ESKİ CANLILIĞI KALMADI
+8
Sakallı Sadık
malibadur
security
bekir79
Forum Admin
Kuscu-Murat
Ali3547
tolga40
12 posters
ESKİ CANLILIĞI KALMADI
16/4/2011, 7:54 pm
slm arkadaşlar forumu eski canlılığı kalmadığının sizde farkındasınızdır .diğer siteleride takip ediyorum hepsinde aynı ziyaretçi sayısı az olup olanlarda yorum yapmadan çıkıyor .bu hava fırtına öncesi sessizlik gibi forumun tekrar eski günlerine dönmesi için neler yapılabilir.
ben kendi düşüncelerim: foruma oyun kuşu yarışması yapılmasını istiyorum bi kuşun en az 5 seferi olacak şekilde videosu başka sitelerde yayınlanmamış olmalı eski videolar olmamak şartıyla kimde ne var görelim puanlama tarzında olmalı.
yada foruma taklacı güzellik yarışması yapalım beyazlar ayrı,araplar ayrı,dumanlar ayrı her renk kuşlar ayrı yarışsın yarışın sonunda n en güzeli belirlenmeli ve bu yarışlarıda senede bir yapılıp ilk 8 ayı katılma şartıyla son 4 ay oylama şeklinde devam etmeli ve sitede kayıtlı kalmalı
her ilin kendini kanıtlamış kuşçularıyla röpartajlar yapılıp kuştan anlayışları ve uçurduğu kuşların özellikleri hakkında bilgi edinecek konuşmalar yapılmalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerde düşüncelerininzi paylaşırsanız forumu tekrar eski günlerine döneceğini düşünüyorum
ben kendi düşüncelerim: foruma oyun kuşu yarışması yapılmasını istiyorum bi kuşun en az 5 seferi olacak şekilde videosu başka sitelerde yayınlanmamış olmalı eski videolar olmamak şartıyla kimde ne var görelim puanlama tarzında olmalı.
yada foruma taklacı güzellik yarışması yapalım beyazlar ayrı,araplar ayrı,dumanlar ayrı her renk kuşlar ayrı yarışsın yarışın sonunda n en güzeli belirlenmeli ve bu yarışlarıda senede bir yapılıp ilk 8 ayı katılma şartıyla son 4 ay oylama şeklinde devam etmeli ve sitede kayıtlı kalmalı
her ilin kendini kanıtlamış kuşçularıyla röpartajlar yapılıp kuştan anlayışları ve uçurduğu kuşların özellikleri hakkında bilgi edinecek konuşmalar yapılmalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar sizlerde düşüncelerininzi paylaşırsanız forumu tekrar eski günlerine döneceğini düşünüyorum
- Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10
Geri: ESKİ CANLILIĞI KALMADI
16/4/2011, 8:27 pm
16/4/2011, 9:39 pm
Bana göre bir CHAT ODASI yeter, en azindan gelenler ile sohbet edilebilinir, canli canli, gerci MSN var ama, ... veya oyun sitesine girilse, karsilikli okey veya tavla veya batak veya bilardo oynanabilinir, ...
Yoksa kustan hergün ne haberi olacakki, yiyor iciyor, ...
Hastaliklarda belli, ... ucan kuslarda ucuruldugunda gösterir artik iclerindeki hünerleri, ...
Forum iyidir, o kadar insani bir cati altinda topliyabildiya, havalarda sicak, millet kümeste, ailesi ile gezmede, isinde gücünde, hersey kusculuktan ibaret degilya, ...
Bana görede böyle, hani ortada bir suskunluk olabilir, bunuda illaki kötüye yorumlamamak gerek bence, bakan baksin, yazanda yazsin, yazisma kurallari üye olurken belli, ama malesef bunu bile unutan oluyor, örnekler ortada, ... olmuyor degil, ... kabul ediyorum diye kayit olduklari halde, sag gösterip sol vuranda cok, ... yazaninda yazmiyaninda cani sag olsun, ...
Saygilar
(O teklif edilen yarisma yine olsun, ... degisiklik olur)
Yoksa kustan hergün ne haberi olacakki, yiyor iciyor, ...
Hastaliklarda belli, ... ucan kuslarda ucuruldugunda gösterir artik iclerindeki hünerleri, ...
