GÖK (EKE) HAYDAR ÇOKAL KIRIKKALE
+17
tayfunsimsek
KARAOGLU
isyankarbfc
ASGYB
tolga40
Dr. Sedat
bilalkoçlu
ERGUN
kırıkkaleli metin
DELIYUREK41
kuşcu_ahmet
ali memati
hummu
kırıkkaleli_kuşçu
turko
freaxs
Kırıkkaleli Haydar
21 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
GÖK (EKE) HAYDAR ÇOKAL KIRIKKALE
30/12/2010, 1:54 pm
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
Geri: GÖK (EKE) HAYDAR ÇOKAL KIRIKKALE
30/12/2010, 8:13 pm
2 yaşında
Yükleyen haydarbcvs. - Komik hayvan videolarını izleyin.
video2
Yükleyen haydarbcvs. - Sevimli hayvan videolarını izleyin.
video3
Yükleyen haydarbcvs. - Diğer hayvan videolarına göz atın.
- turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09
31/12/2010, 10:29 pm
ÇOK GÜZEL KUŞ. GÜLE GÜLE UÇURUN.
- kırıkkaleli_kuşçu
Ad Soyad : fuat keskin
Forum Kayıt : 25/04/10
9/1/2011, 5:35 pm
toprağım güzel kuş güle güle besle
- hummu
Ad Soyad : emrah
Doğum Tarihi : 22/06/20
Forum Kayıt : 03/12/10
9/1/2011, 6:04 pm
maşallah ALLAH ağız tadıyla besletsin
dökümcü faruk bey izlemeli bu vıdeoyu
bu kadar guzel bır hayvana bu kadar az yorum yaplması şaşırtıcı
dökümcü faruk bey izlemeli bu vıdeoyu
bu kadar guzel bır hayvana bu kadar az yorum yaplması şaşırtıcı
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
9/1/2011, 6:31 pm
Tebrikler,güzel kuş.Emeğinize sağlık ve paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.
Bursa dan selamlar.
Bursa dan selamlar.
- Kırıkkaleli Haydar
9/1/2011, 9:40 pm
herkese teşekkürler
- kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09
10/1/2011, 5:05 pm
mrb ilk iki videoda sanki kalkış gb son video güzel inişi ve kalkışı görsek daha iyi olur.
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
10/1/2011, 5:26 pm
masallah cok guzel hayvan.
- Kırıkkaleli Haydar
10/1/2011, 8:15 pm
yok gardaş bütün seferleri yarım metreyekuşcu_ahmet demiş ki:mrb ilk iki videoda sanki kalkış gb son video güzel inişi ve kalkışı görsek daha iyi olur.
- Kırıkkaleli Haydar
10/1/2011, 8:18 pm
ayrıca kalkış olsa onu orada kaldıran biri olur kuş sefere geliyorkuşcu_ahmet demiş ki:mrb ilk iki videoda sanki kalkış gb son video güzel inişi ve kalkışı görsek daha iyi olur.
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
10/1/2011, 8:48 pm
güle güle besle haydarKırıkkaleli Haydar demiş ki:ayrıca kalkış olsa onu orada kaldıran biri olur kuş sefere geliyorkuşcu_ahmet demiş ki:mrb ilk iki videoda sanki kalkış gb son video güzel inişi ve kalkışı görsek daha iyi olur.
bunlar kırıkkale kuşumu
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
10/1/2011, 8:53 pm
KUŞ GAYET GÜZEL İNİŞİ NASIL ACABA YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE GÖREMEDİĞİMİZ İÇİN SORUYORUM TEŞEKKÜRLER
- Kırıkkaleli Haydar
12/1/2011, 6:43 pm
inişi perdahlı öyle pat gelip konmuyorERGUN demiş ki:KUŞ GAYET GÜZEL İNİŞİ NASIL ACABA YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE GÖREMEDİĞİMİZ İÇİN SORUYORUM TEŞEKKÜRLER
- Kırıkkaleli Haydar
12/1/2011, 6:45 pm
kuşların babaları kırıkkale kuşu anneleri değil
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
12/1/2011, 9:57 pm
MAŞŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİN EMEĞİNİZE SAĞLIKKırıkkaleli Haydar demiş ki:inişi perdahlı öyle pat gelip konmuyorERGUN demiş ki:KUŞ GAYET GÜZEL İNİŞİ NASIL ACABA YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE GÖREMEDİĞİMİZ İÇİN SORUYORUM TEŞEKKÜRLER
- bilalkoçlu
Forum Kayıt : 01/12/10
13/1/2011, 10:11 pm
topragım nasılsın vallaha yalan olmasın önce çok hayran kaldıgımı söyleyim.kuş sevildigini inkar etmemiş.helal olsun.ayrıca sanada .ALLAH ne muradın varsa bagışlasın.tebrik ederim.yanlız topragım neslini çogalt.bence bir çift alman postası al yumartaları sür. üreme çabuk olur bir çift beklerken iki çift olur yinede sen bilirsin.herşey gönlünce olsun hoşçakal
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
14/1/2011, 5:16 am
selamlar haydarbey
masallah , sanki yeri supurucek gibi geliyor bu kadar yakina boyle sakin gelipte o fisegi yapmasi cok hosuma gitti, cok iyi kanat ve kuvvet var kusta.
