BOZDUMANLI DİŞİ FUAT İSTANBUL
+17
Bozoglu
tolga40
gursel
eric
rednose
asiamasyali
Ali3547
DELIYUREK41
PerfoTakla
sultan
sadık bayar
gokhanemir
sefa54
Dr. Sedat
emreert
kırıkkaleli metin
fuatbc
21 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
Geri: BOZDUMANLI DİŞİ FUAT İSTANBUL
19/11/2010, 6:41 pm
cok yavru alındı ama suanda yasıyan yavrusu yok nasıp olmadı tam soktuk öldu yavruyken öldü vss bakalım bu sene kısmet olacakmı bılmıyorum suan yumurtlamasını beklıyorum yakında yumurtlar canak sıstı artık kus artık ucmuyor sebebı atmaca egerkı bu kusu alırsa emeklerım bosa gıdecek oyuzden yavrularını ucurucam ve sırada ucmayı bekleyen ekeler var bu dısı kendını benım gozumde kanıtladı dıger ekelerde ınsallah kanıtlıyacaktır.eric demiş ki:cok guzel bir kus, ama 3 senedir yatiyo diyosun hicmi yavru almadin bu kusdan. bole kusun oldumu atmaca cabuk gelir ha.
- fuatbc
19/11/2010, 6:44 pm
kenan abı sana yazmayı unutmusum :) sen 11 taklasını saymıssın ben en fazla 10 saydım bakalım yavrularıda ınsallah guzel olacak esıyle esınıde sen canlı ızledın onumuzdekı sene bu kuslarla buralar ınleyecek ınsallah.asiamasyali demiş ki:bu kuşu canlı izledim canlı daha güzel maşallah.
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
21/11/2010, 7:51 pm
masallah ates cikartiyor gule gule ucur kardesim
13/2/2011, 8:22 pm
maşallah burgulu oyunu çok güzel taklasayısıda 4 yaşındaki bi kuş için çok güzel oyun güle güle uçur
- asiamasyali
Forum Kayıt : 10/11/10
23/3/2011, 12:04 am
abi eşi bundan daha güzel izlediğim için şüphem yok çıkacak yavrulardan heri inşallah şimdi uçan yavruları güzel çıkacak izlicez maşallah.fuatbc demiş ki:kenan abı sana yazmayı unutmusum :) sen 11 taklasını saymıssın ben en fazla 10 saydım bakalım yavrularıda ınsallah guzel olacak esıyle esınıde sen canlı ızledın onumuzdekı sene bu kuslarla buralar ınleyecek ınsallah.asiamasyali demiş ki:bu kuşu canlı izledim canlı daha güzel maşallah.
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
23/3/2011, 2:42 pm
Emeginize saglik rabbim zaayat vermesin insaallah,güle güle besleyin..
- fuatbc
11/8/2011, 2:14 am
yorumlardan dolayı tesekkurler.
- fuatbc
11/8/2011, 2:18 am
herkese yorumlardan dolayı tesekkurler.
ADMİN ARKADASIM BU VIDEONUN BASLIGI 4 YASINDA DISIYDI SEN KAFANA GORE NASIL BENIM KUSUMU BOZ DUMANLI YAPTIN KUSUN BOZ DUMANLI OLDUGUNU NERDEN BILIYONDA BENIM BASLIGIMI DEGISTIRIYON BAYADIR SITEYE GIRMIYOM YENI GORDUM KARDESIM BURAYA KUS HANGI BASLIKLA KOYULMUSSA ELLEME O BASLIKLA KALSIN KUS SAHIBI SENMISINDE BOZ DUMANLI YAPTIN KUSU.
ADMİN ARKADASIM BU VIDEONUN BASLIGI 4 YASINDA DISIYDI SEN KAFANA GORE NASIL BENIM KUSUMU BOZ DUMANLI YAPTIN KUSUN BOZ DUMANLI OLDUGUNU NERDEN BILIYONDA BENIM BASLIGIMI DEGISTIRIYON BAYADIR SITEYE GIRMIYOM YENI GORDUM KARDESIM BURAYA KUS HANGI BASLIKLA KOYULMUSSA ELLEME O BASLIKLA KALSIN KUS SAHIBI SENMISINDE BOZ DUMANLI YAPTIN KUSU.
- MisafirMisafir
12/8/2011, 11:17 am
Fuat nerelerdesin sen başına bi iş mi geldi arkadaşım...
- fuatbc
12/8/2011, 6:32 pm
yok guzel kardesım bı ıs gelmedı yasıyoz ozelden mesaj atıyorum okursun.
- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
13/8/2011, 9:24 am
maşşallah Allah nazardan saklasın
- oflusu
Ad Soyad : gökhan suiçmez
Doğum Tarihi : 30/08/74
Forum Kayıt : 25/10/08
14/8/2011, 11:58 am
fuat emeğine sağlık güle güle kazasız belasız uçurmalar dilerim.
