BAKKAL HASAN (KIRIKKALE)
+14
Bozoglu
Sakallı Sadık
alper7171
esatdogan
trojen
pulcuk
ferkan
DELIYUREK41
Kırıkkaleli Haydar
Forum Admin
sezai
kırıkkaleli metin
MERAKCI
emre_7171
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: BAKKAL HASAN (KIRIKKALE)
24/2/2011, 8:53 pm
arkadaşlar kırıkkaleli bakkal hasanın kuslarının bır kısımını sızlere sundum bunlar bende duran anaç kuşları kuşlar hepsı bı nesıldır uçurup izlediğimiz kuslardır her bırı anaçlığına kadar ucup izlenmiştir kuslar yuksek ucumlu gerılerden kusun ustune düşer ve iki metrenin altından fişek alır fişekleri 20 metre ile 80 metre arasıdır en alttaki arap kuş 60-80 metre arası oynayıp anaçlığına ucmustur bır fııl 7 ay havada kalmıstır yavru yumurta gormustur ıkı bucuk saat havada kalıp 10-15 arası seferlerı vardır inişi cok sıkıdır en az 4-5 takla vurmadan ınmez kusun ustune dustugu yerın mesafesı yoktur tek kalemde düşer kusun ustune suan bı yavrusunu arkadasımaza verdık anaçlığına ucup oynamaktadır nasıp olursa vıdeosunuda atacagım
- MERAKCI
Ad Soyad : ece mesut
Forum Kayıt : 07/02/11
24/2/2011, 9:48 pm
emre kardesim kuslar guzeller bol ucurmalar
Fakat 80 metre bana inandirici gelmedi bir kusun 80 metre gitmesi yapacagi her seferde 80 metre vurmasina es degerdir buda kusun fiziksel performas dengemine ters
Ornegin bir maraton kosucusuna bitirmis maratondan sonra bir daha ayni performasta maraton kosmasina benzer
saygilar sevgiler ECE FRANSA
Fakat 80 metre bana inandirici gelmedi bir kusun 80 metre gitmesi yapacagi her seferde 80 metre vurmasina es degerdir buda kusun fiziksel performas dengemine ters
Ornegin bir maraton kosucusuna bitirmis maratondan sonra bir daha ayni performasta maraton kosmasina benzer
saygilar sevgiler ECE FRANSA
24/2/2011, 10:41 pm
ece arkadasım bu kusu kırıkklede ızleyen bı cok kısı var ankaradan gelıp ızleyenlerde var kus hayatta kanadına yol verırız atarız bakarsın mısafırımız ol ben senı davet ettıgımde gelırsen sana bu degıl baskalarınıda ızletırım sunu soyleyım sana daha uzun oynayan kuslarda gordum ben varda arastırabılırsın suan zaten yavrusu alıyor 50-60 metrelerı bu kuslarda senelerın emegı ve bekcılıgı var emın ol bu kuslar akıllar otesı saygılarla
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
25/2/2011, 12:04 pm
güle güle besleyin.
- sezai
Ad Soyad : sezai ipek
Doğum Tarihi : 02/02/66
Forum Kayıt : 15/07/10
25/2/2011, 5:59 pm
güzel kuşlar tüyü kadar hayrını gör kırıkkaleye selamlar
27/2/2011, 8:00 pm
MERHABA ARKADASLAR RESIMLER KIRIKKALE BAKKAL HASANIN MEKANI VE KENDISI,BEN VE MURAT LAÇİN BİRDE YENI BASLAMIS BI KUSUNUN VIDEOSUNU YETİŞTİRİCİLER BÖLÜMÜNDE KIRIKKALE SAYFASINA KOYACAGIM DAHA YUKARILARDAN ALIYOR KUS TAM HAZIR OLMADI AMA FİŞEK MESAFESİNİ PAYLASMAK ISTEDIM.KIRIKKALEDEN HERKEZE SELAMLAR
EMRE ÇAKICI
EMRE ÇAKICI
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
27/2/2011, 8:39 pm
kuşlar yerdeyken ben oyun kuşuyum diyor zaten allah nazarlardan saklasın
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
28/2/2011, 4:34 pm
tesekkurler
- ferkan
Ad Soyad : ferkan şahin
Forum Kayıt : 02/03/11
2/3/2011, 10:46 pm
kuslarınız cok güzel ALLAH nazardan korusun hı bide satılık kuşunuz varmı varsa 05319950848 ararsanız sevinirim
3/3/2011, 10:21 pm
maşallah allah gönlüne göre versin kardeşim tebrik ederim güzel olmuş yerin..selamlar
- trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11
12/3/2011, 8:59 am
tügü basına hayrına görün :)
- esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08
12/3/2011, 4:36 pm
maşallah yeri 10 numara
- alper7171
Ad Soyad : alper çakıcı
Forum Kayıt : 15/03/11
alper
15/3/2011, 7:15 pm
BAKKAL AMCA ve EMRE BEY HAYRINIZA Bİ ÇİFT KUŞ VERİNDE BESLİYELİM YAW :))
- trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11
15/3/2011, 8:33 pm
hasan abi hayrını gör inş birgün izlemeyede gelecegiz :)
15/3/2011, 9:43 pm
alper kardes hayır ısı yok bunlar hayırla meydana gelmedı emekle emegınde karsılıgı var
25/12/2011, 6:25 pm
SELAM ARKADAŞLAR BU KUŞLAR 60 SENEDİR ELİMİZDE OLAN KUŞLARDAN KARELER.