emeginize saglik. allah nazardan korusun
saygilar
masallah , sanki yeri supurucek gibi geliyor bu kadar yakina boyle sakin gelipte o fisegi yapmasi cok hosuma gitti, cok iyi kanat ve kuvvet var kusta.
saygilar
- Kırıkkaleli Haydar
14/1/2011, 7:59 pm
teşekkürler sedat beyDr. Sedat demiş ki:selamlar haydarbey
saygilar
- Kırıkkaleli Haydar
14/1/2011, 8:01 pm
hemşerim inşallah yakında daha iyilerini izleyeceksin çok güzel bir arap perçemli nesli çoğaltıyorum.şu an bir tanesini uçuruyorum daha yere tam çökmedi ama çok güzelbilalkoçlu demiş ki:topragım nasılsın vallaha yalan olmasın önce çok hayran kaldıgımı söyleyim.kuş sevildigini inkar etmemiş.helal olsun.ayrıca sanada .ALLAH ne muradın varsa bagışlasın.tebrik ederim.yanlız topragım neslini çogalt.bence bir çift alman postası al yumartaları sür. üreme çabuk olur bir çift beklerken iki çift olur yinede sen bilirsin.herşey gönlünce olsun hoşçakal
15/1/2011, 6:25 am
maşallah topram ne varsa kırıkkalede var kuş iyi sallıymış sallı kuş oynadınmı daha bi güzel oluyo güle güle besle
- Kırıkkaleli Haydar
15/1/2011, 2:27 pm
sağol hemşerim olduğu kadar iştetolga40 demiş ki:maşallah topram ne varsa kırıkkalede var kuş iyi sallıymış sallı kuş oynadınmı daha bi güzel oluyo güle güle besle
15/1/2011, 4:13 pm
Arkadaslar Öncelikle kus sahibine ve daha sonrada bu videoyu izleyipte degerlendirme yapan arkadaslara bisey sormak istiyorum?Hayalinizdeki kusun bukadar alcagami gelmesi hosunuza gidiyor?Kus sahibine videoyu cekmekte göstermis oldugu emekten dolayi tesekkür ediyorum,ancak kendiside bilirki 1mt nin altina giren kuslar herzaman icin büyük bir tehlike teskil eder bana göre 1mt üzerinde bu fisekle daha taklali ve daha gösterisli seferler izlemek varken, Kusu kondu konacak tereddütüyle izlemektense öncelikle sefere gelisini ceksek daha iyi olur kanisindayim,yer acik bir arazi her yönden hersekilde kusun hareketleri bize ilerisi icin biseyler anlatacaktir, su anda yapmis oldugum elestiri kusun kötü anlasilmasiyla ilgili olmadigini bilmenizi isterim,kusa performansindan ve kuscusunada emeginden dolayi tesekkürler.saygilar. DUMAN....
- Kırıkkaleli Haydar
17/1/2011, 7:12 pm
eleştirin için teşekkürler doğru eleştirine katılıyorum 3 soydan kuşlarım var şu an videosu olan 2 kardeş bunlar yere çok yakın geliyor ama boş değiller kuş 2 yaşında daha ilerisi yok olanı bu . diğer iki soy ise neyse yakında videolarını koyacağımASGYB demiş ki:Arkadaslar Öncelikle kus sahibine ve daha sonrada bu videoyu izleyipte degerlendirme yapan arkadaslara bisey sormak istiyorum?Hayalinizdeki kusun bukadar alcagami gelmesi hosunuza gidiyor?Kus sahibine videoyu cekmekte göstermis oldugu emekten dolayi tesekkür ediyorum,ancak kendiside bilirki 1mt nin altina giren kuslar herzaman icin büyük bir tehlike teskil eder bana göre 1mt üzerinde bu fisekle daha taklali ve daha gösterisli seferler izlemek varken, Kusu kondu konacak tereddütüyle izlemektense öncelikle sefere gelisini ceksek daha iyi olur kanisindayim,yer acik bir arazi her yönden hersekilde kusun hareketleri bize ilerisi icin biseyler anlatacaktir, su anda yapmis oldugum elestiri kusun kötü anlasilmasiyla ilgili olmadigini bilmenizi isterim,kusa performansindan ve kuscusunada emeginden dolayi tesekkürler.saygilar. DUMAN....
