- MisafirMisafir
Dumanlı Erkek Eke 4 yaşında
13/4/2012, 7:32 pm
Tolga buda senin için çektim 5 metre diyordun ya bak kürek sapı kadar 5 metrede yok yandan çek dedin ya
Geri: Dumanlı Erkek Eke 4 yaşında
14/4/2012, 9:35 am
uygar bu kuşun altı boş yaw kuş geliyo 3 metre kadar kanada yüklenmeden yukarı kendini çıkarıyo taban vursa bu hareketi yapamaz zaten uyanık 3 metreyi bu halde kazanıyo 5 metrede ürerine fişek çekiyor ettimi 8 metre-3 metre=5 metre fişek 2 takla sıradan bi kuş altı yok ara taklası yok hayatında yaptığı en güzel fişeğide bu olmalı kardeş bu kuşları inan bana öylesine versen öndeki seyyar kuşların içine bırakırım ister gider ister uçar umrumdada olmaz,uğraşma bunlarla sana 1 çift yavru göndereyim uçur o kuşları videosunuda koy buraya tolganın gönderdiği kuşlar diye at bakalım benim vartim yok uçuramıyom fakat memlekete gidinde senin için öndeki seyyarlardan çekeceğim şu an bundan daha iyi oynayan kuşun videosu elimde mevcut atmadım.
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
14/4/2012, 2:40 pm
arkadaslar hepımız ıyının hastasıyız hepımız ıyısını ucurmanın derdındeyız ama kus ıcın bırbırımızı uzmezsek bu ıs dahada guzel olacagı dusuncesındeyım herkesın ıyısı farklıdır herkezın nasıl zevlerı farklıysa herkes her kusdan hoslanmaya bılır saygılar ıkınızede.
- MisafirMisafir
14/4/2012, 2:53 pm
Tolga altı boş dediğin kuşun inişi videonun sonunda mevcut bana şu kuşu övdürme bu kuşu ben isteyene gönderiyim bana bi kere düz konarken videosunu çeksin izletsin sana 1 milyar para gönderiyim bilmiyorsun bi bok boş konuşma...
5 metre dedin bende sana bidaha bak diye tek bi sefer çektim koydum, şimdi kıvırma yok 3 yok 5 sende iyisi varda ne hikmetse iyileri uçurmaya vaktin yok hep toyları uçurup oynatıyon onların videosunu çekiyon sana da yazık...
Sen bana ne desen boş sende 80 sefer yapan 100 150 metre oynayan kuşlar var ben sana her zaman saygı duyuyorum...
Fuat sende haklısında göz var nizam var, icraat var bu tolganın icraatları ortada 80 seferi sende duydun daha izleyemedik ben ömrü hayatımda o seferi duymadım buralarda öyle yalan duysunlar adamın topuğuna sıkarlar...
5 metre dedin bende sana bidaha bak diye tek bi sefer çektim koydum, şimdi kıvırma yok 3 yok 5 sende iyisi varda ne hikmetse iyileri uçurmaya vaktin yok hep toyları uçurup oynatıyon onların videosunu çekiyon sana da yazık...
Sen bana ne desen boş sende 80 sefer yapan 100 150 metre oynayan kuşlar var ben sana her zaman saygı duyuyorum...
Fuat sende haklısında göz var nizam var, icraat var bu tolganın icraatları ortada 80 seferi sende duydun daha izleyemedik ben ömrü hayatımda o seferi duymadım buralarda öyle yalan duysunlar adamın topuğuna sıkarlar...
- MisafirMisafir
14/4/2012, 2:55 pm
Ben seni rezil etmek için o kuşları da alır uçurrumda sonra sen iftira atarsın yok kuşu değiştirdin yok uçurmadın diye o yüzden güvenemem haa dersen forumdan bi adama gönderelim gönder uçursun video koysun seyredelim bide ben gönderiyim...
