OSMAN KARA (MARDİN)
+40
ayv_taklacı
gurhan18
Kırıkkaleli Haydar
Bozoglu
FCchelsea
seleray 51
mazıdağlı yusuf
cucu
kenann
snsz_lmz
ASGYB
aDeMoGlU03
Dr. Sedat
avcıı
bekir79
aytekin67
mardinlisamet
$ero
refik34
Deli Asker
ali memati
mehmed
kırıkkaleli metin
akıncı
barış_61
serdest
iyimser_20
security
epacom
Sakallı Sadık
sezai
PerfoTakla
Ali3547
tunc_54
sefa54
musamamoste
ERGUN
osman_hoca23
pulcuk
Forum Admin
44 posters
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- mehmed
Ad Soyad : Mehmet AKDENİZ
Forum Kayıt : 27/02/10
Geri: OSMAN KARA (MARDİN)
5/12/2010, 6:25 am
maşallah osman beyy, kuşlarının renk ve şekil olarakk cok güzel.....allah nazardan saklasın..
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
5/12/2010, 10:03 am
Maşallah çok güzel kuşlar emeğinize sağlık.paylaşım içinde ayrıca saygılarımla.
Bursa dan selamlar.
Bursa dan selamlar.
- Deli Asker
Ad Soyad : Tuhran Sezer
Doğum Tarihi : 29/09/86
Forum Kayıt : 05/12/09
5/12/2010, 3:02 pm
5/12/2010, 9:50 pm
Ali bey yorumlarınız için teşekkürler.Mardinden selamlar olsun....ali memati demiş ki:Maşallah çok güzel kuşlar emeğinize sağlık.paylaşım içinde ayrıca saygılarımla.
Bursa dan selamlar.
5/12/2010, 9:52 pm
Mehmet Bey yorumlarınız için teşekkürler.Allah hepimizn kuşlarını nazardan saklasın.Bol yavrulu ve bol uçurumlu kümesler.Şırnak'a selamlar...mehmed demiş ki:maşallah osman beyy, kuşlarının renk ve şekil olarakk cok güzel.....allah nazardan saklasın..
5/12/2010, 9:54 pm
Kanada'ya selamlar.Yorumlar için teşekkürler....Deli Asker demiş ki:
25/1/2011, 8:47 pm
Osman Bey emeğinize sağlık gerçekten güvercinleriniz çok güzel.Selam ve Saygıyla
26/1/2011, 3:57 am
Sizin gibi değerli bir merakçının yorumları için teşekkürler.Böyle güzel yorumlar bizleri dahada motive ediyor.Saygı ve selamlar...
- $ero
Ad Soyad : Serhat Bilen
Doğum Tarihi : 19/02/86
Forum Kayıt : 24/11/10
26/1/2011, 4:05 am
Fazla Söze Gerek Yok Maşallah
26/1/2011, 11:49 am
MAŞALLAH OSMAN ARKADAŞ ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN GÜZEL HAYVANLAR
- aytekin67
Ad Soyad : aytekin
Doğum Tarihi : 05/05/67
Forum Kayıt : 30/08/08
26/1/2011, 11:48 pm
evet ya bazilarinin dedigi kadar da varmis, ne bir mardin irki nede mardinde güvercin varmissss.....silaf u rez !
27/1/2011, 8:43 pm
Serhat kardeş yorumların için teşekkürler daha güzelleri sizin gibi değerli merakçıların olsun...Selamlar...$ero demiş ki: Fazla Söze Gerek Yok Maşallah
27/1/2011, 8:46 pm
Samet kardeş Allah kimsenin emeğini de boşa çıkarmasın bizimkini de.Yorumlar için sağol.Derik'e saygı ve selamlar....mardinlisamet demiş ki:MAŞALLAH OSMAN ARKADAŞ ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN GÜZEL HAYVANLAR
30/1/2011, 6:02 pm
Aytekin bey yorumarınız için teşekkürler.Selamlar.....aytekin67 demiş ki:evet ya bazilarinin dedigi kadar da varmis, ne bir mardin irki nede mardinde güvercin varmissss.....silaf u rez !
- bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08
2/2/2011, 9:22 pm
fizikleri renkleri çok güzel bunlar havadada güzeldir. maşaallah. saglık sıhhatli bol kümesler
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
3/2/2011, 7:31 am
maşallah maşallah uzun zamandır ne formda nede başka yerde bukadar hoşuma giden gök görmedim diğerleride sağlıklı ve fiziksel olarak güzeller ama 6. sıradaki gökler çok hoş ..güle güle besle allah emeğini yağlı etsin ufakta bir tavsiye yanlış anlamaz isen kuşa para paraya kuş değişme özelliklede gökleri ...
selamlar.
selamlar.
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
3/2/2011, 6:52 pm
selamlar osman bey
masallah, cok guzel ve saglikli kuslar! allah nazardan korusun.
videolarinizi bekliyorum.
saygilar
saygilar
- MisafirMisafir
3/2/2011, 10:10 pm
Selamun aleyküm bereketli olsun maşallah çok güzel kuşlarınız var.
Tabiri caizse antika dolu bozlak dişi diyahçilli erkek çok güzeller allah tüyünce yavru nasip etsin...
Tabiri caizse antika dolu bozlak dişi diyahçilli erkek çok güzeller allah tüyünce yavru nasip etsin...
5/2/2011, 7:39 pm
Bekir Bey değerli yorumlarınız için teşekkürler.Faliyetleride son derece tatmin edicidir.Allah nasip ederse bir kaç tanenin videosunu foruma yükleyeceğim.Oyunlarınıda ozaman görürsünüz.Saygı ve selamlar.....bekir79 demiş ki:fizikleri renkleri çok güzel bunlar havadada güzeldir. maşaallah. saglık sıhhatli bol kümesler
5/2/2011, 7:42 pm
İsmail bey yorumlarınız için teşekkürler.Daha güzelleri sizlerin olsun.avcıı demiş ki:maşallah maşallah uzun zamandır ne formda nede başka yerde bukadar hoşuma giden gök görmedim diğerleride sağlıklı ve fiziksel olarak güzeller ama 6. sıradaki gökler çok hoş ..güle güle besle allah emeğini yağlı etsin ufakta bir tavsiye yanlış anlamaz isen kuşa para paraya kuş değişme özelliklede gökleri ...
selamlar.
5/2/2011, 7:48 pm
Teşekkürler Sedat bey Allah tüm merakçıların kuşlarını nazardan korusun.Videolarını Allah'tan bir mani olmazsa baharda yükleyecem.Atmaca problemim var.Bakalım nasip olursa sizin gibi değerli arkadaşlarla videoları paylaşacağız.Selamlar...Dr. Sedat demiş ki:selamlar osman bey
saygilar
5/2/2011, 7:51 pm
Uygar Bey yorumlarınız için sağolun.Tüm merakçı arkadaşlara sağlıklı, bol yavrulu ve atmacasız kümesler....uygar demiş ki:Selamun aleyküm bereketli olsun maşallah çok güzel kuşlarınız var.
- aDeMoGlU03
Forum Kayıt : 28/12/10
8/2/2011, 10:38 am
maşallah çok güzel kuşlar abi şu tepeli göklerden bi dişi satarmısın acaba güzel oyunlu....
18/2/2011, 12:17 pm
osman bey resimler zeki beyin kümesi sanırım
bir ortaklık mı söz konusudur. ?
19/2/2011, 5:32 pm
Sayın admin ben değerli ağbeyim Zeki BARAN'ın güvercinlerini besliyorum.Birkaç resim onun kümesinin önünde çekilmiştir.Ama çoğu resimler benim kümesimdendir.Ayrıca ben resimlerin nerede çekildiğinden çok kuşların oyunlarıyla meşgul oluyorum.Allah nasip ederse baharda siz değerli merakçılarla videolarını da paylaşacağım.Selamlar...Forum Admin demiş ki:osman bey resimler zeki beyin kümesi sanırım
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
20/2/2011, 7:03 pm
21/2/2011, 4:41 pm
Allah razı olsun.En güzelleri sizin gibi değerli merakçıların olsun.Saygı ve selamlar....ERGUN demiş ki:
22/2/2011, 5:22 pm
Osman Bey ;Baligi Tavada Kusuda Havada,ancak bu resimdekiler zaten havada yapacaklarinin yarisini göstermis durumdalar insallah videolariyla bulusuruz,Allah nazardan saklasin.Saygilar ,sevgiler.
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4