18/1/2011, 5:18 pm
Selamlar; Haydar Bey göstermis oldugunuz alcak gönüllülükten dolayi tesekkür ederim.
Sahsim adina Kusun videoda izlenipte degerlendirme yapilmasina karsi biriyim.Ancak suan Mevsim itibariyla kuslarimizi ucuramadigimizdan dolayi,önceden cekilmis videolarin Forumlar yoluyla yansitilmasini yeni baslamis yada fikirlerimizi yasadiklarimizin tekrarlanlamisi acisindan faydali buluyorum.Hicbir zamanda yanlis anlasilmasin Kus videoda izlenmez Er er meydaninda gösterir neyi varsa!
Kusculuk olayina gelince buraya yapilan yorumlar Aslinda yorumu yapan kisinin KUSCULUK ta almis oldugu yolu gösterir.Kusu kuscusundan baska kimse bilemez,ancak iyi kötü yasanan seyler yapmis oldugu yorumla gün isigina cikar.Yapilan yorumlarda Kus Sahibine Karsisindaki kisinin Kus hakkindaki TEZ ini gösterir.Kusculuk ögrenilipte biten birsey olmadigindan kimseninde bu konuda baska birini kirma hakini vermez,yapilan yorumlar herzaman Kusculugumuzun ilerlemesi acisindan dogru buluyorum,fikirler ortaya atilip tatli sohbetler yasamak herkesin hakki düsüncesindeyim.Herkese Saygi ve Sevgiler.DUMAN...
Sahsim adina Kusun videoda izlenipte degerlendirme yapilmasina karsi biriyim.Ancak suan Mevsim itibariyla kuslarimizi ucuramadigimizdan dolayi,önceden cekilmis videolarin Forumlar yoluyla yansitilmasini yeni baslamis yada fikirlerimizi yasadiklarimizin tekrarlanlamisi acisindan faydali buluyorum.Hicbir zamanda yanlis anlasilmasin Kus videoda izlenmez Er er meydaninda gösterir neyi varsa!
Kusculuk olayina gelince buraya yapilan yorumlar Aslinda yorumu yapan kisinin KUSCULUK ta almis oldugu yolu gösterir.Kusu kuscusundan baska kimse bilemez,ancak iyi kötü yasanan seyler yapmis oldugu yorumla gün isigina cikar.Yapilan yorumlarda Kus Sahibine Karsisindaki kisinin Kus hakkindaki TEZ ini gösterir.Kusculuk ögrenilipte biten birsey olmadigindan kimseninde bu konuda baska birini kirma hakini vermez,yapilan yorumlar herzaman Kusculugumuzun ilerlemesi acisindan dogru buluyorum,fikirler ortaya atilip tatli sohbetler yasamak herkesin hakki düsüncesindeyim.Herkese Saygi ve Sevgiler.DUMAN...
- isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11
18/1/2011, 7:36 pm
masallah.
- Kırıkkaleli Haydar
19/1/2011, 6:40 pm
Yorumlarınız için teşekkürler.bu video yaklaşık 20 günlük ayrıca ben yılın 12 ayı uçuruyorum tüy değiştirme zamanı hariç yerim çok güzel yaklaşık 200 dönümlük bomboş alana uçuruyorum .sizde bilirsinizki boş alana her kuş oynamaz yada oynayamaz ,beceremez.kuşun iyiside boşluk alanda belli olur.çok kuş gördüm terasa veya dar alana inemeyen boşluk alana alınca ayaklarını 50 metreden açar vura vura iner.tabi bu yorumum genel degildir ama çoğunluğadır.SAYGILAR.ASGYB demiş ki:Selamlar; Haydar Bey göstermis oldugunuz alcak gönüllülükten dolayi tesekkür ederim.
- Kırıkkaleli Haydar
19/1/2011, 6:42 pm
TEŞEKKÜRLERisyankarbfc demiş ki:masallah.
20/1/2011, 2:00 pm
haydar kardesim kus guzel allah var iki yasina kadar konmadiysa bundan sonra konmaz
araziyede her kus oynamaz ktiliyorum
allah daim etsin selamlar.
ankarali seckin.belcika.
yalniz kusun bu elestiri kusun bir iki goruntusune gore degerlendirmedir.
elin iyiside bitmez haydar kardes
elindeki iyiye daha iyisini bulana kadar sahip ol
ankarali seckin.belcika.
- Kırıkkaleli Haydar
21/1/2011, 11:33 am
yorumlarınız için teşekkürler .doğru elin iyisi bitmez daha iyisini bulana kadar iyisi bu.ama inanın videosunu koymadığım gerçekten çok iyisi var şu an yumurtadalar kendilerini makasladım inşallah yavrularını uçurur videosunu koyarım.SELAMLAR.KARAOGLU demiş ki:haydar kardesim kus guzel allah var iki yasina kadar konmadiysa bundan sonra konmaz
ankarali seckin.belcika.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2