DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

+7
Dr. Sedat
isyankarbfc
kırıkkaleli metin
KARAOGLU
Kırıkkaleli Haydar
DELIYUREK41
tolga40
11 posters
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

3/3/2011, 7:53 am

dumankirli | izlesene.com

Slm arkadaşlar kuş 2 yaşındadır. kendi dumanlarımın yavrusudur.4 tane yavrusunu aldım kuş yumurta gördü yavruya kusturmadım bakıcılara baktırdım kuşu düzenli uçuramadığımdam tam olarak sökülmedi.arasıra videolarını çekmiştim yayınlamak istedim İnş. Tam olarak söküldüünde ,yavru gördüğünde daha güzel videolarını çekeceğim iyi seyirler

DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty Geri: DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

3/3/2011, 8:08 am
paylasım ıcın tesekkurler
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR Empty Geri: DUMANLI KİRKİ (EKE) TOLGA ÖZKAN KIRŞEHİR

3/3/2011, 9:45 am
güzel hoş kuş fişekleri dolu güle güle besle
tolga40

3/3/2011, 10:26 am
tşk ederim murat bey,haydar bey
KARAOGLU
KARAOGLU
Ad Soyad : ANKARALI SECKIN
Doğum Tarihi : 02/06/68
Forum Kayıt : 30/03/10
http://www.ankarakuslari.be

3/3/2011, 11:19 am
gule gule ucur kardesim
slmlar ankarali seckin belcika.
tolga40

3/3/2011, 3:38 pm
tşk ederim kardeşim slmlar
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

3/3/2011, 7:05 pm
güle güle besle tolga hayrını gör.
isyankarbfc
isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11

3/3/2011, 7:12 pm
oncelıkle emegıne saglık tolga kardesım oyun makınasının anlamını acarmısın bu kusta oyun makınası denecek attıgı taklamı yaptıgı sefermı ?
tolga40

3/3/2011, 8:36 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:güle güle besle tolga hayrını gör.

sağol metin abi
tolga40

3/3/2011, 9:00 pm
isyankarbfc demiş ki:oncelıkle emegıne saglık tolga kardesım oyun makınasının anlamını acarmısın bu kusta oyun makınası denecek attıgı taklamı yaptıgı sefermı ?

yıldırım kardeşim oyun makinesi diyorum çünkü benim kuşum hazır değil bu gün kuşumdan tekrar ayrılmak zorunda kaldımi şlerim nedeniyle aslında iş yerine getirip devam edecektim fakat kuş çatıdan inemedi 4-5 gün antreman verdim bu hale gelmişti.ben kuşum anasınıda-babasının oyunlarınıda çok iyi biliyorum onların bu kuşla kıyaslarsam yarısının-yarısını bile yapmıyo daha neyse nasip devam edersem yeni videolarını paylaşacağım.
isyankarbfc
isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11

3/3/2011, 10:58 pm
hazır degıl dıyorsun oyun makınası dıyorsun ılgıncıme gıttı neyse hayrını gor kardes.
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

4/3/2011, 6:08 am
selam tolga kardesim

masallah hayrini gor ama anlattigin kuslar gibi kus daha izletemedin bize. Sen biliyosun tamam ama seni dedigin lafta kalir biz burda dedigin oyunlari yapan kuslar gormedikce negatif yorumlara acik olmalisin. 300- 500 metreden atip 40 - 70 metre giden kusalardan bahsemistin daha once ama videolarinin hic biri daha 10 metreyi gecmedi atmalarida 20 metreyi gecmez tam anlami ile atan yok ama.

kusura bakma amacim kusunu assagilamak degil am asen cok iddali yaziyosun sonucta bakiyoruz videolarin anlattiklarina yaklasmiyo bile. o yuzden istersen iddali konusma ve elestirilere alcak gonullulukle yanit yap bence. oyun makinasi diyosun bu kusa ama bu videoda arizali bir makina gibi cikmis kus. kusun her seferi sanki son inme seferiymis gibi, taklalari pes pese siraliyor ve kafasi devamli asagida. bazen ilk cikislari iyi gibi basliyo biraz fiskiriyo ama taklalari siralayinca hic yukselme kth etmiyo, cunku kus oyun yapmaya degil her seferinde sanki son seferiymis gibi inise geliyo. inisi cok guzel bol taklali falan ama cok yukardan aliyo ve ayakllarini acarak birakmaya calisiyo, belki catiya oynadigindan ama. yerininde zor olmasi seni icin dejavantaj ama atiyo oyle inen kus zor yerlere direkte inebilir diye dusunuyorum, alistirmana bagli. ama is guc diyosun zor tabi.

