DUMAN ALMANYA (ESKİŞEHİRLİ KAZIM)
+11
eric
PerfoTakla
kırıkkaleli metin
Ali3547
isyankarbfc
ASGYB
KARAOGLU
freaxs
Dr. Sedat
ERGUN
Forum Admin
15 posters
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
Geri: DUMAN ALMANYA (ESKİŞEHİRLİ KAZIM)
19/12/2010, 5:57 pm
MAŞALLAH ŞAMATALI SEYIR ZEVKI GUZEL Bİ KUŞ GUL GULE BESLEYIN
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
20/12/2010, 11:34 pm
selamlar
masallah, sesli , fisegi cok duzgun ve bol taklali kus cok hosuma gitti. Sahibinin emegine saglik
burasi yurt disinda biryer, daha once bu videoyu gormustum. ayrica yere cok harika kusun guzel oldugu gibi. allah nazardan korusun
saygilar
masallah, sesli , fisegi cok duzgun ve bol taklali kus cok hosuma gitti. Sahibinin emegine saglik
burasi yurt disinda biryer, daha once bu videoyu gormustum. ayrica yere cok harika kusun guzel oldugu gibi. allah nazardan korusun
saygilar
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
21/12/2010, 7:50 am
güzel video
17/1/2011, 7:06 pm
guzel kus allah sahibine bagislasin
belcikadan selamlar
belcikadan selamlar
18/1/2011, 7:07 pm
Güzel dilekleriniz icin tesekkürler,En iyisi sizlerin ve sevdiklerinizin olsun.DUMAN...
- isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11
18/1/2011, 7:35 pm
hayrını gorun.
- Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10
18/1/2011, 8:51 pm
maşallah :226:
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
18/1/2011, 8:53 pm
güle güle besleyin yeriniz çok güzel.
gurbetçilerimize selamlar.
gurbetçilerimize selamlar.
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
19/1/2011, 4:15 pm
Çevre gerçekten güzel ancak hayvanın gerçek performansını gösteremeyeceği dar bir ortama benziyor buradan. Siz daha iyi bilirsiniz ama hayvan özellikle 2. fişeğinde yan yan takla atıyor acaba dirsek (kanat elleme,patlatma) açma gibi bir problemi olmasın dikkat edin. Çünkü hayvan sanki takla aralarını açmada ve seri olmada biraz sıkıntı yaşıyor. Veyahutta tüy,hastalık v.s gözünüzden kaçan problemleri olabilir. Güzel bir hayvan olduğunu düşünüyorum o yüzden akıl vermek gibi olmasın ama bahsettiklerimin olma ihtimali olduğunu düşündüğüm için haber vermek istedim. Güle Güle besleyin .Selametle...
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
19/1/2011, 8:54 pm
evet sanki kusta bi problem var hic baglama taklasinida atmiyo. tuy sorunu olan benim kuslarda baglama taklasini atmazdi. hayrini gor kardes.
19/1/2011, 9:08 pm
Yorumlariniz icin tesekkürler.
Hakki Bey tanisiyoruz,neyse yapmis oldugunuz yorumu gördüm,ben kusun videoda izlenipte yorum yapilmasina karsi olmakla birlikte videoda görülenlerle ciplak gözle izlemenin bambaska seyler oldugunu saniyorum.Yapmis oldugunuz yorum da bunu gösteriyo,Ortam demissiniz dar bi ortam degil,2. fisegi demissiniz tam hatirlayamiyorum 6 veya 7. sefer denemesiydi sanirim,Kus daha 5. telegini atmisti,kanat acma olayi yoktu ama tüy mevsimi oldugu dogru cünkü Agustos ayi icinde cekilen acemi bir video cekimi olmustu,Sunuda söylemeden gecmek istemiyorum kus oyun kurma asamasinda havada rüzgarliydi yavru bir kus icin baslangicin iyi oldugunu düsünüyorum,yapilan yorumlar icinde tesekkür ediyorum.Saygilar Sevgiler. DUMAN...
Hakki Bey tanisiyoruz,neyse yapmis oldugunuz yorumu gördüm,ben kusun videoda izlenipte yorum yapilmasina karsi olmakla birlikte videoda görülenlerle ciplak gözle izlemenin bambaska seyler oldugunu saniyorum.Yapmis oldugunuz yorum da bunu gösteriyo,Ortam demissiniz dar bi ortam degil,2. fisegi demissiniz tam hatirlayamiyorum 6 veya 7. sefer denemesiydi sanirim,Kus daha 5. telegini atmisti,kanat acma olayi yoktu ama tüy mevsimi oldugu dogru cünkü Agustos ayi icinde cekilen acemi bir video cekimi olmustu,Sunuda söylemeden gecmek istemiyorum kus oyun kurma asamasinda havada rüzgarliydi yavru bir kus icin baslangicin iyi oldugunu düsünüyorum,yapilan yorumlar icinde tesekkür ediyorum.Saygilar Sevgiler. DUMAN...
19/1/2011, 9:16 pm
Sagol Eric kardes,dileklerin icin tesekkürler,Kanada da yasayan Erol Bey hemserimide burdan cok cok selamlar.
19/1/2011, 9:23 pm
A.slm Metin Bey; Bizdende selam ola Memlekettte yasayanlara,yorumunuz icin tesekkürler.
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
20/1/2011, 10:02 am
ASGYB demiş ki:Yorumlariniz icin tesekkürler.
Haklısınız burdan yorum yapmak iyi değilden ziyade isabetli olmaya biliyor.Ancak bilgisayar başından da olsa iyi olduğunu varsaydığım bazı kuşlara birşeyler yazma gereği duydum . En uzunuda size rast geldi belki de:)
Hakkınızı Helal Edin. Selametle...
20/1/2011, 6:04 pm
Hakki Bey Caniniz Sag olsun tabiki herkes gördügünü yazmakta serbest yorumun isabetli olabilmesi icin bende ufak bi aciklama getirdim zaten ciplak gözle izlemek daha bi baskadir .
Helal Olsun Kardes Saglicakla Hosca.....kal.
Helal Olsun Kardes Saglicakla Hosca.....kal.
- arnavut yunus
Ad Soyad : yunus yayılgan
Doğum Tarihi : 21/07/76
Forum Kayıt : 25/08/10
27/1/2011, 9:08 pm
kardeş maşşalah kuşun güzel ve meziyetli tüyü kadar hayrını gör...eskişehire gelirsen bir acı kahvemi içmeye beklerim...!!!bende şeker fabrikası sosyal tesislerinde kuş bakıyorum yolun düserse beklerim.syre deger bir kuşumuz olursa seyrederiz selamlar...arnavut yunus
28/1/2011, 5:16 pm
Selam Yunus Bey yorumunuz icin tesekkürler,Neden olmasin teklifiniz icinde ayriyeten memnun olurum,6. ayda kismet olursa görüsmek dilegiyle.Saygi ve sevgiler.DUMAN...
- turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09
28/1/2011, 10:03 pm
güzel kuş. güle güle uçurun.
29/1/2011, 4:53 pm
Güzel dilekleriniz icin tesekkürler.En iyisi sizlerin ve sevdiklerinizin olsun.Saygilar.DUMAN...
- kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11
30/1/2011, 1:06 pm
maşallah