YER SIKINTISI.. 411k

Join the forum, it's quick and easy

YER SIKINTISI.. 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ali3547
Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10

YER SIKINTISI.. Empty YER SIKINTISI..

3/2/2011, 9:50 am
S.a burda açmak istedigim konu burdaki bütün videolarda kuşçuların yerleri güzel kimi boş arsada kimi çatı acık alan güzel yerlerde besliyorlar burda iyi kuş kalktıgı yere iner diye bi söz var kuşçu abilermizin yerleri fazla müsait olmayanlar size sesleniyorum etrafında 1 2 kat buyuk evler falan olanlar yem yedigi yere sefer yapan ve oraya inen kuşlarınızın burda videolarını paylabilirmisiniz size zahmet hem yer sıkıntısı olanlar hmmmmm bak seyisligimiz iyi olursa bizlerde oyun kuşu uçurabiliriz gibi dusunceleride olur... ve benimde merak ettigim bir konu selametle.. YER SIKINTISI.. 3434830833
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

YER SIKINTISI.. Empty Geri: YER SIKINTISI..

3/2/2011, 10:09 am
gecen bu sorunun benzerını msnde kırıkkalelı metın abıye ben sordum.kusun ucdugu yer darsa perdahını tam aldımı basdırmak zor oluyor.cok ugrasdırıyor adamı.ıyıce yemı kısıyon kusu ezıyon duzelır gıbı oluyor kendını bulunca yıne baslıyor sorunlar.bıde orda kalan yatak olanlar cıkıyor aksama kadar gelemıyor.o yuzden kusculukda enzor olan olay dar alana kus ındırebılmek.kus ınmek ıcın cok zorlanıyor,kanında olmasa bıle kuslarda yapısma bıle olusuyor.bakalım dar yere ındırenler olursa ısın sırrını ogrenmek ısterım bende
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

3/2/2011, 10:38 am
akadaşlar her kuş aynı yere uçmaz daha doğrusu verim alamazsınız. kuş uçuracagınız yerinize uygun kuş beslemek gerikir yada kuşunuza uygun yer bulmak gerkir. dar alanlarda sıkı diye tabir ettiğimiz sert kuşların herzaman inme problemleri olmuştur. geniş alanlardada gevşek yumuşak kuşların az sefer yaptığı barizdir. özellikle sıkı kuşlar günümüzde tercih edilmemektedir oda yer sıkıntısından dolayı, binalaşmalardan dolayı, uçurulan yavruların sıkıdan çıkamaması herterefın bina oluşundan kuşun kendini sağğa sola atması ve evini kaybetmesi en büyük etkendir. sıkı kuşu tercih edenlerde oyun sökme ve indirememe gibi sorunları yaşamaktadır. benimşahi fikrim yerin iyi değilse kuş uçurmanın bi mantığı yok. kesinlikle verim alamassın.
Ali3547
Ali3547

3/2/2011, 10:50 am
DELIYUREK41 demiş ki:gecen bu sorunun benzerını msnde kırıkkalelı metın abıye ben sordum.kusun ucdugu yer darsa perdahını tam aldımı basdırmak zor oluyor.cok ugrasdırıyor adamı.ıyıce yemı kısıyon kusu ezıyon duzelır gıbı oluyor kendını bulunca yıne baslıyor sorunlar.bıde orda kalan yatak olanlar cıkıyor aksama kadar gelemıyor.o yuzden kusculukda enzor olan olay dar alana kus ındırebılmek.kus ınmek ıcın cok zorlanıyor,kanında olmasa bıle kuslarda yapısma bıle olusuyor.bakalım dar yere ındırenler olursa ısın sırrını ogrenmek ısterım bende

YER SIKINTISI.. 3167858558 aynen bende sırrını ogrenmek ıstıyorum ama benm yer sıkıntım yokda cokda iyi yerim yok yane yem ufak bı yer etrafımdakı butun evler aynı 2 katlı sadece yanda ve carprazımızda 1 kat buyuk evler var ucurdum 2 yvru var onlardan cok emınım sımıye kadar konmadılar bı yere yazın inşallah izlicez..
mustafa_yaldiz
mustafa_yaldiz
Ad Soyad : Mustafa Yaldız
Forum Kayıt : 17/08/08

3/2/2011, 12:49 pm
arkadaşlar yer sorunu bende de var sırf kuş uçurmak için teras ev tutucam çünkü kuş olmazsa olmazlarımdandır zaten yerde beslemem imkansız o yüzden teraslı ev tutucam baharda iyi kuşlar var uçuracağım ...
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

3/2/2011, 6:02 pm
mustafa_yaldiz demiş ki:arkadaşlar yer sorunu bende de var sırf kuş uçurmak için teras ev tutucam çünkü kuş olmazsa olmazlarımdandır zaten yerde beslemem imkansız o yüzden teraslı ev tutucam baharda iyi kuşlar var uçuracağım ...
terasta uçuracağım diyorsun ama çok iyi kuş terasa inemez çok zorlanırsın
ASGYB
ASGYB
Ad Soyad : DUMAN
Doğum Tarihi : 10/03/69
Forum Kayıt : 14/12/09
http://www.duman-kazim.tr.gg

3/2/2011, 6:12 pm
Metin Bey yazilacak bisey birakmamissiniz,aynen söylediklerinize katiliyorum.Önemli olan Yerine uygun, kuslarin secimi !!!!!!!!!!!!!!!!
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

3/2/2011, 6:30 pm
selamlar arkadaslar

bende arkadaslara katiliyorum. yer cok onemli. benimde videomda gorduyseniz etrafim agaclala cevrili, bir agacta tam dibbimde. bilmiyourm ama agaclar binalardan daha kotu. kus icine istemedende giriveriyor. ama ugrasirsan bi sekilde bazi kuslar bu aliskanligini birakiyor. tabi birkamiyanlarda da o kadar emek bosa gidiyor. SIkI sert kuslar hic adam olmuyor, o yuzden bende butun yavrularimi ona gore aliyorum ne cok sIkI ne cok gevsek. cunku inecek yeterince alan var ama alcaga dalmazlarsa o alana inemezler. o yuzden simdi ben atmasi iyi kuslar uzerinde yogunlastim, sert siki kuslari bitiriyorum. bu kusculuk zor is arkadaslar allah kolaylik versin:) yerine, iklimine ve zamanina gore kus bulucaksin oda cok zor.

saygilar
Ali3547
Ali3547

3/2/2011, 6:41 pm
YER SIKINTISI.. 3167858558
Anonymous
Misafir
Misafir

3/2/2011, 9:51 pm
Dar yere sert kuşu kondurmak çok zor evet görünen tek uygun yol açlık oda uzun zaman performans için uygun değil kuşa yazık çok yıpratır...

Dar alanda çok yakın sokulan ve atışı iddalı olmayan düz sürünüp gelen kuşlar uçurmak daha mantıklı kondurmak kolay olacaktır ve seyir zevkide güzel olur dar alanda önüne birkaç engel çıktığı zaman kuşlar ilginç pike ve atış teknikleri geliştiriyor...
Ali3547
Ali3547

4/2/2011, 10:40 am
YER SIKINTISI.. 3434830833 YER SIKINTISI.. 3419840488 YER SIKINTISI.. 3419840488