neyse umarim kalbini kirmadim ama acikcasi bu kus hazir degil diyosun belki o yuzden ama hazir olmayan kusuda eger kendin beyenmiyosan ona gore yorumuna basla. soyunun yarisinin yarisini yane 4 te 1 i kadar bile oynamiyo diyosun ama bunu 4 misli daha iyi oyun sergilesede senin anlattigin kuslar olmiyacagini dusunuyorum. bunun anne babasi cok cok iyi oldugununu biz bilemeyiz ama senin anlatimina bakilirsa cok iyiler . insallah birgun bize gosterirsin hepimiz utaniriz. ama simdilik bu kus carpi 4 = standard kus. bence

saygilar kardesim
tolga40

4/3/2011, 9:59 am
sedat bey saygı,selamlar sunarak bir sürü yaptığın eleştirilerin yersiz ve zamansız benim hazır olmadan bunları yapan kuşum üzerinden rant sağlayıp kendi 5 metreden dönek kuş gibi atlayıp 2 takla vurup inen ,yada sazlı bi kuş koymuşunuz tam hatırlamıyom sağ sola yamulan kuşlarınıza ön plana çıkarmakmı istiyonuz ben bunu uçurdumda senin kuşların hataları bak şunlar der gibisiniz,kaldıkı ben senin yem bile vermeyeceğim kuşlarına eleştiri yapmadım paylaşımı taktir ettim.
belhal
belhal
Ad Soyad : mehmet haldun sözmen
Forum Kayıt : 11/08/10

4/3/2011, 10:09 am
Maşallah Güle güle besleyin şahinsiz güzellikle uçurun.
Saygılarımla
tolga40

4/3/2011, 10:33 am
tşkler mehmet bey saygılar
cengiz2525
cengiz2525
Ad Soyad : Cengiz AKIN
Forum Kayıt : 09/02/11

4/3/2011, 11:34 am
Tolga kardeş Kuş çok güzel devamlı uçurursan bu kuş dahada güzel olur,Arkadaşların yorumlarına gelince herkez her yorumu yapa bilir.Nevarki bizim türkiyede yorum yapan çok ama kuşunu uçurup seyrettiren hiç yok.Bana öyle geliyorki her kez hayellerindeki kuşu canlandırıp kendi kuşlarını ona göre bizlere anlatıyorlar,ama icraat hiç yok.Senin palşımından dolayı çok teşekkür ederim.
tolga40

4/3/2011, 12:53 pm
sağolun cengiz bey .zaten tek sıkıntım devamlı uçuramamak kuşu iş yerine getirecektim orda devam edecektim her zaman inen kuş o gün inemedi kümesede girmemiş daha. galiba kuşu 2 ayaklı kediler yedi bu gün de çıkmazsa umudu keseceğim.damarının tamamı bende kardeşleri,kardeşlerinin yavrusunaca fakat kuşu kapımdan tutupta kuşçu olmak isteyene yazıklar olsun ne diyeyim
Dr. Sedat
Dr. Sedat

5/3/2011, 1:12 am
selam tolga kardesim

yanlis anlamissin beni ve uzerine alinmissin. ben sadece senin elinde daha iyi kuslarin oldugunu soylediginden bu kus gozu dolmurmuyo diye soyledim. yoksa benim kuslarimi on plana cikarmak gibi bir niyetim yok hic aklima bile gelmedi. ben zaten kuslarim iyi demiyorum, paylasirkende overek paylasmiyorum , her yorumada acigim Elimdekilerinde simdilik en iyisini koydum paylastim. iyide kotude yoruma acigim. Senin gibi kotu yorum yapanlara ters cikismiyorum. Ama sen kendi kusun oldugu icin bildiginden overek yaziyosun ya ben yorumu ona yaptim yane oyun makinasi falan demissin ben goremedim diye yazdim. Cok iddali seyler yaziyosun ama hepsi lafta kaliyo dedim. Cengiz beyinde dedigine katiliyorum, anlamadim sanami banami elestiri yapmis ama, dedigi gibi millet hayalindkei kusu anlatiyor ama paylasmaya geldimi cikan kus farkli oluyor. Sen anlatmistin 300 , 500 metreden atan, tabanli 40 - 80 metre giden kuslarim var diye bunlar benim hayalimdeki kuslar. eger varsa sende bunlar hayrini gor , herkese nasip olmaz. Ama sen bunu gosterene kadar o kuslarda cengiz beyin dedigi gibi hayalindeki kuslar olarak kalicaktir. ustune alinma , senin bu kusculuga olan gonulden merakini , hevesini ve elinde iyi oyun kusu bulundurma istegini takdir ve tebrik ediyorum. insallah daha iyi videolar payalsirsin bizle , bende utanirim.

