DEVE TÜĞÜ DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
+11
mehmet4242
kralkuscu42
KARAMANLI
tolga40
Dr. Sedat
turko
Kırıkkaleli Haydar
kırıkkaleli metin
gursel
Sakallı Sadık
ereglılı yunus
15 posters
- ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09
DEVE TÜĞÜ DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
11/12/2010, 12:14 pm
- ereglılı yunus
Geri: DEVE TÜĞÜ DİŞİ YUNUS AKTAŞ EREĞLİ
11/12/2010, 12:19 pm
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
12/12/2010, 10:17 am
gule gule besle kardesim insallah sonu iyi olur saygilar
- ereglılı yunus
12/12/2010, 1:29 pm
inşşaalh şu anda daha iyiye gidiyor
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
12/12/2010, 4:23 pm
güle güle besleyin
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
12/12/2010, 8:24 pm
güzel kuş güle güle besleyin güzel
- ereglılı yunus
13/12/2010, 11:37 pm
yorumlarınız için teşekkur ederim
- turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09
15/12/2010, 9:18 pm
Allah nazarlardan esirgesin. Çok güzel kuş. Güle güle besle.
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
20/12/2010, 11:19 pm
selamlar yunus bey
masallah allah nazardan saklasin cok guzel kus emeginize saglik
saygilar
masallah allah nazardan saklasin cok guzel kus emeginize saglik
saygilar
21/12/2010, 5:15 pm
maşallah bana eski yanardöner takma kuyruklarımı hatırlattı bu kuşun ana babası ne renk onu soracaktım yunus bey gülee güle besleyin
- KARAMANLI
Ad Soyad : KARAMANLI CAGLAYAN
Forum Kayıt : 16/03/10
21/12/2010, 8:00 pm
SLM GÜZEL KUS GÜLE GÜLE UCURURSUN INS
- ereglılı yunus
22/12/2010, 3:12 pm
teşşekkur ederim anası tepeli beyaz metresiz derler beyazlara babasıda yanar döner ereğlinin eski ırklarından şpkacı ademin ballıları kuşun daha bazı seferlerını yakalayamadım cekerken hala aktıf olarask ucuyor su andatolga40 demiş ki:maşallah bana eski yanardöner takma kuyruklarımı hatırlattı bu kuşun ana babası ne renk onu soracaktım yunus bey gülee güle besleyin
- kralkuscu42
Ad Soyad : ersin
Forum Kayıt : 22/11/09
30/12/2010, 6:11 pm
YUNUS KARDEŞİME YAKIŞIR EN İİİİLERİ
- turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09
31/12/2010, 10:35 pm
HALA UÇURUYORSAN CANLI SEYRETME ŞANSIMIZ VAR MI?
- ereglılı yunus
1/1/2011, 1:04 pm
elbette hacam ne zaman istersen buyur gel bı cayımızı iç kuşumuzu seyret
- mehmet4242
Ad Soyad : mehmet ali kılınc
Doğum Tarihi : 15/03/64
Forum Kayıt : 24/02/09
22/1/2011, 5:22 pm
mşlh şampiyon yine dökturmuşsun. satılıkmı bu kuş kardeşim fiyat iste
- ereglılı yunus
23/1/2011, 8:59 pm
şu bir metrelik miskilerden 1 yumurta ver değişelim abi eyvallah sağolasın abi
24/1/2011, 12:28 pm
gule gule ucur kardesim hayrini gor slmlar
- ereglılı yunus
12/3/2011, 11:15 pm
eyvallah kardesım daha ıylerı sızlerın olsun
12/3/2011, 11:27 pm
Güle güle ucurun.Tüyleri kadar ömürleri olsun.
