SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 411k

Join the forum, it's quick and easy

SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL

+16
pigeon_29
Kırıkkaleli Haydar
sezai
08defineci
Kuscu-Murat
gursel
ali memati
ufukyıldız
tolga40
Dr. Sedat
fuatbc
kırıkkaleli metin
bora özmen
OĞUZKO
sadık bayar
orhancesur71
20 posters
orhancesur71
orhancesur71
Ad Soyad : orhan cesur
Forum Kayıt : 01/09/10
http://www.guvercinsevgisi.com

SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:11 am
Gök benekli perçemli erkeğin boz perçemli dişi ile çıkan yavrusu.
Kuş 3 aylık olup yeni başlıyor ve tüğe giriyor.
Bu videı 14.09.2010 da çekildi.
Bugün 15.09.2010 da uçurdum 1 saat uçtu 11 sefer ve 12 taklaya kadar çıktı.
Tüğden çıktıktan sonra her geçen gün üzerine takla koyarak 20 ye kadar çıkarabilir.

sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty Geri: SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:20 am
diyecek bişey yok herşey ortada bu işler görüldüğü üzre lafla olmuyor emeklerine sağlık başarılarının dewamını diliyorum canım kardeşim tüyü kadar hayrını gör 41 kere maşallah.. SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 1390399058 SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 745452271 SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 3434830833 SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 1437731403
OĞUZKO
OĞUZKO
Ad Soyad : xx
Doğum Tarihi : 06/07/90
Forum Kayıt : 31/05/08

SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL Empty Geri: SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL

15/9/2010, 9:22 am
Maşallah Gök benekli perçemli erkeğinin yavruları güzel oynuyor üstünde çalışarak daha iyilerini çıkarabileceğinize inanıyorum.Saygılar....
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

15/9/2010, 9:37 am
MAŞALLAH TÜYÜ KDR HAYRINI GÖRÜN GÜZEL OLACAK HAYVAN
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

15/9/2010, 9:39 am
maşalah gülegüle besleyiniz
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

15/9/2010, 4:55 pm
maşallah keske tam gelırken olan bolumuyle yayınlansaydı daha ıyı olurdu tugu kadar hayrını gor orhan abı.
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

15/9/2010, 7:34 pm
slmlar

masallah cok guzel baslamis. 12 taklaya kadar cikti demissiniz bu seferde kus 3- yada 4 takla atiyo:) 12 takla atarsa uzayda yolunu kaybedebilir:) hele birde 20 taklaya cikarsa kesin yercekimini gecer masallah:)

kus cok guzel basliyo, yanliz biraz yukardan aliyo ve sanirim bu sizin kuslairn genelinde var kus sanki tura girermis gibi etrafinda donup fisege devam ediyo. boyle kuslardan bizim bir abi bahsederdi, kuslar once fisek yapip sonra yarim donup bir fisek daha yaparmis ve cok uzun gidermis.

bu kus daha yavru oldugundan birsey demek zor ama masllahi var emeklerinize saglik, ilerde bir kac seferini cekerseniz ve inisini gorursek daha iyi olur.

saygilarimla
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

15/9/2010, 7:46 pm
maşallah güzel başlamış devamınıda izlemek isteriz SARI BENEKLİ PERÇEMLİ DİŞİ (YAVRU) ORHAN CESUR İSTANBUL 89498
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 6:34 am
Dr. Sedat demiş ki:slmlar

masallah cok guzel baslamis. 12 taklaya kadar cikti demissiniz bu seferde kus 3- yada 4 takla atiyo:) 12 takla atarsa uzayda yolunu kaybedebilir:) hele birde 20 taklaya cikarsa kesin yercekimini gecer masallah:)

kus cok guzel basliyo, yanliz biraz yukardan aliyo ve sanirim bu sizin kuslairn genelinde var kus sanki tura girermis gibi etrafinda donup fisege devam ediyo. boyle kuslardan bizim bir abi bahsederdi, kuslar once fisek yapip sonra yarim donup bir fisek daha yaparmis ve cok uzun gidermis.

