AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA 411k

Join the forum, it's quick and easy

AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

security
security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10

AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA Empty AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA

8/5/2012, 8:26 am
OYUN KUŞUNDA, KUŞ UÇARKEN AYAĞINI KUYRUĞUNUN ÜZERİNE KOYARAK UÇMASI NEYE İŞARETTİR

USTALARDAN TECRÜBELERİNİ AKTARMALARINI RİCA EDİYORUM TŞKRLER.
ONUR_KARAMAN
ONUR_KARAMAN
Ad Soyad : ONUR ÜNÜVAR
Doğum Tarihi : 16/07/82
Forum Kayıt : 20/10/08

AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA Empty Geri: AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA

9/5/2012, 11:16 am
BEN BİRKAÇ KUŞTA BU ÖZELLİĞİ GÖRDÜM GÖRDÜKLERİM GENELDE AYNI IRKTAN AYNI SOYDAN GELEN KUŞLAR IRSİ GALİBA AMA OYUNLARINA BIR ENGELI YOK SADECE KONARKEN ODA BAZEN AYAGINI TOPLAYAMIYOR BUNUN DISINDA BIR ENGEL GÖRMEDİM .
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA Empty Geri: AYAĞINI KUYRUK ÜSTÜNE(BELİNE)KOYMA

9/5/2012, 5:05 pm
havada çok kalan oyun kuşlarının gösterdiği bir özellik bence soydan gelen bi hareket kuş ayağı döşünde saatlerce uçunca ayakları kuşu yormakta,kuyruğunun üzerine ayaklarını takarak ayaklarını da kasmak zorunda kalmıyor.çok zekice bir davranış.
qüclü2008
qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09

15/5/2012, 1:22 pm
ZAMAN ZAMAN BAZI GÜVERCİNLERDE BU HAREKET GÖRÜNÜYOR ...BAZI USTALARIMIZ BONCUK TAKARAK HAYVANIN AYAGINI KUYRUK ÜZERİNE ÇIKARMASINI ENGELLİYOR...BELKİ SENDE DENEMEK İSTERSİN ...SaMSuN GüVeRCiN SeVeNLeR...
malibucafe
malibucafe
Ad Soyad : mehmet kanca
Forum Kayıt : 21/01/12

15/5/2012, 2:31 pm
slm arkadaşlar benim bir arkadaşımda da var aynı damar değil ama uçarken sıkıntı yok sadece kuş sefere gelince sıkıntı oluyor dengesini kaybediyor konarken de zorlanıyor bazen
yesiltepeli erol
yesiltepeli erol
Ad Soyad : erol
Forum Kayıt : 10/05/12

17/5/2012, 5:35 am
bakin arkadaslar ayaklarinda hata olan kus cekis sirasinda savrulma taklada zorluk cekdigi icin bazen bi ayagini bazen iki ayagini beline atar bu kusun kendi hatasini bildigi ve kendini rahatlatmak icin yaptigi bi harekettir 25 yil oncesi ilk gordugumde uzun takip sonucu tahmin ettigim bi kendimce bi sonuc eger kusu eline alip dikkatlice bakinca hangi ayagini beline atacagini bileb ilirsin bun u 10 yil once bi yavruyu elime alip bakinca soylemisdim ayagini beline atacak diye alay eder gibi gulumsemisdi ama kusa aoyunu sokturunce kendi gozlerinle gorunce inanmisdi , kuslarda kendilerince gercekden cok akillilar bu yaptigi ayak olayi kus kendini rahhatlatmak icindir sadece ayaklarinda hata olanlar yapar
Similar topics