- ereglılı yunus
24/4/2011, 10:10 am
EYVALLAH SAĞOLASIN ALMANYA YA SELAMLAR
24/4/2011, 12:04 pm
1: RENGİ BOZUK 2: KALKIŞI BERBAT SAĞ SOLA YAMULUYO 3:.İLK SEFERİ YUKARDAN GİRİP FİŞEK YAPACAĞI
YERDE TAKLA VURARAK ÇIKIYOR 4: ATIŞ YOK KUŞTA GAZ GİBİ UÇUYO BİDE FİŞEK YOK BU KUŞTA PERDAH OYUNU YAPAN SIRADAN Bİ
KUŞ EMEK VERMİŞİN YİNEDE EMEĞİNE SAĞLIK
BESLEMEYE DEVAM ET BEN BESLEMEM BU KUŞU
ÖNCE KENDİ KUŞUNUZUN EKSİKLERİNİ GÖRÜN ONDAN SONRA SAĞ SOLA LAF SOKUŞTURURSANIZ
İYİ EDERSİNİZ
YERDE TAKLA VURARAK ÇIKIYOR 4: ATIŞ YOK KUŞTA GAZ GİBİ UÇUYO BİDE FİŞEK YOK BU KUŞTA PERDAH OYUNU YAPAN SIRADAN Bİ
KUŞ EMEK VERMİŞİN YİNEDE EMEĞİNE SAĞLIK
BESLEMEYE DEVAM ET BEN BESLEMEM BU KUŞU
ÖNCE KENDİ KUŞUNUZUN EKSİKLERİNİ GÖRÜN ONDAN SONRA SAĞ SOLA LAF SOKUŞTURURSANIZ
İYİ EDERSİNİZ
24/4/2011, 7:16 pm
Ilk yorumun öyle yikici degil ama Tolga, hani bana göre eksikleri cok desen onun üzerine calisilir, ama böyle yikici yorumlar bu huzurlu ortamlari bozuyor, ...
Iddiali olmak iyidir, kimine göre yani, begenmiyorsaniz begeniyorsaniz veya Kupa ile Gifleri ile kirici olmadan yorum birakabilirsiniz, böylesi bu sekildeki atismalardan daha iyidir, herzaman icin, karsindaki kim olursa olsun, ... akil yasta degil bastaymis, ...
Renginde oyun kusunda önemsiz oldugunu yeni basliyanlarda biliyor, ucurma yöntemlerini bilmeselerde arada bir ilginc birsey cikabiliyor, ben dahi hergün yeni seyler görüyorum, ögreniyorum, güzel birsey bu, tabiki yaslandikcada bildiklerimide unutabiliyorum
Saygili olalim birbirimize, kus icin birde böyle sözler edilirmi, ... yapmayin lütfen !
Herkese Saygilar ve güle güle besleyin insallah kuslarinizi, Allah daha iyilerini nasip etsin insallah !
24/4/2011, 7:52 pm
murat kardeş şu sitede kırıcı olmayalım diyorum kötü kuşlarada maşallah diyip geçiyoruzki paylaşım artsın diye arkadaş kendi kuşuna bakmıyo benim kuşu yerden yere vuruyo yaw böyle bişey varmı hani bu uslup bikere olsa yine neyse her zaman muhalefet sanki kendi uçurduğıu kuş benim kuştan iyi tüğü bile olamazya
24/4/2011, 8:31 pm
Kesinlikle öyle, ama dedigim gibi, herkesin elinde belli malzeme var, birsekilde birseyler üretiliyor, amma iyi amma kötü, kus yerinde izlenir, begenilir, ama kendisi gibi yavru atarmi oda ayri bir konu, degilmi !?!
Kirsehirde cok iyi kusu olup bunlari ucurtan var, bunu bende biliyorum, Kamanda olsun veya diger yerlerinde, diger illerde`de millet ugrasiyor, Ankara en basta, Konya, Istanbul, Sivas, Mardin, ... bizimki gider Suriyeden alir, Araplar bize gelir yine alir gider, ... ondan sonra ?
Birbirimiz ile ugrasa ugrasa Millet Marka cikariyor bizim Malzeme ile bizde hala yerimizde depeliyoruz, ilerliyecegimize geliriyoruz, hemde o bicim !
Hani yapici olalim, her konuda, masallah`da deme, güle güle besle de gec seni tatmin etmediyse, degilmi !?!
Hani adamin Kümesine bak kusunu anla sözü aklima geliyor, ne kadar sacma bir laf, veya adamin kuslarina bak adamida anlarsin der gibi, ... cok yanlis yanasmalar bunlar, Allah herkesin gönlüne göre vermis ve verecektir elbetde, ... onada banada sanada elimizdekiler nasipmis, ...