bu kus daha yavru oldugundan birsey demek zor ama masllahi var emeklerinize saglik, ilerde bir kac seferini cekerseniz ve inisini gorursek daha iyi olur.

saygilarimla

Buyurun gelin yakından izleyin hocam kaç metreye geldiğini kaç taklayla gittiğini umarım sayı saymayı bılıyorsunuzdur gelırken 1 tanede durbun getırın gözleriniz kamaşmasın izlerken...
orhancesur71
orhancesur71

16/9/2010, 7:09 am
slm Arkadaşlar.
Olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Dr. Sedat beye ayrıca teşekkür ederim.

Dr. Sedat
Dr. Sedat

16/9/2010, 2:27 pm
selamlar orhan bey

tekrar beyefendiliginizi gosterip iyi yada kotu yoruma tesekkur etmissiniz sizi tebrik ederim.
kuslariniz gercekten cok guzel benim kusuruma bakmayin kanadaya genc geldim, ordaykende cok fazla oyun kusu tecrubem olmadi. ama burda son 15 senedir ugrsiyoruz birseyler yakalamaya . bu ulkede bizim guvercinlerden olmadigindan imkanlrimizla buldugumuz damarlari kriarak ugrasiyoruz. am aamacimiz kesinlike onun bunu kus ile yarismak degil. hala degisik sitilleri ogreniyoruz.

yanliz bu sadik arkadasimiz iyice baydi:) benim kus eger 20 takla yapiyosa demekki cok uzun gider diye demistim yane bu videoda sadece 4 taklasi ile bu kadar ciktigina gore dedim ama arkadasiniz saniirm beni yanlis anladi ve savunmaya gecti. yanlis anlasildiysam kusuruma bakmayin ozur dilerim.

daha videolarinizi beklioruz

saygilar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

16/9/2010, 2:30 pm
sadikcim yorumlarin harbiden baydi:)

sayi sayamiyorum artik onuda sen ogretirsin ama bende sana biraz saygi , insanlik ogretirim odesiriz ,

saygilar
sadık bayar
sadık bayar

16/9/2010, 2:32 pm
OKE SEN İNSANSIN DOKTORCUM..
ufukyıldız
ufukyıldız
Ad Soyad : ufuk
Doğum Tarihi : 01/01/70
Forum Kayıt : 13/09/10

16/9/2010, 4:59 pm
sedat beye katılıyorum cücük ekesi kuş hevesli olur umarım sonunda hayır görürsün tüy kadar hayrını gör
ali memati
ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10

16/9/2010, 5:27 pm
Paylaşım için teşekkürler.tüyünü atmamış yavru için iyi performans,tüyden sonrasıda önemli ALLAH utandırmasın.SAYGILAR
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

17/9/2010, 9:11 pm
masallah guzel kus insallah sonunuda goruz baya hirsli hayvan
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

18/9/2010, 1:00 am
MASALLAH, güle güle ucurtursun insallah
08defineci
08defineci
Ad Soyad : Nurtaç Durmuş
Doğum Tarihi : 12/11/82
Forum Kayıt : 31/08/10

5/11/2010, 10:10 pm
maşallah üstat bizim sizi veya kuşu övmemiz bişeyi değiştirmez kuş kendini övüyo gösteriyo zaten.allah daha iyilerini değerini bilen meraklısına versin inşallah.ben izlerken çok haz aldım yalandan bişey çıkmaz ben 10 sene uğraşsam böyle bi kuş geçmez elime siz değerli üstatların kuşlarını izlemekte güzel.tüyünce hayrını gör. artvinden saygılar
sezai
sezai
Ad Soyad : sezai ipek
Doğum Tarihi : 02/02/66
Forum Kayıt : 15/07/10

6/11/2010, 4:48 am
güzel kuş oyuna iyi başlamış saglıkla besleyin
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

6/11/2010, 3:44 pm
bir kuşun zevk vermesi için hız, takla ve ses olacak oda bunda var çok güzel
pigeon_29
pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10

