KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA - Sayfa 2 Empty Geri: KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA

23/11/2010, 1:20 am
guzel dilekleriniz icin tesekkurler

bu arada cahilliigin okumakla yada okumamakla ilgisi yoktur. o tamamen ayri kavramdir. insan kendini gelistiremiyosa okusada okumasada fark etmez.

ben o basliklari sizden kus alan arkadasim icin cooook uzun zaman once bilgi almak icin actim ve sizin burda olmadiginiz bir zamandi olsaydiniz once danisir, izin alirdim. kusura bakmayin. siz gecmis kapanmis konulara geri gitmissiniz benim yazdigim yerlere gidip.

madem iki yuzluydum ve biliyordunuz, neden gelip icinizdekileri yuzume soylemek yerine saga sola imali sekillerde sorup birseyler ispatlamaya calistiniz ve bana sanki kirsizmisim gibi davranip sessiz kaldiniz taaki ben size bu davranislariniz icin sebep sorana kadar yada ailenizin kazayla agzindan kacirmasi ile ogrendim. Demekki iki yuzlulugumden ya emin degilmisssiniz yada isinize gelmis. Ki benim sahidim yanliz allah degil canli sahitlerimde var, her zaman yuzlestirebilirim, bu canli sahitlerden biriside anneniz olur.

evet sagolun sizden cok sey ogrendim ama keske basarili oldugum zamanlarda iyi kuslar cikardigim zamanlarda beni engellemek , o kus yaramaz deyip biraktirmak yerine , bravo, aferim gibi abilige yakisir destekleyici sozler soyleseydiniz belki daha cok sey ogrenirdim. Tabi bu sekil guzel sozleri kusalrim hakkinda ben haric herkese soylemissiniz o ayri onun icinde sagolun.

yaptigini sandiginiz 2- 3 yanlisima takilip cok uzerinde durmussunuz ama size, kuslariniza ve ailenize allah rizasi icin yaptigim sayisiz hayirlari hice saymissiniz. beni anlayip dinlemeden , sormadan kafanizda kurdugunuz fesat dusuncelere kendinizi inandirmissiniz ki anlamadim siz boyle bir insan degildiniz.

yasim sizden genc olabilir ama bende normal universitelerin disinda hayat universitesine cok erken yasta basladim hala devam ediyorum. beni taniyan taniyor kim oldugumu nasil bir kisiligim oldugu burda herkes tarafindan bilinir. ha melek yada ermis degilim benimde sig yanlarim olabilir. Sizide kisiliginizide taniyan taniyor bilen biliyor, bi ben bilmiyomusum. isterseniz hodri meyden sorariz her taniyana ne diycekler sizin hakkinizda tabi eger hic konustugnuuz yada gorustugunuz birisi varsa, bir tek ben ve esim vardik otekilere yaptiginiz gibi bizide artik nedendir ki cok iyi biliyorum neden!! cok adi bir iftira ile yaninizdan uzaklastirdiniz. tabi sizin dusuncenizde o insanlar ve biz sizin arkadasliginizi hak etmiyor olabilirz o ayri ona birsey diyemem. ama sorun bakalim benim hakkimda, kotu soz soyleyen yada benle kus olan birisi varmi bu kanadada siz haric!!

neyse basinizi agrittim, sunu bilin aklinizda kurdugunuz ve kendinizi sirf yanlis cikmayasiniz diye inandirdiginiz fesat ,ve cekememez dusuncelerinizin hic bir sekilde asli yoktur. bunun icinde beni saga sola iftirarlar ekleyerek kotulemeniz , beni rencide etmek yerine sizin kendinizi kucuk dusurmenize sebep olucaktir ve olmustur. bunlarin ne oldugunu siz bilirsiniz. We sunuda merak etmeyin ben kimsenin parasinin ustune falan yatmam ki bu sizi hic ilgilendirmez, kimseyi iyilik yapar gibi uyarmaniza gerek yok. zaten gereken cevabida o sahis size vermistir umarim hatirlarsiniz. he sunuda bilin ben kimseye sizin hakkinizda hic bir saygisiz lafta, yada iftirada veya kufurle konusmada bulunmadim ama siz bunlari cok guzel yaptiniz ve halada yapiyosunuz buda sizinle benim aramdaki seviye farkini gosterir, bu bu forumda yazdiklarinizi okuyan arkadaslarda anliyacaktir.

