2011 KİRLİ YAVRU YENİ OYUNA BAŞLIYOR SAKALLI SADIK (ANKARA)
+20
kuscu_ali
BOTAN
esatdogan
ASGYB
seleray 51
Kırıkkaleli Haydar
ali memati
KaZanLı
gursel
bekir79
kırıkkaleli metin
timur
mardinlisamet
DELIYUREK41
mehmet73
KARAOGLU
mermerci-vedat
tolga40
Kuscu-Murat
Sakallı Sadık
24 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
Geri: 2011 KİRLİ YAVRU YENİ OYUNA BAŞLIYOR SAKALLI SADIK (ANKARA)
10/6/2011, 11:41 am
Maşallah Sadık bey,
Yerini dövmeye başlayınca çok daha güzel olacak inşallah.Rabbim güle güle beslemek ve sağlıkla izlemek nasip etsin.Paylaşım için de ayrıca .Bursa dan selamlar.
Yerini dövmeye başlayınca çok daha güzel olacak inşallah.Rabbim güle güle beslemek ve sağlıkla izlemek nasip etsin.Paylaşım için de ayrıca .Bursa dan selamlar.
10/6/2011, 12:55 pm
ali memati demiş ki:Maşallah Sadık bey,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bursa daki arkadaşlara selamlar.
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
11/6/2011, 10:57 am
Sadık bey güle güle besle
- seleray 51
Ad Soyad : Selim Kahraman
Forum Kayıt : 06/06/10
12/6/2011, 11:40 am
MASSALAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN IYI UCURMALAR
14/6/2011, 11:35 am
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:Sadık bey güle güle besle
Teşekkür ederim Haydar bey
14/6/2011, 11:38 am
seleray 51 demiş ki:MASSALAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN IYI UCURMALAR
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
15/6/2011, 8:00 pm
Paylasım ıcın tesekkürler Sadık kardes,umarız hersey gönlünüzce olur.
20/6/2011, 12:17 am
İnşallah ağabey teşekkür ederim.
- esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08
20/6/2011, 1:09 pm
maşallah sadık abi güle güle besle.artık uçurduğumuz kuşlar tüğe girmeye başladı.tüğden çıkınca umarım daha güzel olur.
- BOTAN
Ad Soyad : behcet
Forum Kayıt : 09/06/11
21/6/2011, 7:25 am
inşallah daha iyi olur daha güzeleri nasip olsun sadık bey
- kuscu_ali
Ad Soyad : katip saman
Forum Kayıt : 03/08/08
21/6/2011, 8:53 am
CANIM ABİM GÜLE GÜLE UÇUR ALLAH CÜMLEMİZİN EMEĞİNİ ZAY ETMESİN ALLAHIM TÜĞÜNCE HAYRINI GÖSETERSİN.GÖKLERDEN Bİ YAVRU UÇURUYOM ABİ YENİ EYNİ ALÇATMAYA BAŞLADI TAM OTURSUN DAVET ETCEM HABERİN OLSUN.ALLAHA EMANET OL ABİCİM.SAYGILARIMLA KUŞCU ALİ..
- asiamasyali
Forum Kayıt : 10/11/10
21/6/2011, 7:28 pm
maşallah.
- M.TURAN
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 08/04/10
23/6/2011, 12:35 pm
Selamün Aleyküm
Sadık bey ben de yorum yapmak istiyordum ama bir türlü benim video açılmıyor yani kuşu seyredemedim yorum yapan arkadaşlar yavru halini beğendiğine göre güzel kuşmuş inşaallah ileride daha iyi olur.Selamlar
Sadık bey ben de yorum yapmak istiyordum ama bir türlü benim video açılmıyor yani kuşu seyredemedim yorum yapan arkadaşlar yavru halini beğendiğine göre güzel kuşmuş inşaallah ileride daha iyi olur.Selamlar
23/6/2011, 6:18 pm
esatdogan demiş ki:maşallah sadık abi güle güle besle.artık uçurduğumuz kuşlar tüğe girmeye başladı.tüğden çıkınca umarım daha güzel olur.
Evet Esat sıcaklarda rahatsız etmeye başladı inşallah sonu iyi olur diyelim.
23/6/2011, 6:20 pm
BOTAN demiş ki:inşallah daha iyi olur daha güzeleri nasip olsun sadık bey
Güzel düşünceleriniz içinçok teşekkür ederim inşallah herkez emeğinin karşılığını iyi şekilde alır.
23/6/2011, 6:21 pm
asiamasyali demiş ki:maşallah.
