NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ 411k

Join the forum, it's quick and easy

NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

efecan
efecan
Ad Soyad : seyfettin köroğlu
Doğum Tarihi : 28/07/81
Forum Kayıt : 03/03/10

NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ Empty NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ

12/10/2011, 8:58 am
formda bakıyorum hep abdal kuşundan bahsediliyor konyanın asıl kuşu mor göklerden hiç bahsedilmiyor gerçi bahsedilse ne çıkar diyebilirsiniz ama konyanın asıl kuşları mor göklerdir kime sorsan aptalın kuşunu besliyorum diyo işte orjinal aptal kuşu deniyor bu abdal kuşları kuluçka makinesinden mi çıkıyor çok merak ediyorum .Şekil olarak benzeyen tüm kuşlar aptal kuşu oluyor ama orjinali nerde yok eski mor gökler özellik tasıdığı için bunlarda eski mor denemiyor Eski damar kuşlar meraklıları rahmetli oldukça nesil bitiyor herkes bir arayış içinde kuş beş altı tokatlayınca hemen damızlık sonu ne önü ne belli değil kuşlar böyle böyle özelliklerini kaybediyorrr konyanın ankaranın kırıkkalenin istanbulun kayserinin sivasın meşhur kuşçuları rahmetli olmuş onlar konuşuluyo kuşçuluk eskiyi anlatmayla değil iyi kuş uçurmayla iyi seyislik yapma ile devam edecek HERKES NESLİNİ DAHA İYİ YAPMAKLA OLACAK eskiler eskide kaldı şimdi biz ne yapıyoruz önemli olan bu
Anonymous
Misafir
Misafir

NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ Empty Geri: NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ

13/10/2011, 9:04 am
https://thepigeontv.yetkinforum.com/t12137-favori-kularynyzyn-resimleri

Burada var fazla resimleri yok ama konya gökleri 15 16 kuyruk 11 kanat...
efecan
efecan
Ad Soyad : seyfettin köroğlu
Doğum Tarihi : 28/07/81
Forum Kayıt : 03/03/10

NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ Empty Geri: NERDE O KONYANIN ESKİ MOR GÖKLERİ

17/10/2011, 9:35 am
göremedim bu linktekiler benekli külümsü
Similar topics