Forum iyidir, o kadar insani bir cati altinda topliyabildiya, havalarda sicak, millet kümeste, ailesi ile gezmede, isinde gücünde, hersey kusculuktan ibaret degilya, ...
Bana görede böyle, hani ortada bir suskunluk olabilir, bunuda illaki kötüye yorumlamamak gerek bence, bakan baksin, yazanda yazsin, yazisma kurallari üye olurken belli, ama malesef bunu bile unutan oluyor, örnekler ortada, ... olmuyor degil, ... kabul ediyorum diye kayit olduklari halde, sag gösterip sol vuranda cok, ... yazaninda yazmiyaninda cani sag olsun, ...
Saygilar
(O teklif edilen yarisma yine olsun, ... degisiklik olur)
17/4/2011, 1:58 pm
host firmasından kaynaklanan bir engelleme durumu vardır. sitenin cansızlıgı buna bağlı dns ayarı olmayan bilgisayardan siteye erişim sağlanamıyor. host firmamız mahkeme kararı ile youtubede oldugu gibi erişim engeli konulmuştur.
- bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08
17/4/2011, 6:13 pm
admin katılıyorum 20 gündür siteye giremiyordum. dns ayarı yaptım tekrardan girebiliyorum. sitede çogu arkadaş benim gibi bu sebepten giremedi... dns ayarı yapamıyanlar hala giremiyor... çoguda neden girmedigini bilemiyor...
17/4/2011, 6:32 pm
benden kaynaklanan bir durum degil bizim sitenini host firması mahkeme kararı ile erişim engeli kondu gerekçe bazı forumlarda lig tv yayını veriyorlarmış o yüzden kurunun yanında yaşta yanar hesabı çözüm şuan sadece dns artık duyanlar duymayanlara haber verecek yapabilecegimiz bir şey yok.
17/4/2011, 8:44 pm
gerçekten foruma aylarca giremeyen arkadaşlar olduğunu öğrendim.benim foruma girdiğimi duyunca şaşıranlar oldu dns ayarına nasıl bi değişiklik yapılmalı admin siteye giriş için bende dns değiştirmişim kontrol edince fark ettim ben şunu kullanıyom
208 67 220 220
208 67 222 222
208 67 220 220
208 67 222 222
- security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10
18/4/2011, 12:54 am
tolga
4-2-2-4 yazman yeterli yorma kendini topram
4-2-2-4 yazman yeterli yorma kendini topram
18/4/2011, 4:19 am
biraz yorulsakta yoruduğuna değer bu dns daha sağlam ne kadar çok kişi bunu yazarsa okadar hızlanıyomuş reklamını yapalım yani
18/4/2011, 6:38 pm
benim dns adresim
4-4-4-4
4-2-2-2
yani burda iş forum sakınlerine düşüyor dns ayarını giremeyen arkadaşlara facede msn duyuralım.
4-4-4-4
4-2-2-2
yani burda iş forum sakınlerine düşüyor dns ayarını giremeyen arkadaşlara facede msn duyuralım.
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
18/4/2011, 10:07 pm
alma mazlumumun ahını çıkar aheste aheste derler
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
19/4/2011, 5:53 am
admin kardeş kapıdan kovsa pencerede gireriz bu forum bize vürüs gibi bulaşmış hergün bakmadan duramıyoruz durgunluğun sebebi kimde ne varsa zaten siteye atmış renk kuşu olarak kaldıki daha iyisini bulup siteye atmak.....oyun kuşuna gelince kendine güvenip kuşu hazır olan zaten çekip eklemiş onlarda şimdi daha iyisinin peşinde ..mardin bülgesine gelince bu yapılan festüval bir ara gaz gibi geldi herkese çok kişi şimdide hazırlanıyor . oyun kuş olarak oyun kuş çok kişi hazırlıyor ama istenılen sevyeyi hala yakalamış deyiler çümki tüm ustalar deyerli ve gerçekten mükemelin peşinde inanki her kümes yılık olarak 20 kuş istenilen sevyeyi bulmadığı için heba oluyor onc çaba boş çıkıyor rakipler güçlü olunca kimse kuşu çekip güstermiyor taki istenilen sevyeyi bulana kadar bence son bahara doğru güzel şeyler olacak herkese başarılar kardeşçe tatlı rakabet içinde kalın saygılar
19/4/2011, 6:17 am
Adminin kimseyi bir yerden kovduğu yok yalnızca o ortam içerisinde konuşmasını bilmeyen saygı ve sevgi çerçevesini aşan şahısların birebir diyaloglara tartışmalara göz yummamak sebebiyet vermemek için yazılarımızı siliyor buda onun görevi bu sitenin düzenini başıboşluğu tartışmaları ortadan kaldırıp güzel dostlukları BİRLİKteliği sağlamak paylaştırmak ve paylaşmak .Oturup düşünülürse ona kimsenin kızmaya sitem etmeye hiç hakkı yok.