- fuatbc
15/8/2011, 6:15 pm
sagol kardesım.mermerci-vedat demiş ki:maşşallah Allah nazardan saklasın
- fuatbc
15/8/2011, 6:17 pm
sagol gokhan gorusemez olduk nete gırmıyorsun pek sanırım msn de goremıyorum selamlar saygılar.oflusu demiş ki:fuat emeğine sağlık güle güle kazasız belasız uçurmalar dilerim.
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
18/8/2011, 10:08 pm
Maşallah fuat kardeş,güle güle besle emeğine sağlık.paylaşım için
Bursa dan selamlar.
Bursa dan selamlar.
- fuatbc
19/8/2011, 6:04 pm
sagolun alı bey guzel dusuncelerınızden dolayı ıstanbuldan selamlar sızede.
- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
22/9/2011, 8:07 am
fuat abi hazır varsa bi hafta sonu musait oldugunda izlemeye gelmek isterim cepden ariyacagim ama rahatsız etmek istemedim saygılar
- fuatbc
25/9/2011, 8:49 pm
vedat kardesım ben her zaman musaıtım ne zaman gelmek ıstersen canın sıkıldıgında yolun dustugunde her zaman beklerım guzel kardesım suan hazır yok yenı baslayan bır sarı goz mavı var dıger kusların cogu tugde ucuramıyom tugu beklıyorum hayırlısıyla bı atlatalım ızlenecek cok kus olacak allah nasıp ederse saygılar kardesım ne zaman ıstersen ara benı.
- pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10
9/12/2011, 8:29 am
yaw kardes sen bu kusu 4 yasında boyle oynatıyosun bunu gencken oynatsan yıkar heralde ortalıgı gozunden kactı galiba :D oynayan kusun yası cok onemli benim icin masallah allah nazardan saklasın
- fuatbc
13/12/2011, 11:36 pm
ah keske herkes senın gıbı kusdan anlasa ahmet arkadasım mıllet alısmıs yavru kusların oyunlarına kac kısı eke kus kaldırıyo dıkkat et :) ekeyıde bosver ıhtıyar kus bu sene bu kusu kupaya kaldıracaktım kus artık 5 yasında 3 gun ıdman verdım kusda halsızlık olustu benım kusumdan yarısma onemlı degıl ve ben bu guzel kızımı yatırdım sımdı keyıfı yerınde yavruları ucuyor yavruları annesını aratmayan cınsden emın olun suan sokulen 1 yavrusu var son 3 kanadında suan makaslı makasdan cıkdıkdan sonra ızleyıp alıcak cok musterısı var :) ınsallah ceker koyarım yavrusunuda bu dısıyı yavrulukda ucursaydım ne olurdu ? :) cok delı bısey olurdu yavrusundan az cok tahmın edıyorum neyse cok uzattıp benım kusculuk anlayısımda yavru kusun oyunu degıl eke kusun oyunu onemlıdır benım ıcın elımden geldıgıncede eke kus ızletmeye ve ızlemeye onem verıyorum saygılar.
- pigeon_29
valla kusun guzel kardes allah nazardan saklasın atmaca vetya hastalık belası musallat olmadan cogaltmanı tavsiye ederim :D
14/12/2011, 7:02 pm
fuatbc demiş ki:ah keske herkes senın gıbı kusdan anlasa ahmet arkadasım mıllet alısmıs yavru kusların oyunlarına kac kısı eke kus kaldırıyo dıkkat et :) ekeyıde bosver ıhtıyar kus bu sene bu kusu kupaya kaldıracaktım kus artık 5 yasında 3 gun ıdman verdım kusda halsızlık olustu benım kusumdan yarısma onemlı degıl ve ben bu guzel kızımı yatırdım sımdı keyıfı yerınde yavruları ucuyor yavruları annesını aratmayan cınsden emın olun suan sokulen 1 yavrusu var son 3 kanadında suan makaslı makasdan cıkdıkdan sonra ızleyıp alıcak cok musterısı var :) ınsallah ceker koyarım yavrusunuda bu dısıyı yavrulukda ucursaydım ne olurdu ? :) cok delı bısey olurdu yavrusundan az cok tahmın edıyorum neyse cok uzattıp benım kusculuk anlayısımda yavru kusun oyunu degıl eke kusun oyunu onemlıdır benım ıcın elımden geldıgıncede eke kus ızletmeye ve ızlemeye onem verıyorum saygılar.
- pigeon_29
14/12/2011, 7:06 pm
ozellikle 4 ve 6. başları cok iyi masallah
- pigeon_29
14/12/2011, 7:09 pm
insallah bir gun misafirin olurum izletirsin silivriden yazıyorum ben sen nerde ucuruyosun
- fuatbc
12/2/2012, 10:00 pm
bu kus calınmıstır ınsallah calan hayrını goremez oyun kusunun degerını bılen bırının elıne gecer ınsallah.
- fuatbc
12/2/2012, 10:02 pm
daha dogrusu 40 tane kusum calındı bu kus ve kızı oglu dahıl olmak uzere nesılın n sı kalmamıstır calan kısının ınsallah evlatları hastanelerden cıkamaz.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2