güvercinlerde aşı nasıl kullanılır 411k

Join the forum, it's quick and easy

güvercinlerde aşı nasıl kullanılır 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mert turan
mert turan
Forum Kayıt : 02/01/11

güvercinlerde aşı nasıl kullanılır Empty güvercinlerde aşı nasıl kullanılır

8/2/2011, 11:52 am
değerli ustalar yorumlarınızı bekliyorum
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

güvercinlerde aşı nasıl kullanılır Empty Geri: güvercinlerde aşı nasıl kullanılır

8/2/2011, 7:30 pm
Kusun ensesinden deri altindan verilir, fakat bu okunuldugu gibi kolay degil, yani el aliskanligi olmasi lazim, bende kendim vuruyorum, fakat kusunuz asi vurulacagi zaman hasta olmamali, sagligi yerinde olmali, cünkü bire bir mikrop veriyorsunuz kusunuzaki, vucùdu ona karsi direnisli olabilsin, yani mikrobu siz vermis oluyorsunuz, ki, ciktigi anda ona zarari olmasin, hatda cikmasin diye, ciksa bile, asilanmis kuslar ilaclara daha cabuk tepki gösterebiliyor, iyi yani, ... ilac ve asilar, bu zamanda olmaz ise olmazlarin basinda yer almakta, ilac satanlarin isine yariyan bir durum, illaki alinacak er yada gec, o yüzden kimsenin zoruna gitmemeli birinin bundan para kazandigi, cünkü kim bilir, belki bir milyarlik kus aliyoruz kolaylikla, ama öyle bir milletizki, 10 TL`lik ilaci cok görebiliyoruz yerine ve kisiye göre, ... gelde anla, ...

Size olan tavsiyem, Vetrener veya kendi vuran birine gidin bir kere vurdurun igneleri, eline bakin veya sorun, bir bakim diye, sizede göstersin, onun yaninda sizde bir iki tane vurursunuz, böylelikle hem ögrenmis, hemde kuslarinizi bir yilligina tekrar korumus olursunuz, ...

Saygilar
Similar topics