- mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11
ustalar yavrunun veya ekenın kanadı
24/10/2011, 6:45 am
arkadaşlar ustalar abiler burda sizden duyduklarım sizin dedıklerınız yavrunun veya ekenın kesinlike son 2 tereği çekilmez ama çek hıc bışey olmaz dıyorlar bende kestim beklıyor
- kuscu47
Ad Soyad : nihat-47
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 04/11/09
Geri: ustalar yavrunun veya ekenın kanadı
25/10/2011, 12:32 am
kesinlikle.çekilmez diye bir şey yok,ama kuş kendisi deiştirinceye bırakmak elbetteki daha iyi olur,uçuracak başka kuşun varsa vede az sabırlıysan bırak kuş kendisi deiştirsin,bu daha iyi olur,ama kesinlikle çekilmez diye bir kaidede yok bence,saygılar
- mermerci-vedat
25/10/2011, 5:24 am
eyvallah saygılar
yaw işde ne alakası var dıyorlar netıcede ıkı turlüde kuşun kanadı yenı gelmıyormu kanadı gelene kadar ıkı şekil de de ucurmuyorsun sesı neden gıtsın oyunu neden bozulsun dıyorlar bakalım kımını kestım kımınıde cekdım ıkı teregını ne olucak ıkısınıde beklıyecegım ve kafamda acaba oylemı boylemı sorusu bırakmıycam
yaw işde ne alakası var dıyorlar netıcede ıkı turlüde kuşun kanadı yenı gelmıyormu kanadı gelene kadar ıkı şekil de de ucurmuyorsun sesı neden gıtsın oyunu neden bozulsun dıyorlar bakalım kımını kestım kımınıde cekdım ıkı teregını ne olucak ıkısınıde beklıyecegım ve kafamda acaba oylemı boylemı sorusu bırakmıycam
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
25/10/2011, 11:01 am
selamlar vedat kardes.bız zamanında cekdık ve denedık cekılen kusun kanadı kısa kalıyor gucsuz oluyor.kanadı cekdıgınde kus butun tuylerı bırden cıkarmak zorunda kalıyor buda dogal olarak kanat teleklerının gerekenden daha az beslenmesıne sebeb oluyor.ama kendı atdıgında oylemı hepsı teker teker degısdıgınden yeterınce beslenebılıyolar.kanat cekmek ısı acemı adam ısıdır.bunca usta kanat kesıyor ıs olsun dıye degıl herkez deneyıp gormuskı sonucu uyguluyor.ama kendınden denıyomusun deneyınce sonucu gorecen en ıyı ogrenme yontemıde budur bence dene ve gor saygılarımla
- mermerci-vedat
25/10/2011, 2:38 pm
eyvallah usta bi kaç yavrm var dedıgım gıbı kımını kestım kımını çekdım ıkısınıde denıyecegım tabıkı o kadar usta kesıyor kanadı ıllakı bı bıldıgı bı deneyımı var ama bende canll canlı bı goreyım bakalm saygılarımla
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
25/10/2011, 6:39 pm
allah ona bir denge vermiş birini büyütürken bir diğerini atıyor bence denge neyse onu yapmak daha iyi olur.
- mermerci-vedat
26/10/2011, 6:04 am
haklısın abı ben ışın o tarafını hiç düşünmemişdim Allah insanlarada bı denge vermiş denge bozulunca insan ne hale geliyor onların dili yok hiç birşey diyemiyorlar onlarında dengesini bozmaya hakkımız yok.saygılar