KUŞLAR İNERKEN TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR
1/10/2010, 6:35 pm
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
Geri: KUŞLAR İNERKEN TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR
2/10/2010, 9:39 am
guzel bır paylasım olmus tesekkurler
2/10/2010, 4:35 pm
sağol murat bey kuşlar tülekte dikkat edilerse çoğunda tüğ kalmamış yakında hepsi hazır olur bunlar sıradan kuşlarım kimse bunları benim iyi kuşlarım zannetmesin zaman geçsin diye iş yerinde baktığım kuşlar
2/10/2010, 4:36 pm
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
3/10/2010, 3:41 pm
selamlar tolga bey
masallah kuslarin hepsinde umit var bence, sizin beyenmediginiz kuslar bunlarsa beyendikleriniz heralde bizi mest eder masallah
bu kuslarin hakki boyle verilmez zaten, bence uzrinde briaz daha emek harcanirsa , az kusla ucurulur tek tek denenirse sizi memnun edeceklerine inaniyorum. tabiki sizin imkaninniz olursa, hele son videodaki ucan 3 kusta bence umit var.
saygilar
masallah kuslarin hepsinde umit var bence, sizin beyenmediginiz kuslar bunlarsa beyendikleriniz heralde bizi mest eder masallah
bu kuslarin hakki boyle verilmez zaten, bence uzrinde briaz daha emek harcanirsa , az kusla ucurulur tek tek denenirse sizi memnun edeceklerine inaniyorum. tabiki sizin imkaninniz olursa, hele son videodaki ucan 3 kusta bence umit var.
saygilar
3/10/2010, 5:28 pm
selamlar sedat bey kuşların geneli tülek ve oyuna yeni girdiklerinden toplu uçuruyorum yakında teke bindireceğim saygılar