23/6/2011, 6:24 pm
kuscu_ali demiş ki:CANIM ABİM GÜLE GÜLE UÇUR ALLAH CÜMLEMİZİN EMEĞİNİ ZAY ETMESİN ALLAHIM TÜĞÜNCE HAYRINI GÖSETERSİN.GÖKLERDEN Bİ YAVRU UÇURUYOM ABİ YENİ EYNİ ALÇATMAYA BAŞLADI TAM OTURSUN DAVET ETCEM HABERİN OLSUN.ALLAHA EMANET OL ABİCİM.SAYGILARIMLA KUŞCU ALİ..
Çok teşekkür ederim Alim Allah razı olsun.İnşallah devamı gelir yavrunun.Kısmet olursa soğuk birşeyler içmeye geliriz sıcaklar artmaya başladı malum.Görüşmek dileğiyle kendine iyi bak Allaha emanet ol.
23/6/2011, 6:29 pm
M.TURAN demiş ki:Selamün Aleyküm
http://www.izlesene.com/video/2011-kirli-yavru/3556281
Aleyküm Selam
Daha yeni yeni başlayan bir yavrumuzun paylaşım amaçlı koyduğum videosu tam yere oturmamıış yukardan oyun yapıyor inşallah ilerde daha iyi olucak yere alçatmaya başladı arkasından gelen yavrular olduğu için zaman sıkıntısı doğmaya başladığı için kısıtlı uçurmaya başladık :( Allah sonunu hayır etsin diyelim .
İlginiz içinde ayrıca teşekkür ederim Görüşmek dileğiyle.
- M.TURAN
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 08/04/10
24/6/2011, 9:11 am
Selamün Aleyküm
Cumanız mubarek olsun videoyu yeni izleyebildim hırslı.sesli oynamaya çalışan bir yavru aşağı çökünce inşallah daha güzel olur diğer yavrular da başladı diyorsunuz Ankara'nın havası temiz ve kuru vaktiniz varsa günün büyük bir bölümünde kuş uçurabilirsiniz ben Sakarya yarışları dolayısı ile Ankara'ya çok gidip geldim havası bizim Sakarya gibi nemli değil zannedersem Şahini de çok değil.Ben de boz dumanlı erkek başlattım geçen pazar videosunu çektim 2 saat 10 dakika uçtu toplam 20 sayı yaptı 18 ini çekebildim akşam ezandan sonra ışıkla zor indirdim kuş yeni başladığı için bazı fişeklrini yamultuyor bazı fişekleri de 3 metrenin üzerinde arkadaşlar çok olumsuz eleştirir diye videosunu sizlerin seyrine sunmadım kuş akşam rüzgarlarından çok etkileniyor diye sabah uçurmaya başladım daha güzel şeyler yaparsa sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım.Selam ve saygılarımı sunarım.
Cumanız mubarek olsun videoyu yeni izleyebildim hırslı.sesli oynamaya çalışan bir yavru aşağı çökünce inşallah daha güzel olur diğer yavrular da başladı diyorsunuz Ankara'nın havası temiz ve kuru vaktiniz varsa günün büyük bir bölümünde kuş uçurabilirsiniz ben Sakarya yarışları dolayısı ile Ankara'ya çok gidip geldim havası bizim Sakarya gibi nemli değil zannedersem Şahini de çok değil.Ben de boz dumanlı erkek başlattım geçen pazar videosunu çektim 2 saat 10 dakika uçtu toplam 20 sayı yaptı 18 ini çekebildim akşam ezandan sonra ışıkla zor indirdim kuş yeni başladığı için bazı fişeklrini yamultuyor bazı fişekleri de 3 metrenin üzerinde arkadaşlar çok olumsuz eleştirir diye videosunu sizlerin seyrine sunmadım kuş akşam rüzgarlarından çok etkileniyor diye sabah uçurmaya başladım daha güzel şeyler yaparsa sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım.Selam ve saygılarımı sunarım.
28/6/2011, 7:04 am
izlesene.cok kapatılmış rütük :)
- akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08
5/7/2011, 11:56 am
Selamun aleyküm maşallah güzel hayvan inşallah daha da güzel olucaktır rabbim hayırlısıyla uçurmayı nasip etsin
19/7/2011, 7:58 am
akıncı demiş ki:Selamun aleyküm maşallah güzel hayvan inşallah daha da güzel olucaktır rabbim hayırlısıyla uçurmayı nasip etsin
Aleyküm selam Abdullah Bey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah.
24/1/2013, 12:54 pm
Burdan izleye bilirsiniz
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2