20/11/2010, 9:05 am
Dr. Sedat demiş ki:slmlar

saygilarimla

sedat abi sonuna kadar haklı bu kus degil hic bi kus 12 takla atarak fisekleyemez bide soyleyipte gulunc duruma dusmeyin. 12 takla atar ama anca yarinde sayar. fizik kurallarına aykırı. kus oyle bişey yapsa patlar havada. kus nizami fiseginde yani bi 30- 40 metre gitse en fazla 5 taklalı gider o da en kral kustur zaten cok fazla cıkan fisekleyen kus fazla taklalı gitmez zaten. kusunada gelirsek zaten dedigim gibi 5 taklalı gidiyor oda guzel hayrını gor
orhancesur71
orhancesur71

20/11/2010, 1:14 pm
Herkese slm.

Öncelikle forum sitelerinde fazla yazmayı sevmiyorum. Olumlu yada olumsuz yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ancak bakıyorumda yorumlara bazı arkadaşlar kuştan hiç anlamıyor, bazılarıda sırf yorum yapmak için yazıyor.

Bu hayvan yukardan başladı ve tüğ zamanında çekilmiş bir video idi. Şimdi kuşun kanatları geliyor tüğden çıkmasını bekliyorum.

Dr. Sedat ve pigeon_29 arkadaşlarım yaşları kaç bilmiyorum ama yorumlarına bakılırsa ömürleri boyunca iyi kuş ve bol taklalı oynayan güvercin görmedikleri kesin... Bol taklalı yada uzun giden kuş görmek isterlerse bir gün misafir ederim.. Bu kuşun babasını ve kırçıl dişiyi izlemelerinide tavsiye ederim.. Kırçıl dişiyi uçurduğum yerdeki binanın boyunuda sizlerle paylayaşayım. Binanın boyu 62 metredir.

Ben kuşlarım şöyle güzel böyle güzel demedim. Sadece kuşlarımın özelliklerini sizlerle paylaştım.

Kuşçuluk konuşmayla,yorum yapmayla yada festivallerde derece yapmayla olmaz icraat ister emek ister, sabır ve en önemlisi zaman ister.

Herkese güzel bir gün dilerim.

Gök Benekli Perçemli Erkek
http://www.guvercinsevgisi.com/guvercin-videolari/gok-benekli-percemli-erkek.html

Kırçıl Perçemli Dişi
http://www.guvercinsevgisi.com/guvercin-videolari/kircil-disi.html

Dumanlı Perçemli Dişi (Gök Benekli Erkeğin Kızı)
http://www.guvercinsevgisi.com/genel/dumanli-disi-gok-benekli-percemli-erkegin-kizi-2-yasinda.html

Dumanlı perçemli dişi kırıkkalede uçuyordu. Şimdi İstanbulda uçuyorum..İzlemek İsteyen olursa mail atsın ve misafirim olsun.

yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

20/11/2010, 6:38 pm
Merhaba;

Orhan bey'in nezaketi hepimize örnek olmalı diye düşünüyorum. Ben kendisini bir kez ziyaret etme fırsatı buldum ve gerçekten çok değerli bir insan olduğunu, performans kuşu için mesai harcadığını ve güzel kuş uçurmayı dert edinmiş biri olduğunu gördüm. Bu bağlamda kendisini tebrik ediyorum.
Bu güzel kuşları hazırlayıp bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Selamlar.

Şenol
ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10

20/11/2010, 9:05 pm
EMEĞİNİZE SAĞLIK
burhanduran
burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09

21/11/2010, 1:25 pm
maşallah tüyünce hayrını gör.
pigeon_29
pigeon_29

24/11/2010, 11:59 am
orhancesur71 demiş ki:Herkese slm.

Öncelikle forum sitelerinde fazla yazmayı sevmiyorum. Olumlu yada olumsuz yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ancak bakıyorumda yorumlara bazı arkadaşlar kuştan hiç anlamıyor, bazılarıda sırf yorum yapmak için yazıyor.

