Favori Kuşlarınızın Resimleri
+31
MUHSİN CANSU
celikoglu
hsnmsc
hatikuay
malibucafe
ömer usta
uncuman19
mazıdağlı yusuf
ASGYB
omerhoca
ahmet123456
Oguz G.
bubu
kırıkkaleli metin
mehmet73
Sakallı Sadık
FCchelsea
seleray 51
müfit
trojen
Kuscu-Murat
DELIYUREK41
Ali3547
bekir79
kuscuevren
Forum Admin
cinar03
mardinlisamet
ekrem09
mermerci-vedat
tolga40
35 posters
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Favori Kuşlarınızın Resimleri
26/4/2011, 1:11 pm
- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
Geri: Favori Kuşlarınızın Resimleri
26/4/2011, 1:36 pm
hay maşşallah nazar değmesin çok yakışıklı bı erkek
- ekrem09
Ad Soyad : ekrem atar
Doğum Tarihi : 01/01/89
Forum Kayıt : 20/10/10
29/4/2011, 6:33 pm
maşallah çok güzel.
3/5/2011, 7:19 am
1 numarasın sen tolga arkadaş başarıkarının devamını dilerim
3/5/2011, 9:35 am
sağol kardeş burda bütün arkadaşlar taklacı güzel kuşunu yayınlamalı bence yeni katılımlar bekliyorum
- cinar03
Ad Soyad : halil çınar
Doğum Tarihi : 11/08/80
Forum Kayıt : 30/03/11
6/5/2011, 5:39 pm
aynisi bende de var bu erkegin benim ki percemli degilde bıyıklı Kırsehirde festival birincisi olmus kusun soyundan
- kuscuevren
Ad Soyad : evren öztürk
Doğum Tarihi : 10/11/78
Forum Kayıt : 08/07/09
TAKKALIBOZDUMANLI
6/5/2011, 8:22 pm
- bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08
bizimde tuzumuz olsun kümesimin efendisi
6/5/2011, 9:17 pm
- Ali3547
Ad Soyad : Ali Demir
Doğum Tarihi : 21/11/94
Forum Kayıt : 13/07/10
6/5/2011, 9:20 pm
bütün kuşlar birbirinden güzelller MAŞALLAH ama Bekir abininki bir başka yahu şebablardan büyük abi bu kuş
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
7/5/2011, 11:43 am
masallah hepınızın kıuslarıda bırbırınden guzeller
- bekir79
10/5/2011, 9:14 am
maşallah hepsi güzel birde anıları olan varsa bunlarıda kuşlarla beraber paylaşırsa ne dersiniz güzel olur degilmi.
sizinle paylaştıgım resimdeki kuşla ilgili bu sabah yaşadıgım olayı anlatmak isterim.
yukarıdaki sabuni uçurtup damızlıga yatırdıgım kuşlarımdan .
bu sabah gece nöbetimden çıkmadan evvel sabah ezanından sonra kuşları havalandırdım. malum bende bulunan kuşkadar bulundugun yerde kediler daha çok. bir anlık dalgınlıgımdan kedi makaslı damızlık kuşun üzerine hamle yapmasıyla kuş can havliyle kendini kaldırıp tam bitişigimdeki 25 dönümlük gölün üzerinde süzüldü nefesi kesilince kendini göle attı. göldende kalkamadı. kediden kurtulduk derken göllede bogulmaya martılarda saldırmaya başladı. bu olayı canlı bir şekilde izleyip elinden bir şey gelmemesi benim için o an ızdırapdı. göle girmek hem tehlikeli tutunacak yer yok hem etrafı yüksek dikenli tellerle çevrili. hemde pisdi. ancak daha fazla izleyemezdim. dikenli tellerin üzerinden atlayarak göle atladım. ne söyliyeyim su haddinden fazla sogukdu.
kuşta benden çok uzakta artık takatı kesilmiş 10larca martı kafasının üstünde sörti yapıyordu. kuşun yanına yüzdügümde sanki beni kurtar dercesine bakıyordu. sonunda kıyıya geldik ama çıkmak yüzmekten daha zordu zira etraf bataklıktı. allah şükür mevlanın yardımıyla atlattık. benmi daha çok sevindim. güvercinimmi daha çok sevindi artık gerisini siz düşünün. tabi şuan evde istirahat ediyorum beya bi üşütmüşüm. peki varın halimi siz düşünün selametle.