sizede hayirli kus beslemeler, onmeli olan kus degil insanliktir. kus nasilsa bulunur ve ben buldumda cok sukur ama sayenizde olmadigi icin memnunum ki olsa gururla soylerdim. ben sizede yillardir dedigim gibi haziri sevmem kendim ugrasip cikarmakti benim amacim ama biraz alinin kusunu kat biraz velinin. sonucta karisim bana ait allaha bin sukur, ben memnun ediyorlar.

saygilar
Anonymous
Misafir
Misafir

KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA - Sayfa 2 Empty Geri: KİRLİ MAVİ YAVRU TURHAN SEZER KANADA

23/11/2010, 2:29 am
bak allahin isine yav neyini cekemeyecem senin kus dersen bende var sayemde sende edindin 3 ay once torontodan arkadaslarin geldi beni ziyarete bilmediklerimi duymadiklarimi soylediler sag olsunlar orada kimin bezmentinde neler oldugunu nasil tezgah yaptiklarinizi bana diyorsun ama ben kendimden eminim kardesim anneyi falan katmissin annem kuslara bakamaz hasta bende turkiyede okulda olacam diye getirdin kuslarini burada benim 70 yasindaki annem e bakittin kuslarini yav bos ver be gulum kim hatali ise onun allah binbir belasini versin isi gucu rast gitmesin ben amin diyorum lutfen sende de
Dr. Sedat
Dr. Sedat

23/11/2010, 2:49 am
amin abi bin bir kere aminnn
ama torontoda benim arkadsim yok kimse onlar adlarini ver hemen bu aksam yuzlestiriyim. onlara inanmak yerine bana sorsaydin yuzlesirdim onlarla o arkadaslarim dedigin kimse kesin daha once benden kus alamayip eli bos donenlerdir. akillarica beni sana koyuleyip senden kus almak istemislerdir ben vermedigim icin her ylu deniyolar. aynen dannynin sana gelip benim hakkimda atip tutarak sana yaranip senden kus almayi basardigi gibi unutma dannyi kapidan kovuyodun ve bana ona kus verme diyodun ama sana benim hakkiimda iki laf uydurdu senin best friendin olmus erol bana bedava veriyo kus diyodu:) bunlarin ne mal olduguunu sen benden iyi bilirsin zamanindada ona buna inaniip beni ezdin helal olsun.
benim bi arkadsim var nebi otekilerin hic birini tanimam sormak istediginin hakkimda nebiye sor otekilere inanma sen.

yok teyze allah razi olsun zamaninda kuslarima cok iyi bakti bende elimden geldigince hakkini baska sekilde odemeye calistim kendine sor bakalim ne diyvem icim rahat ben ondan helallik aldim.

sen beni cok yanlis tanimissin abi , ben bunlai hak edecek adam degildim ki sen aslinda biliyorsun. uc bes kurusluk adamlar ve para yuzunden bana cok buyuk ayip ettin ama ben genede sana kizgin degilim seninde bir derdin wardi diyelim en yakininda ben vardim beni harcadin kendini kurtarmak icin canin sagolsun. ama bazi yaptiklarina inan hala inanamiyorum.

dedimya ara nebiyi konusun onun sozu dogrudur suphelendiigin herseyi ona sor bakalim ne kadr dogruymus obur aekadslarinda ismini ver aliyim geliyim yuzlestiriyim. her ne yapyisam hic birinde icimdde art niyet yada sana ne haksizlik nede saygisizlik wardi

allaha emanet ol. teyzenin ellerinden operim
Anonymous
Misafir
Misafir

23/11/2010, 3:46 am
beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir.. senin o iyi arkadasinda bana cevabini verdi zaten herkez benim gibi enayi degilki kendince yasal onlemlerini aldigini soyledi arkadas. Genede sen onla arani bozma, ama inanmiyosan karsima gelir konusur. unutma gulum, kargalar suruyle kartallar yalniz ucar. bu konuda burda bitti hayatta basarilar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

23/11/2010, 1:01 pm
neyse
sen kafanca her zaman oldugu gibi kendini inandirmissin, ne soylesek bos. he bu arada nebi denmi bahsediyosun yasal onlemler almistir diye falan?, merak etme arkadasim hic bir yasal onlem almadi , almasinada gerek yok . Nebiylede aramiz iyi. ne zaman istersen alir nebiyi gelirim ucumuz konusuruz!!!!! o trontodan gelen sana arkadasim oldugunu soyleyenleride isimlerini soylememissin demkki arkadasim degillermis!!! Hele turk degillerse hic arkadasim degillerdir.
bu konuda kapanir demissin tamam. Ama senden ricam, beni sevenlere benim hakkimda dogru olmayan ve sadece senin azina yakisan laflar soylemessen sevinirim. Cunku bu insanlarin gozunde senin degerini dusurecektir , bana bir sorun cikarmaz!!!! yane. Benim vicdanim rahat cok sukur.
Anonymous
Misafir
Misafir

23/11/2010, 2:26 pm
getir gelebilirse nebi
Dr. Sedat
Dr. Sedat

24/11/2010, 1:51 am
Tamam konusurum.
ama su benim torontodan gelen arkadaslarimin isimlerini vermemissin rica etsem verirmisin abi. belki eski arkadastirlar ayip olmasin bi hal hatir sorarim hic olmassa.