Bu hayvan yukardan başladı ve tüğ zamanında çekilmiş bir video idi. Şimdi kuşun kanatları geliyor tüğden çıkmasını bekliyorum.

Dr. Sedat ve pigeon_29 arkadaşlarım yaşları kaç bilmiyorum ama yorumlarına bakılırsa ömürleri boyunca iyi kuş ve bol taklalı oynayan güvercin görmedikleri kesin... Bol taklalı yada uzun giden kuş görmek isterlerse bir gün misafir ederim.. Bu kuşun babasını ve kırçıl dişiyi izlemelerinide tavsiye ederim.. Kırçıl dişiyi uçurduğum yerdeki binanın boyunuda sizlerle paylayaşayım. Binanın boyu 62 metredir.

Ben kuşlarım şöyle güzel böyle güzel demedim. Sadece kuşlarımın özelliklerini sizlerle paylaştım.

Kuşçuluk konuşmayla,yorum yapmayla yada festivallerde derece yapmayla olmaz icraat ister emek ister, sabır ve en önemlisi zaman ister.

Herkese güzel bir gün dilerim.

Gök Benekli Perçemli Erkek
http://www.guvercinsevgisi.com/guvercin-videolari/gok-benekli-percemli-erkek.html

Kırçıl Perçemli Dişi
http://www.guvercinsevgisi.com/guvercin-videolari/kircil-disi.html

Dumanlı Perçemli Dişi (Gök Benekli Erkeğin Kızı)
http://www.guvercinsevgisi.com/genel/dumanli-disi-gok-benekli-percemli-erkegin-kizi-2-yasinda.html

Dumanlı perçemli dişi kırıkkalede uçuyordu. Şimdi İstanbulda uçuyorum..İzlemek İsteyen olursa mail atsın ve misafirim olsun.

benim yasim 28. birincisi senin paylastıgın video ya bise demedim kus guzel kus. ben sadece 12 taklalı demissin ona kafam takıldı. kusura bakma ne internette nede canlı hic gormedim ole kus. 15 seneden beri bakıyorum bu kusu ole bisede hayal edemşiyorum o yuzden. ikincisi 3 tane video paylasmıssın. bi tanesi 2-3 taklalı ama uzun ve hızlı gidiyo. bitanesi yerinde sayıyo gibi bitanesi cok hosuma gittti. 7 taklalı baya gidiyo. beence en guzeli o. ama o uzun giden kusun gibi aralarını acip 12 takla atabilecek bi kus canlı canlı gormeden fefristahı gelse inandiramaz. hala iddia adiyorum 15 metreyi gecemez o kus. ip gibi 40 metre cikan bi kus en fazla 5-6 lı cikar. ama o 7 taklalı kusun bende olsa baya bi hosuma giderdi acikcasi:D
orhancesur71
orhancesur71

24/11/2010, 12:12 pm
Yaşına diyecek bir şeyim yok görmemiş olabilirsin. Herkes görecek yada besleyecek diye bir şey yok zaten.

Ben bu siteye 3 değil 4 video koydum. Hangi kuşum yerinde sayıyor. Yanlış video mu izledin... Adını yazarmısın

Kırçıl dişimin taklasını sayabilirsen bir saymayı dene. Aralara bir kaç taklada ben montaj ettim ::)

İlla seni inandıracağım diye bir şey zaten.

Nasip olursa canlıda görürsün. Canlı izletikten sonra boşa geçen 15 seneye yanmayasın ::)

pigeon_29
pigeon_29

24/11/2010, 1:03 pm
sen yandan adam gibi seferi cikacak sekilde cek 12 taklalı kusu 35-40 metre gitsin ondan sonra muhabbete devam edelim. altindan degil.
orhancesur71
orhancesur71

24/11/2010, 1:05 pm
Adam gibi çekmeme gerek yok...

Adam gibi gelip izlersin.
pigeon_29
pigeon_29

24/11/2010, 1:06 pm
sen o kusu koy buraya etesi gun 5000 liraya satarsın. hayali ihracat konusma video nu koy o konussun.
Similar topics