- oddrech
Ad Soyad : muhammet
Forum Kayıt : 13/07/10
6 aydır kuş besliyorum.Ve bu kuş seferlidir die aldğm biçok kuş boşş cıktı..Kendi uçurduğum 2 yavrum var..1i si kafayı havada dikip 3 4 takla atıyor ama şöle çatıya gelip fişek almıyor.Bi kuşun fişek alması için hane ne yapılması değilde ne gibi önerilerniz olur.Burda paylaşrsak cok memnun olurum.Ve bu dedğim kuşları her gün düzenli olarak 1 2 saat ucuruyorum.Şimdiden
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
arkadasım oncelıkle besledıgın kuslar havacı kusu olabılır sefer olayı kusun kanından gelen bısey kımısı havacıdır kımısı damcı bırde kusları nasıl ucurduguna baglı egerkı kusları hep bırlıkte devamlı ucuruyorsan ıyı kus bıle yapacagını yapamayabılır bız genelde yenı hava fısegıne baslıyan kusu tek ucururuz ve devamlı ıdman verırız ucurarak kusun soyunda varsa guzel olur yoksada cok ıyı cıkmaz bence sen elındekı kusları cıkar tanılmıs oyun kuslarından al ve soyledıgım sekılde ucur ozaman ıstedıgını bulursun.
- maxisfiko
Ad Soyad : fikret kıray
Doğum Tarihi : 22/07/96
Forum Kayıt : 08/10/10
arkadaşıma katılıyorum taklacılık kuşun geninde wardır eğer güzel bir hava taklacısı arıyosan gözünle görmeden alma
:223:
- maxisfiko
bizim köyde güvercin besleyen 2 kişi war bunlardan biri ben diğeri ise yaşlı dayı bakıyo onda çook iyi miskiler var fişekli adamın miskilerden biri benim salma kafeslere gelmiş bende yakalıyım dedim adam 1-2 aat sonra fark etmiş kuşun olmadığını ve bizim evin oraya geldi bana dedi sen hiç miski gördün mü dedi ewet dayı dedim 1-2 saat önce geldi benim kafeslerin önüne dedim kuşu adama gösterdim bu kuşmu dayı dedim adamda dedi ewet aferim sana dedi benim kuşlardamardır pek başkasının çatılara gitmezler dedi kuş buraya nasıl geldi bilmem ama yakalamışsın dedi adama kuşu werdim adam almadı dedi sen bu kuşu yakaladıysan bu kuş senin olsun dedi bende saol dayı dedim. o günden sonra 1çift sabunim,bi beyaz ön tepe,birde arap tan sonra 1 erkek miskim olmuştu
olsun o dayiya, sende masallah, topluyong öyle, ...
- maxisfiko
adamın kuş nası geldi anlamadım
zaten güvercinlerimin kafesleri salma olduğunda 7/24 açıklardı ilk kafesin içinde kavga ediyordular bende hemen kafessin kapısını elimle kapadım sonra da yakladım şimdide ise 3 güvercinim kaldı
zaten güvercinlerimin kafesleri salma olduğunda 7/24 açıklardı ilk kafesin içinde kavga ediyordular bende hemen kafessin kapısını elimle kapadım sonra da yakladım şimdide ise 3 güvercinim kaldı
- MisafirMisafir
Arkadaşım sen elindekileri sat yada satmayım diyorsan yine besle ama git bi tanıdığından arkadaşından seferli kuş al yada yavru al onları uçur zamanla gördükçe kazandığın deneyim seni doğruya götürecektir...
Biz sana ne söylesek boş şimdi kendin gözlemle daha net sonuçlar alırsın...
Biz sana ne söylesek boş şimdi kendin gözlemle daha net sonuçlar alırsın...
- oddrech
Ad Soyad : muhammet
Forum Kayıt : 13/07/10
elimden çıkarmaya başladım.1 tane yavas yavas catıya sokulan çakmaklım war inşş onu sefere alştrcam.Şuan gel git ypıyor fakat fişek mesefesi az....birde önceden yaptıgm hatayı anladm..öncden 4 5 kşu atr onlar cok yüksekte ucar ne oyuna gelr nede sefer yaparlardı..şimdi tüm kuşları yere cıkarıp tek kuşu atıyorm...Baqalım her şeyin hayırlısı ne ise o olsun.SAOLUN YORUMLAR İÇİN
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
arkadasim kusculukta ilk once ciraklik onemlidir eger kusculuga yeni basladiysan senden daha deneyimli arkadaslar edin benim nacizane tavsiyem budur
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
oddrech demiş ki:elimden çıkarmaya başladım.1 tane yavas yavas catıya sokulan çakmaklım war inşş onu sefere alştrcam.Şuan gel git ypıyor fakat fişek mesefesi az....birde önceden yaptıgm hatayı anladm..öncden 4 5 kşu atr onlar cok yüksekte ucar ne oyuna gelr nede sefer yaparlardı..şimdi tüm kuşları yere cıkarıp tek kuşu atıyorm...Baqalım her şeyin hayırlısı ne ise o olsun.SAOLUN YORUMLAR İÇİN
muhammet arkadasım bu yazdıklarından sunu anladım 1. sen ınsanların fıkrıne saygı duyarak onların dedıgını uygulayıp bazı seylerı gormussun 2.ogrenme ıstegın hıc bır zaman bıtmesın her zaman ogrenmenın yoluna dus emın ol ozaman ıstedıgın olur
3 dedıklerıme saygı duyup uyguladıgın ıcın tesekkur ederım ınsallah dahada guzel kusların olacak sadece dogru ucurmak onemlı olan saygılar kardesım.