Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor? 411k

Join the forum, it's quick and easy

Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor? 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Gülal
Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09

Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor? Empty Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor?

26/10/2010, 2:30 pm
Herkes tırnak üstü olan kuşları beslemeyeceğini söylüyor. Bende merak ettim neden diye..Sizce neden?
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor? Empty Geri: Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor?

26/10/2010, 4:21 pm
bence estetik görünmüyor malatya ve mardin yer kuşu haricinde ön tırnagı geçen kuş beslenmez memleketimde :)
Volkan Gülal
Volkan Gülal

Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor? Empty Geri: Tırnak Üstü Tüyü olan kuşlar neden tutulmuyor?

26/10/2010, 5:31 pm
Admin ben gayet yakışan kuşlar gördüm. Ama bence nedeni estetik olmaması değil. Sanırım bazı süs kuşlarının (demkeşler gibi) tırnak üstü paçası olması. Bir çok kişide demkeş veya başka süs kuşları kırması olabilir diye bıu kuşları tercih etmiyor..
kuscuozgur
kuscuozgur
Ad Soyad : özgür delice
Doğum Tarihi : 04/08/80
Forum Kayıt : 13/09/08

27/10/2010, 9:01 pm
oyun kuşunda saz söz paça aranmaz oyunuyosa altıda sağlamsa taklacı performans kuşunun özelliklerini tam anlamıyla yerine getiriyorsa bitmiştir
Volkan Gülal
Volkan Gülal

31/10/2010, 7:18 am
Özgür bende senin gibi düşünüyorum ama anladığım kadarıyla herkes tırnak üstü olunca biraz çekiniyorlar.
kuscuozgur
kuscuozgur
Ad Soyad : özgür delice
Doğum Tarihi : 04/08/80
Forum Kayıt : 13/09/08

31/10/2010, 1:39 pm
malesef böyle bir zümre var ama herkes böyle düşünmüyor butür üşüneler azınlık
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

31/10/2010, 2:36 pm
tutulmuyor derken sanırım oyun kuşlarından bahsedıyorsunuz ben öle anladım ona göre yorum yapıcam. özgurun dediği gıbı kuşun paçası önemlı değil hele hele rengı hiç önemlı değil.tırnak ustu paçası olan kuşlardan kayserıde HAKAN ATA kardeşim beslıyor guzelde oyun yaptıklarını anlatıyor yanı oyun bakımından problem yok. ama görsel olarak ılk bakışta bana da itici gelıryor tırnak ustu paçası olan kuşlar arkadaşlar oynasında paçası önemlı değil
11 felek kuşlara ıyı oynar dediklerı gibi sanırım tınak üstu paçası olanlarada oynamaz gözuyle bakıyorlar ama her 11 felek kuş ıyı oynamaz her tırnak ustu paçası olan kuşta kötu olmaz
Similar topics