- Bozoglu
Ad Soyad : Tahir Kemal BOZOGLU
Doğum Tarihi : 02/02/79
Forum Kayıt : 03/10/08
25/12/2011, 9:01 pm
Maasallah güle güle besleyin kuslarinizi herbirisi dikkat cekici...
- MisafirMisafir
25/5/2012, 4:09 pm
Bakkal değil Tüccar Hasan yazsanız daha doğru olur, memleketin her yerinde bu 80 metreliklerden sattı sağolsun Hasan bey zaten bi oynayan bir daha konamıyor kayboluyor, Kırıkkaleye gidiyordur muhtemelen geri...
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
25/5/2012, 4:53 pm
İstanbul'da aynı durumda. hep Ankara-kırıkkale kuşlarıyla doldu. yarışma,reklam tacirlik derken.
Uçmayan,sesiz,yapışan,garip garip hareket yapan kuşlarla doldu piyasa...
İç Anadolu kuşçusunun Mardin'e niye küfür ettigi ortaya çıktı..
Uçmayan,sesiz,yapışan,garip garip hareket yapan kuşlarla doldu piyasa...
İç Anadolu kuşçusunun Mardin'e niye küfür ettigi ortaya çıktı..
25/5/2012, 5:51 pm
arkadaslar bakkal hasan cok ıyı bır nesıl elınde mevcuttur yılların kuslarıdır kusalarımız suan 2 yasında bırtane kusumuz ucmaktadır bırtanede 1 yasında kusumuz ucmaktadır 2 tanede yavrumuz hazır durumdadır ısteyenı mısafır ederız bu kuslar hava sartlarında bı kotu durum olmadıgı taktırde bır fııl havada dır gelıpte ızlemedıgınız gormedıgınız kuslar hakkında yorum yapmayınız tolga arkadasım ıstanbulu kusa doyuramadı kırıkkale herhafta bırınız burdasınız madem kotu almayınız
25/5/2012, 5:57 pm
bız hayatta 80 metrelık kusu ızletmeden satmayız ızletıp satarız gormedıgınız kusuda almasa ıdınız kımseye gormedıgı kusu satmayız. ızlemek ıstersenız hazır eke yavru kuslarımız var 05442535770 numaram
- technic
Ad Soyad : EMRAH
Forum Kayıt : 07/03/11
25/5/2012, 6:52 pm
uygar demiş ki:Bakkal değil Tüccar Hasan yazsanız daha doğru olur, memleketin her yerinde bu 80 metreliklerden sattı sağolsun Hasan bey zaten bi oynayan bir daha konamıyor kayboluyor, Kırıkkaleye gidiyordur muhtemelen geri...
uygar kardeş ınemedıkten sonra 80 metre gıtse ne olur
zaten kırıkkale kuşlarının en guzel özelliği 80 metrenın altına oynamaması
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
25/5/2012, 8:21 pm
Hocam sen onu bana degil,yarışmacı kuşçulara sor. Onlar sana gereken cevabı verir. Tacirlige lüzum yok.. Bir de Türklükten,delikanlılıktan bahsedersiniz.
Hadii oradan sizde..!
Hadii oradan sizde..!
- MisafirMisafir
26/5/2012, 8:10 am
Ben Hasan abiyle tanışırım kahvemize geldi kuş sattı beraber çok kahvede kuş sattık, Nevşehirde orda burda Kırıkkaleye davet etti kuş yüzünden atıştık kahvede sabaha uçar dedi dediğinin yarısını yapsın istediğin paraya alacaz dedik kuş uçmaz oldu, Emre arkadaşım şimdi eğri oturalım doğru konuşalım iyisi de vardır kötüsüde vardır bişey diyemem orasına ama 80 metre oynayan kuş seyir kuşu olmaz 1 2 3 kez belki oynar kimseyi aldatmaya gerek yok havada iyi olsa, fırtınada olsa o kuş o kadar yapar.
Kırıkkale kuşlarının fişek tertibi hoş değil çok uzun gidenlerini gördüm çok taklalı oynayanlarını getirdiler güzel kuşlar ama yavaş oynuyorlar ve şamata yok, ekeliğinde de muhakkak sorun yaşıyorlar...
İnşallah kısmet olurda izleriz sizin kuşlarıda...
Kırıkkale kuşlarının fişek tertibi hoş değil çok uzun gidenlerini gördüm çok taklalı oynayanlarını getirdiler güzel kuşlar ama yavaş oynuyorlar ve şamata yok, ekeliğinde de muhakkak sorun yaşıyorlar...
İnşallah kısmet olurda izleriz sizin kuşlarıda...
- tuygun_07
Ad Soyad : tuygun
Forum Kayıt : 25/12/11
31/5/2012, 4:38 pm
pulcuk demiş ki:maşallah allah gönlüne göre versin kardeşim tebrik ederim güzel olmuş yerin..selamlar
- omrfener
Ad Soyad : ömer fenercioglu
Forum Kayıt : 06/05/13
8/5/2013, 1:39 pm
KUŞLAR GÜZELDE HOROZLARDAN ANLAMAM VİDEOLARINIDA KOYARSANIZ SEVİNİRİM 80 M LİĞİN
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2