14/4/2012, 4:09 pm
ben hiç bi zaman 100 -150 merte giden kuşum olduğunu yazmadım benim söylediklerimi neden 2 le çarpıyosun bendeki kuşların en uzunu 70 metre kaçmakta 70 metreden sonrasında kuş zaten bozulur.sefere az gelir izleyeni bıkkınlık getirir bide arap akkuyruk uçurmuştum iş yerinde kendi kuşlarımdan ilk oyunu başladığında bu kuş 1 alkmada 87 sefer yapmış seferlerinin tamamı kayıtlı kısa oynamış aynı senin bu videodaki kuşun ilk oyunları gibi hangi kuş ilk oyunlarında 50 metre fişek çekiyor.ben kuşlarıma güveniyom sağlam bi uçurucu varsa gönderir. burda kimseyede kuşlarımı ispatlamak gibi bi derdim yok uçurmak isteyen arkadaş varsa yollarım.bide yazdıklarına dikkat et sana senin yorum şeklinde karşılık verip yazılanları silirmek istemiyorum
- MisafirMisafir
14/4/2012, 4:22 pm
Tolga 87 kez evin üstünden geçti desen yine olmaz bu nası bi iddaa allah aşkına biraz destekli atın atarken birinin bi tarafına çarpar kırar döker...
Neyse ben her yazdığımı yine yazayım benim aradığım 80 sefer 70 metre değil benim aradığım 15 20 sefer arasında yapan 10 20 metre arasında nizami oyun yapan boş konmayan kanat sesi düzgün kuş arıyorum bana bunları yapan kuş güzel kuş, 80 likler senin olsun...
Neyse ben her yazdığımı yine yazayım benim aradığım 80 sefer 70 metre değil benim aradığım 15 20 sefer arasında yapan 10 20 metre arasında nizami oyun yapan boş konmayan kanat sesi düzgün kuş arıyorum bana bunları yapan kuş güzel kuş, 80 likler senin olsun...
14/4/2012, 6:02 pm
buluda girenlerde senin olsun
sen kardeş şu ikinci kattan alıp bulutta kaybolan kuşlar izlemiştin o kuşların kaç metre kaçtığını neden yazmıyorsun. bu paha biçilmez hayvanları neden bizimle paylaşmıyorsun 5 metre fişek çeken kuşları koyup ne yapmaya çalışıyorsun seni çözemedim gitti
sen kardeş şu ikinci kattan alıp bulutta kaybolan kuşlar izlemiştin o kuşların kaç metre kaçtığını neden yazmıyorsun. bu paha biçilmez hayvanları neden bizimle paylaşmıyorsun 5 metre fişek çeken kuşları koyup ne yapmaya çalışıyorsun seni çözemedim gitti
- MisafirMisafir
14/4/2012, 6:06 pm
Tolga kendini rezil etme sen en son koyduğun videoyu nasıl ölçtünde 100 metre yazdın bana öğret ölçmeyi bende ölçüyüm...
Kaç metre olduğunu bilmem ama kaybolup gidiyor kuşlar senin aklın ermez o işlere ama 80 sefer yapmıyorlar seninkiler gibi...
Kaç metre olduğunu bilmem ama kaybolup gidiyor kuşlar senin aklın ermez o işlere ama 80 sefer yapmıyorlar seninkiler gibi...
14/4/2012, 6:23 pm
ben ölçmedim ben sadece paylaştım videonun sahibi 100 m olduğunu yazmış videodada hatta birine hani kuş 100 metre gitmezdi armut diyollar ben sadece paylaştım
anladım metreden anlamıyon ama şu ikinci kattan alıpta bulutta kaybolan kuşları çekte izleyelim bizi şu 5 metrelik kuşla avutma
anladım metreden anlamıyon ama şu ikinci kattan alıpta bulutta kaybolan kuşları çekte izleyelim bizi şu 5 metrelik kuşla avutma
- MisafirMisafir
14/4/2012, 7:42 pm
Allahın eziği git kendi sayfalarında yeşillen sen bida buraya yazma ben buluta kadar giden kuş gördüm, görmeyende duymuştur da senin 87 sefer yalanını duyan kalpten gider, adama söverler o nasıl yalan diye bizim burda tolga...
14/4/2012, 8:26 pm
istediğim yere yazarım kendini adminmi zannetin ezikler cemiyeti başkanı
sayfanıda yeşilliğinide sana bırakıyom senin buluda giren kuşu yalanını duyunca adam muamelesi bile yapmazlar
sayfanıda yeşilliğinide sana bırakıyom senin buluda giren kuşu yalanını duyunca adam muamelesi bile yapmazlar