapmiyo, yonunu degistiriyo sanki biraz ileri dogru gidiyo gibi geldi bana.

tabi siz kusu canli izlediginzden daha iyi bilirsiniz ama bu videodan bana oyle geldi. ama genede kirkbirkere masallah baslamasi ve fiskirmasi cok guzel. dah aiyi bir seferini cekerseniz memnun olurum. bu goruntuden kusa yorum yapmak zor. ayrica bana aya kadar direk bir fisek yapiyomus gibi gelmedi .

saygilar

selam hocam elinizde daha iyisi varsa bizimle paylaşın bizde görelim DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 3434830833 kuş havada balık tavada..
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 6:15 am
sadık bayar demiş ki:

saygilar

selam hocam elinizde daha iyisi varsa bizimle paylaşın bizde görelim DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 3434830833 kuş havada balık tavada..

not: ayrıca sedat bey o durup tekrar takla atıp yurumesınede kademe dıyoruz bız sızın orda ne derler bılemıyorum tabı sızın kadar tecrubemız yok oyun kusunda :)
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

16/9/2010, 7:12 am
Slm.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
doktor_46
doktor_46
Ad Soyad : GÖKHAN
Doğum Tarihi : 22/01/85
Forum Kayıt : 16/09/10

16/9/2010, 7:48 am
fena degil.kademeleri atlamada 1 numara :)
Dr. Sedat
Dr. Sedat

16/9/2010, 2:06 pm
selamlar orhan bey

oncelikle acemi yorumum icin ozur dilerim ama niyetim saygisizlik degildi sadece videodan kademe yaptigini anliyamadim , kusura bakmayin kademeli kus hic elime gecmediginden bilmiyorum ama duymustum dedim. kusuruma bakmayin cahillik kotu sey ama ogreniyoruz.

siz yapilan yorumlara tesekkur ettiginnizden dolayi akilli ve anlayisli bir insana benziyosunuz ama siizin adiniza avukatlik yapan arkadas biraz genc galiba, yapilan yorumuma verdigi cevaplar bana sanki ilkokul yaslarinda gibi geldi. hani benim babam senin babani dover gibi bir cevap yazmis ki ben yorumu ona degil size yapmistim.

tekrar ozur dilerim eger kusunuza saygisizlik ettiysem bilmeden, yukardada dedigim gibi kirbirkere masallah cok guzel kus.

ama sadik gibi arkadaslar sizin yorumlariniza cevap yazarsa cogu uyelerimizi bayar bence:)

hayirli gunler
saygilar
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 2:11 pm

oncelikle acemi yorumum icin ozur dilerim ama niyetim saygisizlik degildi sadece videodan kademe yaptigini anliyamadim , kusura bakmayin kademeli kus hic elime gecmediginden bilmiyorum ama duymustum dedim. kusuruma bakmayin cahillik kotu sey ama ogreniyoruz.

siz yapilan yorumlara tesekkur ettiginnizden dolayi akilli ve anlayisli bir insana benziyosunuz ama siizin adiniza avukatlik yapan arkadas biraz genc galiba, yapilan yorumuma verdigi cevaplar bana sanki ilkokul yaslarinda gibi geldi. hani benim babam senin babani dover gibi bir cevap yazmis ki ben yorumu ona degil size yapmistim.

tekrar ozur dilerim eger kusunuza saygisizlik ettiysem bilmeden, yukardada dedigim gibi kirbirkere masallah cok guzel kus.

ama sadik gibi arkadaslar sizin yorumlariniza cevap yazarsa cogu uyelerimizi bayar bence:)

hayirli gunler
saygilar

Kimseyi baymaz hocam siz rahat olunuz bizi bilen biliyor NASIL KUŞ UÇURDUĞUMUZU ne tarz kuş beslediğimizide ayrıca ben kimsenin avukatı değilim bu kuş seninde olsaydı bir başkasıda aynı yorumu yapsaydı ağzının payını verirdim ben adam tutmuyorum sadece yaptığınız yoruma karşılık yorum yapıyorum doktor olmuşsun ama kuşçu olamamışsın saygılar ...

Çakalların hükmü kurtları görene kadardır...
Dr. Sedat
Dr. Sedat

16/9/2010, 2:35 pm
:)
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 2:36 pm
DUMANLI DİŞİ (EKE) ORHAN CESUR İSTANBUL 3149687655
yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

16/9/2010, 9:46 pm
Merhaba Orhan Hoca'm;

Maşallah, kuşun çok güzel sesi ve temposu var. Allah keyifle uçurmayı nasip etsin. Bu kuşlardan eminim, daha çok güzel kuşlar izlettirirsin bize.
Burada bir noktaya değinmek isterim: Sadık Hoca'm kuşun kademe yaptığını söylemiş ama bence kademe bu değil. Kuş videodaki arkadaşın dediği gibi inmek için geliyor, o nedenle duraksıyor. Kademede fişeğin ilk kısmında yani başlangıcında duraklama olmaz. Belli bir kısmına kadar hiç duraklamadan gelir sonra durur gibi olup taklayı vurup, yeniden hız alarak kuş fişeğe devam eder. Ama burada bu şekilde değil bence.
Tekrardan tebrikler.
Selamlar.

Şenol

Anonymous
Misafir
Misafir

16/9/2010, 10:25 pm
Bende Şenol bey gibi düşünüyorum ilk defa izledim videoyu da kademe benim bildiğim fişeğin ortasında yada sonuna doğru olur zaten kuş belli bir uzunlukta fişek yapmıştır nefesi yetmeyebilir güvenemez kendine yavaşlar sonra bırakamaz taklayı tekrar vurup fişeğe devam eder...

Burda kuş gelişini ayarlayamamış biraz yavaş gelmiş o yüzden fışkırma tertibinde bi bozulma olmuş. Hızlı gelmiş olsa o hızıyla ayarlardı ve rotayı bozmadan devam ederdi diye düşünüyorum...

Kuşun değerlendirmesine gelince maşallah seside fişeği de taklası da yerinde emeklerinize sağlık...
kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09

19/9/2010, 6:47 pm
kuş uzun gidiyor ben onu görüyorum.kademe dedeginiz kayseride tazeleme deriz biz ona bütün merakcılara selamlar.
Anonymous
Misafir
Misafir

31/10/2010, 1:08 am
gle gule ucur kardesim kusun cok guzel bal yemeyen balin tadini bilmez kimilerinin agzina biraz recel degdirdim kendilerini kuscu sandilar baktiki ben bal yiyiyorum ,ben gormeden bir kasik bal asirinca kendilerini buyuk kuscu zannediyorlar ,oyle kuscular nerde kademelemeyi, tazelemeyi, takviyeyi bilecek iyi seyirler, saygilarimla
Similar topics