- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
SABUNİ DİŞİ
11/2/2012, 5:35 pm
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
Geri: SABUNİ DİŞİ
12/2/2012, 7:54 pm
çok süratli ve hırslı bir kuş fişek uzunluğuda normal güzel bir kuş güle güle besleyin
- fuatbc
12/2/2012, 9:33 pm
sagolun haydar bey evet serılıgı ve kanat sesı tatmın edıcı kusun benım cameram nedense cok ıyı seslı cekmıyor kımısınıncamerasında sınek vızırtısı bıle duyuluyor ve dogal olarak kusun kanat sesı baya cıkıyor buda vıdeoyu ızleyen kısılere cok fazla kanat sesı varmıs gıbı duyuruyor ınsallah yakın zamanda sesı ıyı ceken bı vıdeo nasıp olur bu arada emege saygı gosterdıgınız ıcın tesekkur ederım 54 kısı bakmıs bır tek sız yorumda bulunmussunuz acaba yerde takla atan kusmu koymak gerekıyor yada herkes cok ıyı kuscuda bızmı onların ucurduklarını goremıyoz sıtede cogu paylasımı sız yapıyorsunuz gordugum kadarıyla ben cok sıtelere gırmıyorum bır tek vıdeo koydugumda takıp edıyorum sızı emegınızden dolayı tebrık ederım.
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
14/2/2012, 7:40 pm
Teşekkürler, diğer arkadaşlara bir şey diyemem ama, kuşunuz gerçekten yorum yapılacak kuş özellikle seriliği ve sesi'' yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler atalarımız''fuatbc demiş ki:sagolun haydar bey evet serılıgı ve kanat sesı tatmın edıcı kusun benım cameram nedense cok ıyı seslı cekmıyor kımısınıncamerasında sınek vızırtısı bıle duyuluyor ve dogal olarak kusun kanat sesı baya cıkıyor buda vıdeoyu ızleyen kısılere cok fazla kanat sesı varmıs gıbı duyuruyor ınsallah yakın zamanda sesı ıyı ceken bı vıdeo nasıp olur bu arada emege saygı gosterdıgınız ıcın tesekkur ederım 54 kısı bakmıs bır tek sız yorumda bulunmussunuz acaba yerde takla atan kusmu koymak gerekıyor yada herkes cok ıyı kuscuda bızmı onların ucurduklarını goremıyoz sıtede cogu paylasımı sız yapıyorsunuz gordugum kadarıyla ben cok sıtelere gırmıyorum bır tek vıdeo koydugumda takıp edıyorum sızı emegınızden dolayı tebrık ederım.
- fuatbc
15/2/2012, 8:12 am
sagolun haydar bey bende ınsanlar zorla yorum yapsın anlamında degılde ya gercekten herkes guzel kus ucuruyorda bu kus bes paramı merak ettım herkes guzel kus ucuruyorsada vıdeoya alıp koymaları paylasım ıcın bızım ıcın ıyı olacak bıseyler ogrenırız elde ıyısı bıtmez ben her zaman soylerım kusun en ıyısı yoktur ıyının ıyısı vardır kabulumdur ama gormek lazım bu kusdakı serılık ve ses hosuma gıdıyor buda benı tatmın edıyor hakkını yemedıgınız ıcın tesekkurler :) saygılar haydar bey.
- selcuk celik84
Ad Soyad : selcuk
Forum Kayıt : 01/03/12
5/3/2012, 5:18 pm
slm nhb nasılsın abı ben selcuk bu kus hangı kuslarda yoksa benım cucuklerdemı
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
5/3/2012, 5:42 pm
hayrını gorun guzel kuş maşallah
- fuatbc
6/3/2012, 6:30 pm
selcuk celik84 demiş ki:slm nhb nasılsın abı ben selcuk bu kus hangı kuslarda yoksa benım cucuklerdemı
hatırladım selcuk ıyıyım ınsallah sende ıyısındır kardesım senın kuslar öleli cok oldu 1 sene olacak nerdeyse bunu sanada soylemıstım öldü dıye bu kırmızı goz bır sabunı.
- fuatbc
6/3/2012, 6:32 pm
DELIYUREK41 demiş ki:hayrını gorun guzel kuş maşallah
sagol murat guzel dusuncelerın ıcın en guzellerı senınle olsun.
- çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09
6/3/2012, 8:30 pm
bu emeğe vede bu güzel kuşa saygı duymak lazım.çok video izliyoruz fakat bukadar seri vede vurdukça taklayı hızından kesmeyen kuş az oluyor.emeğinize sağlık.ç.kale den selamlar
- fuatbc
7/3/2012, 4:52 pm
sagolasın arkadasım guzel dıleklerın ıcın en ıyısı ıyı dusunenlerle olsun saygılar.
- selcuk celik84
Ad Soyad : selcuk
Forum Kayıt : 01/03/12
7/3/2012, 5:00 pm
nasılsın abı uzun zamndır gıremedın ben kusların nasıl ıyıdr ınsllah ne yaptı kupaya gırdımı
- fuatbc
11/3/2012, 10:39 pm
ıyı olmaya calısıyoz selcuk kuslarım calındı kardesım kupaya kus kaldıramadım calınmasaydıda kaldıramıyacaktım cunku butun kuslar bıranda tuge gırıp bıranda tugden cıktı bır tek ucurabılecegım zaman ramazan ayıydı ramazandada oruclu oldugumdan bıraz sınırlı oluyorum kusları kumesden cıkarmıyorum ucurmuyorum guzel bı çıtır erkek vardı benım dısının yavrusu bu senın en ıyısıydı ama kısmet olmadı hırsızlar sagolsunlar hatta allahım onlara devamlı acı ve evlatlarınada acı versınkı benım canım nasıl yandıysa onlarınkıde yansın.