Anonymous
Misafir
Misafir

24/11/2010, 12:01 pm
gulum nebiye sor o kime kuslari gostermis bezmentide o gosterdigi adamlari biliyor benim nasil bi keriz oldugumuda anlatmis o cok iyi biliyor benim yanima en son geldiginde yanindaki kardes duydu neler konustugunu bana dedigi senin kus icin her seyi yapabilecegini de soyledi ben buradayim aynen avukat isinid soyledi hemde cok ciddi sekilde hatta ilk 10 kusun istersen geri getirecegini soyledi ben olmaz onlar senin dedim ve ustunede mukafat olarak 17 tanede ben verdim hepsinin hayrini gorsun demekki perdeliler su an onnda kesin iyi para vermisti soyleyinde hic olmazsa benim kuslarin piyasasi kac onu bileyim gerci ben sattmam perdeli falan ya bana gelenlerden biri onunla beraber calismis o fayanslar icinde bir seyler anlattilar simdi burada yazmayayim gelince ona sorayim hadi sana bol sanslar gelince haberim olsun artik bu is cok uzadi kari kavgasi gibi hayatta sevmedigim sey ama canada da boyle iyi kus ucurmalar bol sanslar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

24/11/2010, 2:33 pm
ahh be erol abim ahh, gene asli olmayan seylere inaniyosun!

bi kere nebi sana keriz diyecek kadar saygisiz bir adam degil. nebinin sana soyledigi herseyden haberim var. tam emin degilim hangileri ve ben 10 kus olarakta hatirlamiyorum ama o dedigi 10 kusu zaten ben sana soyledim verirken ontepe sari kirlar falandi ama perdeli merdeli yok onlarin arasinda. perdeli kirmalarini dedigim gibi ben ona verdim. taa o zaman. su anda ondalar. bendede bir kac kirmasi vardi onlarida nebiye verdim. bi tane duman cikmisti oda yane kirmalarin kirmasi o kaldi bende, onuda benim senin perdelilerle kirma olan kuslardaki hakkima say , yozgatli disiden olan duman disiye, birde almanyadan gelen kara kirdan cikan tek ayagi perdelli kara benekli kira say iste. ben sana bunu kac kere soyledim ben nebiden para almiyorum kus icin. nebinin yaninda calisanlarin ya nebiden bir yarasi vardir ondan yazmislardir yada yanlis anlamislardir. ne demisler abi duydugunun hic birine gordugununde yarisina inan!!!. senin en buyuk hatan bu zaten cunku sen duyduklarina inaniyosun ama bunlari kimsenin yuzune soylemiyosun, ben senle yuz yuze konusmaya geldim turkiyeden gelince bir anda girip yatmissin, benle konusmak yuzlesmek istemedin, halbuse ne guzel olucakti simdi aramizda bu yanlis anlasilmadan dogan husubet olmiycakti ama sen istemedin benimle konusmayi. evine geldim odandan cikmadin uyuyo dediler ama girince kizina sordugumda babam simdi icerdeydi dedi!! neyse nebiye bu yazdiklarini soylersem cocuk yikilir zaten sekeri var, artik sen soylersin ben sebeb olmiyim birseye. he bunu sende bende biliyoruzki sen o 17 tane kusu ona sana kumes verdigi ve senin icin yaptigi bazi harcamalara borclu kalmiyim diye verdin mukafat falan deme simdi.

neyse abi sen gene sagina soluna seni kaziklamaya calisanlara inan bunuda zamaninda cok iyi yaptim nebiden ciftine 500 dolar aldigin kuslari bir kere konustugun adama bedava verdin, ne oldu ne aradi ne sordu, sana getirecegi perdelilerde yalan oldu:) icin rahat olsun perdelilerin piyasasi yok onlarin telif hakki sende sen ne istersen o degeri bic. biz o kadar iyi kusu besliyecek kadar iyi kuscu degiliz, zaten ben iyi kustan anlamam senin kadar, gozume guzel gelen kus iyi kustur.

saygilar
Similar topics