Yumurtlamama Problemi...! 411k

Join the forum, it's quick and easy

Yumurtlamama Problemi...! 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

y-s-n
y-s-n
Ad Soyad : yasin
Forum Kayıt : 09/06/10

Yumurtlamama Problemi...! Empty Yumurtlamama Problemi...!

12/11/2011, 12:23 pm
Beysan abi Elimde Mayısın yavrusu olan eke olmuş dişi bir süt beyaz bakımlı fakat eşi var ama yumurta alamıyorum. Acaba kuş ağır bi halsizlik kilo kaybı geçirdi bu yüzden olabilirmi? Yada abi önerebileceğin bir ilaç varmı ve nerden temin edebilirim.
Birde yavrulara vitamin desteği sağlamak için hap türünde ilaç önerebilirmisin?

Abi elimde yavruluktan maya almamış 3 aylık yavrular var fakat kuşlar boy yapamadı altından gelenlerde aynı problemi yaşarmıyım?
Beysan Taştan
Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09

Yumurtlamama Problemi...! Empty Geri: Yumurtlamama Problemi...!

20/11/2011, 5:43 am
yasin kardeş slm.mayıs yavrusu 6-7 aylık falan oluyo yumurtlaması için erken.biraz sabırlı olun derim.ama kuş salmonella hastalığı geçirmiş ise ondan dolayı yumurtlamıyo olabilir.

yavrular için vitamin apı TAUBEN GLÜC yavrular için mükemmeldir kutusunda 1000 adet vardır yavruya günde 1-2 adet verilir.

birde yavru vitamin apı silberfilt alman ürünüdür kutusunda 350 adet vardır.söylediğim bu 2 üründe mükemmeldir tek geçerim.

yavruluktan maya almamış 2 tanen kuşlarının boy yapamaması normaldir.bu kuşlar kendileri yavru yapana kadar yaşar iseler bile kendi yavrularında mutlaka birtakımeksiklikler olacaktır.çok sağlıklı olmalarını beklemek doğru olmaz.
y-s-n
y-s-n
Ad Soyad : yasin
Forum Kayıt : 09/06/10

22/11/2011, 3:27 am
Teşkekkürler abi. Peki bu ilaçları nerden temin edebiliriz önerdiğin bir yer varmı?
Beysan Taştan
Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09

23/11/2011, 11:37 am
slm yasin beni telden arıyabilirsen sana yolgösteririm.

benim tel:0 532 523 8045