sizinle paylaştıgım resimdeki kuşla ilgili bu sabah yaşadıgım olayı anlatmak isterim.
yukarıdaki sabuni uçurtup damızlıga yatırdıgım kuşlarımdan .
bu sabah gece nöbetimden çıkmadan evvel sabah ezanından sonra kuşları havalandırdım. malum bende bulunan kuşkadar bulundugun yerde kediler daha çok. bir anlık dalgınlıgımdan kedi makaslı damızlık kuşun üzerine hamle yapmasıyla kuş can havliyle kendini kaldırıp tam bitişigimdeki 25 dönümlük gölün üzerinde süzüldü nefesi kesilince kendini göle attı. göldende kalkamadı. kediden kurtulduk derken göllede bogulmaya martılarda saldırmaya başladı. bu olayı canlı bir şekilde izleyip elinden bir şey gelmemesi benim için o an ızdırapdı. göle girmek hem tehlikeli tutunacak yer yok hem etrafı yüksek dikenli tellerle çevrili. hemde pisdi. ancak daha fazla izleyemezdim. dikenli tellerin üzerinden atlayarak göle atladım. ne söyliyeyim su haddinden fazla sogukdu.
kuşta benden çok uzakta artık takatı kesilmiş 10larca martı kafasının üstünde sörti yapıyordu. kuşun yanına yüzdügümde sanki beni kurtar dercesine bakıyordu. sonunda kıyıya geldik ama çıkmak yüzmekten daha zordu zira etraf bataklıktı. allah şükür mevlanın yardımıyla atlattık. benmi daha çok sevindim. güvercinimmi daha çok sevindi artık gerisini siz düşünün. tabi şuan evde istirahat ediyorum beya bi üşütmüşüm. peki varın halimi siz düşünün selametle.
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
10/5/2011, 9:43 am
sıze ve kusunuza byuk gecmıs olsun.neysekı basına bırsey gelmeden kurtarmısnız kusunuzu
- bekir79
10/5/2011, 9:51 am
teşekkür ederim murat kardeşim..
şimdik düşünüyorum kendi kendime tekrar yaparmıydın diye. evet tekrar yapardım. can allahın vermiş oldugu engüzel bir nimet hele birde insanların hizmetine sunulmuş yaşaması ve ölmesi senin vesilene kalmış hayvanlar. burada hayvanın ölmesinden çok senin insan olmanın vasıflarının ölüp ölmemesi ile alakalı bence.
şimdik düşünüyorum kendi kendime tekrar yaparmıydın diye. evet tekrar yapardım. can allahın vermiş oldugu engüzel bir nimet hele birde insanların hizmetine sunulmuş yaşaması ve ölmesi senin vesilene kalmış hayvanlar. burada hayvanın ölmesinden çok senin insan olmanın vasıflarının ölüp ölmemesi ile alakalı bence.
- bekir79
11/5/2011, 8:24 am
Kuscu-Murat demiş ki:Gecmis olsun
allah razı olsun murat kardeşim.
bu sitede çok hoş oyun kuşları besliyen görsel paylaşım yapan doslar var. admin arkadaşımız burada bir çalışma yapabilirse her besicinin fotograflarından favori bir kuş koyarsa muazzam bir görsel şölen olmuş olur. tolga arkadaşımında başlangıcı çok güzel bir düşünce tebrik ederim. kesinlikle ses getirir izlenmesi zevk verir.
11/5/2011, 4:21 pm
geçmiş olsun bekir bey. güzel düşünceleriniz için tşk ederim saygılar
- trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11
11/5/2011, 5:47 pm
bol yavrulu ve bol performanslı yıllar arkadaslar
13/5/2011, 6:59 am
bekir arkadaş cesaretinden ve fedakarlığından dolayı tebrikller vallah üstad seni yılın kuşçusu yapmak gerek
- bekir79
13/5/2011, 7:42 am
ABDUL SAMET ARKADAŞIM MERHABA.. yılın kuşçusu olmayı bilmem ama işyerindeki arkadaşlarım yılın delisi seçtikleri kesin:))
- bekir79
13/5/2011, 11:10 am
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4