Ayrıca sitemizi canlandırmak için herkesin elini taşın altına koyup eşine dostuna internet üzerinden yada başka şekilde bu DNS ayarları problemini anlatmalı destek olmalı.
Ayrıca sitemizi canlandırmak için herkesin elini taşın altına koyup eşine dostuna internet üzerinden yada başka şekilde bu DNS ayarları problemini anlatmalı destek olmalı.
19/4/2011, 6:53 am
Mehmet abiye katilmamak mümkün degil, ...
Sadik kardesimize yine öyle, artik dns tenmi kaynaklaniyor, yoksa bizim dna`danmi orasini bilmem
Huzurlu ortamlar herkesin kendisini bilmesinder ibaret`tir, huzursuz ortamlarda yine kendini bilmeyen sayensinde sirkeleniyor, ... aklima Mustafa Yildizdoganin Sarkisi ve sözü geliyor, ... diyorki:
" 1 Agactan 1 Milyon Kibrit cikar, bir Kibrit 1 Milyon agaci yakar, ... "
Forum fistik gibi, ADMIN sag olsun, ... vallahi ben 4-4-2 veya 3-5-2 hatda 4-3-3 veya 3-4-3 gibi 3 forvetli oynarim
Cok sükür öyle bir dns sorunum yok, herkese iyi yazismalar dilerim !
Hem eskilerden ne kaldiki, ... biz özümüze sözümüze sadik kalabiliyormuyuz, ... önümüze bakalim !
Saygilar
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
20/4/2011, 5:49 am
sadık bey galiba beni yanlış anladın kovsa kelimesin samimyetimden süyledim zaten sevdiyimiz insanlarla birşeyler paylaşmak için burdayız .ilaki hadini aşan kişilere müdahle olacak emeye saygısı olmayanın hırsızın büyle durumlardan engel olunmasa site saygınlığını yitirir üyle bir durumda bizim burda durmamız mümkün deyil eyer yazdıklarımda bir sakınca gürüyorsan bileyim saygılar
20/4/2011, 6:10 am
Yok Mehmet abi yazımı senini yazını kasdeterek yazmadım.Genel olarak yazdım.Seninle alakası yok yani.
21/4/2011, 6:46 am
admin sana 2 aydır özel mesaj atım kardeşim şü resimlerimi düzenleyerceğim ya izin ver ben silim yada sen sil
21/4/2011, 9:22 am
Bak, eski canliligi kalmadi denilmis birde, adam iki aydir bagiriyorda duyan yok
Bagir kardesim bagir, uyansin Millet
Bagir kardesim bagir, uyansin Millet
21/4/2011, 9:53 am
siteye ktunnel'den girebilirsiniz dns ayarlarını değiştirmeden,herkze keyifli paylaşımlar.
21/4/2011, 11:24 am
Estagfurullah, onca konuyu derlemek ayakta tutmakta kolay degil, zannedersem Adminin Özel mesaj kutusu tasiyordur bile, ... eminim bu kez duymustur duymasi gereken, ...
Duydurana sükür diyelim ve önümüze bakalim, degilmi !?!
Hersey olacagina varirmis, bagirsanda cagirsanda nafile, ... Allah sabir versin, ...
Herseyin herkesin gönlünce olmasi dilegim ile insallah, ...
Saygilar
Duydurana sükür diyelim ve önümüze bakalim, degilmi !?!
Hersey olacagina varirmis, bagirsanda cagirsanda nafile, ... Allah sabir versin, ...
Herseyin herkesin gönlünce olmasi dilegim ile insallah, ...
Saygilar
- sedatdalci
Ad Soyad : sedat dalcı
Forum Kayıt : 09/05/10
22/4/2011, 2:11 pm
yutube jaker yukleyin heryere girin çıkın .:)