Digerinin malini, mülkünü cekistiren öyle veya böyle kaderine isyan ediyordur, zenginin mali fakirin cenesini yorar misali, en büyük takdir bu olsa gerek diyenlerde var, lazimmi böylesi asil bu tartisilir, bence degil
Sen sen ol, bosver, özel mesaj neye duruyor, msn`ler neye duruyor, ... genclerde geliyor, ne ekersek onu biceriz, ondan sonrada genclerin saygisi yok deniliyor, ... ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider, ... bu hep böyledir !
Allah bana bir versin sizlerede kat katini demen dilegim ile, ... tabiki her$eyin hayirlisini kast ediyorum bu arada
Saygilar
Kirsehirde cok iyi kusu olup bunlari ucurtan var, bunu bende biliyorum, Kamanda olsun veya diger yerlerinde, diger illerde`de millet ugrasiyor, Ankara en basta, Konya, Istanbul, Sivas, Mardin, ... bizimki gider Suriyeden alir, Araplar bize gelir yine alir gider, ... ondan sonra ?
Birbirimiz ile ugrasa ugrasa Millet Marka cikariyor bizim Malzeme ile bizde hala yerimizde depeliyoruz, ilerliyecegimize geliriyoruz, hemde o bicim !
Hani yapici olalim, her konuda, masallah`da deme, güle güle besle de gec seni tatmin etmediyse, degilmi !?!
Hani adamin Kümesine bak kusunu anla sözü aklima geliyor, ne kadar sacma bir laf, veya adamin kuslarina bak adamida anlarsin der gibi, ... cok yanlis yanasmalar bunlar, Allah herkesin gönlüne göre vermis ve verecektir elbetde, ... onada banada sanada elimizdekiler nasipmis, ...
Digerinin malini, mülkünü cekistiren öyle veya böyle kaderine isyan ediyordur, zenginin mali fakirin cenesini yorar misali, en büyük takdir bu olsa gerek diyenlerde var, lazimmi böylesi asil bu tartisilir, bence degil
Sen sen ol, bosver, özel mesaj neye duruyor, msn`ler neye duruyor, ... genclerde geliyor, ne ekersek onu biceriz, ondan sonrada genclerin saygisi yok deniliyor, ... ön teker nereye giderse arka tekerde oraya gider, ... bu hep böyledir !
Allah bana bir versin sizlerede kat katini demen dilegim ile, ... tabiki her$eyin hayirlisini kast ediyorum bu arada
Saygilar
- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
25/4/2011, 5:49 am
güle güle ucur
- ereglılı yunus
25/4/2011, 5:11 pm
tolga kardeş olabılır saygı duymak lazım herkezin bi görüşü var eleştirilera açık olmak buraya kuş koyarken öyle her takla atan kuşta konmaz buraya ben senın o videoda gördüklerimi yazdım sana daha iyi kuşlar yakışır oyun kuşu emek isteyen zor bir zanaat kötüyede iyi deyip kendimizi kadırmak olmaz ha sen iyi deyip beslersin o ayrı kımse kımsenın kuşu yem atmıyor ama o kuş ssdece havada süzülyor diğer videolarıda koyduğum onlarıda eleştir eksiklerini bilelim maşallah bana eski yanardöner takma kuyruklarımı hatırlattı bu kuşun
ana babası ne renk onu soracaktım yunus bey gülee güle besleyin diye yorumun kalmış silmeyi unuttun herhalde iyiye iyi kötü güle güle besle ucur seni kırdıysak affola
ana babası ne renk onu soracaktım yunus bey gülee güle besleyin diye yorumun kalmış silmeyi unuttun herhalde iyiye iyi kötü güle güle besle ucur seni kırdıysak affola
25/4/2011, 5:57 pm
yunus bey yorumun kırıcı oldu ama konuyu germeden güzel bi uslupla kapatmanız çok güzel bi davranış Allah gönlünüze göre versin kardeş inş daha iyilerini uçurursunuz