KUŞ UÇURAMAYANLAR İÇİN ALTERNATİF KÜMES
+9
taklaperformans
hakanata38
timur
kırıkkaleli metin
çanakkale boğaz
avcıı
Kuscu-Murat
ali ermiş
Forum Admin
13 posters
- ali ermiş
Ad Soyad : ali ermiş
Doğum Tarihi : 07/03/84
Forum Kayıt : 22/01/10
Geri: KUŞ UÇURAMAYANLAR İÇİN ALTERNATİF KÜMES
3/1/2011, 11:08 pm
çetin kardeşim yine görevde ALLAH emeklerini boşa çıkartmasın
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
4/1/2011, 6:53 am
helal olsun
- çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09
4/1/2011, 8:39 am
birde video olsa tam süper olacak.çanakkalede türker hoca diye bir abimizde kasada istediği yerde uçuruyor.iyi paylaşım.
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
4/1/2011, 12:23 pm
HELAL VALLA YETERKİ İNSANOĞLU BİŞEYİ YAPMAK İSTESİN BİR ŞEKİLDE ÜSTESİNDEN GELİYO
4/1/2011, 3:32 pm
işte bu
valla helal olsun
türkün elinden ne uçan nede kaçan kurtulmaz diyen
doğru demiş
valla helal olsun
türkün elinden ne uçan nede kaçan kurtulmaz diyen
doğru demiş
- taklaperformans
Ad Soyad : çetin koçhan
Doğum Tarihi : 28/10/77
Forum Kayıt : 03/01/11
10/1/2011, 3:56 pm
zamanla oda olur işallah sezona kupaya kalkacak kuşlarım var ozaman videolar atarım saygılarçanakkale boğaz demiş ki:birde video olsa tam süper olacak.çanakkalede türker hoca diye bir abimizde kasada istediği yerde uçuruyor.iyi paylaşım.
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
13/1/2011, 5:22 pm
bak bir tane yavru vereyim istersen 1000 tane olsun onu özenle uçur kıyasla.
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
13/1/2011, 5:28 pm
bu arazi yi m. gökçektenmi aldınız
- taklaperformans
Ad Soyad : çetin koçhan
Doğum Tarihi : 28/10/77
Forum Kayıt : 03/01/11
15/1/2011, 7:54 am
saol arkadaşım araziyi nasıl kimden aldınız devletin arazisi ayrıca teşekkür gerek yok kuşunu sen kaldır sen gör sen kıyaslamalibadur demiş ki:bu arazi yi m. gökçektenmi aldınız
8/2/2011, 12:25 am
HELAL KERDEŞLER YAA BENİMDE ÇOK SİKİNTİM VE BETON YIGINLARININ ARASINA GİRDİK SADECE YERDE SEYREDİYORUZ AMA OLMUYOR YERDE BAKA BAKA SIKNTI GELDİ BENİM RAHMETLİ AĞBİM YERDE DURAN ASKERLE ZAFER KAZANILMAZ ZAFER GÖKLERDE KAZANILIR DERDİ İNŞALLAH BENDE SİZİN GİBİ BİR YER BULUR ZAFERİ GÖKLERDE KAZANIRIM TŞKLER PAYLAŞIM İÇİN
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
8/2/2011, 7:52 am
tebrık ederım.benımde boyle bır seye ıhtıyacım var.ıyı bır ornek oldu.umarım cok ıyı kuslar ucurursunuz.saygılarımlla
5/3/2011, 10:47 am
bakin bu sevda insana neler yaptiriyo
bravo kardesim
slmlar ankarali seckin belcika.
bravo kardesim
slmlar ankarali seckin belcika.
6/3/2011, 4:07 am
Sabit birsey yapamiyana mesela piknik halisi gibi güzel renkli bir kuma$ parcasida ayni isi gördürür, sereceksiniz yere, tasima sandiginida önüne, cikaraksiniz Kuslari, ucurtup antremanini vereceksiniz, isiniz bittikten sonrada pilinizi pirtinizi toplayip gidersiniz, yani o hali gibi serdiginiz mobil pistinizide alip hic birsey olmamis gibi ortadan kaybolursunuz, ...
Hali saha maci gibi düsünün, isterse Barcelona - Real Madrid maci oynanmis olsun, mac bittikten sonra bunu animsatacak hic birsey kalmaz ortada, ... toprak veya cim saha olsa macin izleri yerlerde belli olur, ... islenmis tarla gibi, ...
Yeri olmayan böyle bir pist yapabilir kendine, kuslari alistirmak mesele bu durumda, oda ac oldularmi bir iki günlük mesele, ...
Fikir cok güzel, uygulamada öyle, ama herkeste heryerde böyle birsey yapamaz, yani aslinda güzel fakat ayni anda sakat bir yöntem, arsa kendinizin olmadigi vakit en azindan, ... sizin olduktan sonra meselede yok, ... ama mobil olursa istediginiz yerde ucurtursunuz bana göre, yeterki kusun ayagi yere deysin, kalktigi yere inende iner, ... denemekte fayda var bana göre, ... mecbur kalsam ben öyle yaparim !
Saygilar
Hali saha maci gibi düsünün, isterse Barcelona - Real Madrid maci oynanmis olsun, mac bittikten sonra bunu animsatacak hic birsey kalmaz ortada, ... toprak veya cim saha olsa macin izleri yerlerde belli olur, ... islenmis tarla gibi, ...
Yeri olmayan böyle bir pist yapabilir kendine, kuslari alistirmak mesele bu durumda, oda ac oldularmi bir iki günlük mesele, ...
Fikir cok güzel, uygulamada öyle, ama herkeste heryerde böyle birsey yapamaz, yani aslinda güzel fakat ayni anda sakat bir yöntem, arsa kendinizin olmadigi vakit en azindan, ... sizin olduktan sonra meselede yok, ... ama mobil olursa istediginiz yerde ucurtursunuz bana göre, yeterki kusun ayagi yere deysin, kalktigi yere inende iner, ... denemekte fayda var bana göre, ... mecbur kalsam ben öyle yaparim !
Saygilar