UYGAR YILMAZ (EREĞLİ)
+2
Forum Admin
avcıı
6 posters
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
Geri: UYGAR YILMAZ (EREĞLİ)
7/3/2011, 1:35 pm
bu göklerinin olduğu sayfa nerde uygar bulamıyorum
- MisafirMisafir
9/3/2011, 10:11 am
O resimleri kaldırdık İsmail abi elimde olmayan kuşların resmini kaldırdım. Telefon numarasını bulamadım ama otogarın yukarı tarafında villa bölgesinde oturuyor emekli öğretmen ismi Celil olması lazım...
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
9/3/2011, 1:05 pm
UYGAR OATARFTA İSE BULUNURDA KALKIP ADAMA NE DEYİP GİTMEK LAZIM GERÇİ OTARAFTA YAZIR KÖYÜNDE TANIDIKLARIM VAR DEDİĞİN BÖLGE YAZIRA YAKIN BELKŞİ TANIYANLAR ÇIKAR DU BAKALIM HAVALAR DÜZELSİN GİDECEM OTARAFA BAKARIZ ARTIK NASİP OLURSA.
- asiejder
Ad Soyad : Semih Üzer
Doğum Tarihi : 27/06/94
Forum Kayıt : 20/05/09
4/7/2011, 11:30 am
kuşların çok güzel uygar abi allah nazardan saklasın maşallah
- asiejder
Ad Soyad : Semih Üzer
Doğum Tarihi : 27/06/94
Forum Kayıt : 20/05/09
13/7/2011, 5:39 pm
- seleray 51
Ad Soyad : Selim Kahraman
Forum Kayıt : 06/06/10
14/7/2011, 12:14 am
elinesaglik kardes massallah tüyünce hayrini gör
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
19/1/2012, 5:37 pm
Son fotograftaki çakmaklı havacı mı , yoksa Mardin özellikli baş kuşu mu?
- MisafirMisafir
20/1/2012, 8:56 pm
O kuşların efsanesiydi kendisi altından geleni kanının değdiği tüm kuşlar oynadı, yakın damcı yere gelir baş yapardı, öldü o erkek...
2. 3. ve 4. resimdeki kuşlar duruyor diğerleri öldü. 3. resimdeki erkek videolarda var
Son resimdeki erkekte şuanda Antepte bi astsubay arkadaşta uçuyor eğer antepte olan yada yakını olan varsa uzun ve suratli giden kuş izlemeye gitsinler...
2. 3. ve 4. resimdeki kuşlar duruyor diğerleri öldü. 3. resimdeki erkek videolarda var
Son resimdeki erkekte şuanda Antepte bi astsubay arkadaşta uçuyor eğer antepte olan yada yakını olan varsa uzun ve suratli giden kuş izlemeye gitsinler...
- MisafirMisafir
27/1/2012, 9:08 am
uygar demiş ki:O kuşların efsanesiydi kendisi altından geleni kanının değdiği tüm kuşlar oynadı, yakın damcı yere gelir baş yapardı, öldü o erkek...
4. resimdeki erkekte şuanda Antepte bi astsubay arkadaşta uçuyor eğer antepte olan yada yakını olan varsa uzun ve suratli giden kuş izlemeye gitsinler...
- dedekorkut
Ad Soyad : korkut
Doğum Tarihi : 21/06/77
Forum Kayıt : 11/03/12
14/3/2012, 7:01 pm
Arkadaşım her yıl 3 ayım sizin memlekette geçer.Çok temiz kuşlarınız var.Sezgin in ballılarını izledim 4 sene önce çok güzel uzuyorlardı.İbrahim Abi nin(saçlı ibo)gocapaçasını izledim eke olarak güzel kuştu.Altan Hoca da bi gök izledim müthiş gelecek vadediyordu atmaca aldı.Ama kuşlarınızın geneli yapışıyor.
- MisafirMisafir
18/3/2012, 8:30 pm
Saydığın kuşların genel özelliği yapışması zaten uzun vadede performansı olmayan kuşlar, Altan Hocada güzel kuşlar çıkıyor ama çok nadir...
Eski kuşlar kalmadı yapışmayanı bulmak baya mesele oldu, uzun oynayan çıkardılar millet elindekini kaybetti
Eski kuşlar kalmadı yapışmayanı bulmak baya mesele oldu, uzun oynayan çıkardılar millet elindekini kaybetti
- dedekorkut
Ad Soyad : korkut
Doğum Tarihi : 21/06/77
Forum Kayıt : 11/03/12
18/3/2012, 9:13 pm
Altan hoca da çok kıymetli kuşlar var da kıymetini bilmiyor.hep yanlış ata oynuyor.doğrusunuda atmacaya aldırıyor.Sezgin in ballılarından uçurcam bu sene benimkilerle kırdım bakalım ne olacak.
- MisafirMisafir
21/3/2012, 1:26 pm
Onların daha birtane oynayanını izlemek nasip olmadı ereğliye bastılar tüm 40m 50 m diye ama gördüklerimiz hep 3 5 metre oynadı yapıştı, zaten doğru düzgün yere gelen bile çıkmıyor içinden...