saygilar
tolga40

5/3/2011, 7:31 am
moralim şu an sıfır kuşa 1 hafta antreman verdim bu hale gelmişti .uçtukça üzerine koyuyodu ben iş yerine dönmeden bir gün önce kuşu kaldırmıştım her zaman inen kuş o gün inemedi ertesi günde çok güzel oyunlar yaptığını arkadaşımdan öğrendim.o günde inemedi ve kuş kayboldu kuş çatıda kolay tutuluyodu kuşu yedi hainin biri Allah görsün ne diyeyim ,o yüzden iddaa edemiyorum kuşum uzatacak daha güzel olacak diye fakat kuşu tutan kaldırırsa hayvan akıllı kuştur çıkar gelir iş yerinde devam ederim.anlayacağınız hayal kuruyorum şu an sadece 4 tane yavrusunu almıştım 4 nüde hediye verdim eşe dosta,kardeşinin yavruları var bende 22 taklalı 70 metre giden kuştan bende onları kovalayacağı artık
Anonymous
Misafir
Misafir

5/3/2011, 3:20 pm
Ha maşallah 22 takla 70 metre 40 sefer ne güzel olurdu sırt üstü yatıp seyretmek...

Geçmiş olsun tolga yerde gezen atmacalar heryerde var bizimde başımızın belası...
tolga40

5/3/2011, 4:09 pm
sağol uygar bende kuş çok çokta önemli değil ,benim asıl uçuracağım kuşlar geride kuşçuluk sabır işiymiş zamanı gelince uçacak oynayacak inş.22 taklalı kuşun 40 seferi yok onu söyleyim. sefer boyu 70 metre var.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

7/3/2011, 12:27 am
selam tolga

gecmis olsun kardesim uzuldum kusun kaybolduguna, turkiyede iki ayakli kediler cok. cok sukur burda o sikintimiz yok atmaca almassa bizimkiler bi sekilde geliyo. kalbini kirdiysam kusura bakma ozur dilerim kardesim.
gene demissin 22 takla 70 metre , insallah bize bunu gosteririsin bir gun. Allah yardimcin olsun evet bu is sabir isi hele imkanin kisitli oldumu bizim gibi hem zaman daha cok aliyor hem sabir.

saygilar
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

8/3/2011, 10:44 am
dediğniziniz mesafeler ve taklalar kolay olmuyo arkadaslar bir hayalın peşinden kostuk hepimiz ama o kadar uzun kacan kusların sonu genelde husran oluyo ve ayrıca tolga gercekten bişeyler yapmak istiyosun gayretlı ve ateslı bı kuscusun ama bu tip videoları buraya koydgun sürece cocuk kusu beslediğin düşünülecek o videodakı kus 2 yasında eke diyosun kus sefere geldiğinde taklayı cok yuksekten alıyoo hava oyunlu gibi o kusun yağtıgı yapacagı o olur bence kusun bol takla atması değil adam gibi oynaması önemli az dönsün yere yakın gelsın aralarını acsın altını üstünü baglasın 10 dönecegine 5 dönsün.bu videodakı ve daha önce paylastıgın videolardakı kuslar cocuk kusu kardesım hanı birindede mezattan 5 liraya aldım bakın ne oldu demiştin neyse umarı anlamıssındır anlatmak istediğimi
ereglılı yunus
ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09

8/3/2011, 4:09 pm
ememk vermıssın saygılar ama kuş ta dalıcılık sıfır hep havada oyun yapıyo
tolga40

22/3/2011, 12:41 pm
slm iyi kötü yorum yapan arkadaşara tşk ediyorum. aslında kuş çalındığı için bişey yazmak istemiyorum fakat bazıları kuş uçuruyomuş gibi kuşa atıp tutmuşlar neyse:) kuşa gelince 2 yaşında olduğu doğru fakat belki 1 ay zor uçmuştur. kuşun uçtuğu yer evlerin sık olduğu ve kuşun yere takabileceği bi yer olmadığından mecburen çatıya oynamaktadır .bazı arkadaşlar yüksekten aldığını yazmış çatı oyunu bi kuş kiremitleremi çakılması gerekiyo yeni başlayan kuş biraz tutarsız olur oyunu oturmadığı için kimi oyunu yukardan kimi oyunu aşağıdan yapmaktadır.taklalarda boğduğu doğrudur fakat yeni başlayan bi kuş için takla sayısı gayet iyiidir .uçtukça düzeleceğine emindim çünkü bu damardan çok güzel kuşlar çıktı.inş yakında aynı damardan kuş izlettireceğim
Similar topics