ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR  411k

Join the forum, it's quick and easy

ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR  411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

efecan
efecan
Ad Soyad : seyfettin köroğlu
Doğum Tarihi : 28/07/81
Forum Kayıt : 03/03/10

ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR  Empty ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR

15/11/2011, 5:43 pm
şimdi çoğu kişi eski kuşları bi nebze belki hatırlar,önceden pazardan aldığımız kuşlar bile en azından 5-6 tokat yapardı şimdi adam gibi 5-6 tokatlı kuşları bulamaz olduk ne oldudua bu kuşlar bu hale geldi cevap hep aynı kırıla kırıla bu hale geldi . geçen mezatta gördüm adam enseli selçuklu kuşu ile oyun kuşunu eş etmiş yazık dedim bu kuşculuk bu hallere mi düşecekti.
Eskiden babamın kuş beslediği dönemlerde bilmediği kuşu kesinlikle kendi kanı olan kuşlara girmezdi havada kuş kendini yırtsa bile şimdi kuş takla atsın nası atarsa atsın kimin nesi neyin nesi önemli değil kim nesil devam etsin diye uğrasıyor kimse tanıdığım insanların çoğu iyi kuş arayışı içinde kuş nası yapacak diyorum 5-8 tokat arası sesli süratlı basladığı gibi bitirecek falan falan anca akşam sohbetlerinde masada uçuyo kuş sabah güneş doğunca sen sağ ben selamet kaldır havaya 3 tokat doğuya bi tokat batıya bi tokatta güneye seyret kuş zevkim kaçtı kim ne derse desin ne yazarsa yazsın ben hala diyorum ki nerde o eski kuşlar
eskiden her hafta sonu arabalar dolardı kuş seyretmeye gelenlerle şimdi seyrettirecek kuşumuzda kalmadı kuşçuluğumuzda
ZEVKE KEDER İNSANA DERT VERİR .
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR  Empty Geri: ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR

15/11/2011, 8:26 pm
kardeş senin hayallerindeki kuşları hala besleyen bilinçli kuş eden insanlar var ve hala otobüslerle kuş seyretmeyede gidiliyor yarışmalar oluyor sen bence cevreni degiştir çevrende iyi kuş takip eden kalmamış.
mermerci-vedat
mermerci-vedat
Ad Soyad : Vedat DEMİRCİ
Doğum Tarihi : 25/11/86
Forum Kayıt : 18/03/11

ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR  Empty Geri: ARTIK KUŞLARMI KUŞÇULUKMU ZEVK VERMİYOR

16/11/2011, 6:58 am
aynen oyle kardeş senın cevrede kuşcu kalmamış mesela benım oraya hala hafta sonları gelenler var kuşları ızlemeye hala be gıdıyorum arkadaşlarımı oraya kuş bakmaya istabulda olsun kırıkkalede olsun iyi kuş devamlı izliyorum.ha herkez 7-8 taklalı kuş çıkaramıyo ama 4-5 taklalı bıle oynatsa netıcede keyıf verıyo heyecanlandırıyo ızletırken
efecan
efecan
Ad Soyad : seyfettin köroğlu
Doğum Tarihi : 28/07/81
Forum Kayıt : 03/03/10

16/11/2011, 8:10 am
Arkadaşlar gezme mesele değil ankara,istanbul,kırıkkale gitmediğim yer değil kuş denince unutmayalımki konya bir baska sehirdir kuş taban tokatını vurdummu 7-8 takla konya tabiri ile havada kınca çıkaracak şu an uçan kuşlarda ses hep çelik sesli pratiklik yok isim vermek istemiyorum bilen ler belki bilir. nette bi kuş izledim kuş ses oyun yönüyle sınıf kuş kuşu arastıralım dedik satarlarsa neslini alalım dedik kuşun asıl sahibi kırıkkalede ama tel açıyorum yanıt kayseri üşenmeden kayseriye gittim cevap biz kuşları arada bir uçuruyoz hava nedeni ile uçuramayız tabiki görmeden karar vermek zor ve bir gün oturakta sohbette konusu geçti ve arkadasımın birisi kuşun sahibini aradı ve cevap su evet kuş bizim ama kayseriden geldiler videoyu çektiler sahiplendiler.
nasıl olur falan derken cevap şu hadi kuş onların kuşu olsun ama videodaki dağ ve ev benim evim videodaki kişi benim.kuşlar hakkında bilgi aldık ve cvp şu 10 yavrudan biri öyle yapıyor oda sansa kime çıkarsa
şimdi benim istediğim şu çevre falan değil uçuruyoruz 10-12 takla ile giden kuşlar bile var benim elimdeki nesil 35 sene ye dayanıyor ama hali ile kan arılaştıkça yavrularımızın ya kanadında ya ayağında döngüler meydana geliyor yavrular sakat çıkıyor ister istemez kuş giriyoruz ama girdikçe kuşlar bozuluyor bunu ben kabul ettim siz etmesenizde önemli değil kuş oyuna girdimmi g3 ün manuel atışı gibi yapmayacak g3 ün seri modundaki gibi yapacak tak tak tak başka tırrrrrrrrt baska kanattan çıkmayacak varsa böyle kuş sözüm yok davet ederseniz bir gün nasip olur gelir izler size çok tşkr ederiz gözüm bi banyo yapmış olur AYI GÖRDÜKTEN SONRA YILDIZA BOYUN EĞİLMEZ
Similar topics