istek uzerine koyulmus bir video
+6
Sakallı Sadık
fuatbc
ferdi15
hekt
tolga40
myankarali
10 posters
- myankarali
Ad Soyad : Ankarali Hakan
Forum Kayıt : 02/10/11
istek uzerine koyulmus bir video
9/5/2012, 9:11 am
videoda gecen metreler kendi aramizda konusulan ufak rakamlardir aldirmayin
SAYGILAR
- myankarali
saolasin kardesim daha iyileri senin olsun
10/5/2012, 12:49 pm
tolga40 demiş ki:maşallah güzel oynuyor
- hekt
Ad Soyad : ömer haktan dişli
Forum Kayıt : 03/03/12
Geri: istek uzerine koyulmus bir video
12/5/2012, 7:58 am
maşallah sefere girişleri çok güzel birde oyunda sağa sola yatırmıyor heyecan verici güle güle besleyin kardeşim
- ferdi15
Ad Soyad : hasan taşkıran
Doğum Tarihi : 12/05/74
Forum Kayıt : 08/03/12
12/5/2012, 8:55 pm
selam arkadaş güvercin yapışma yapıyor
- ferdi15
Ad Soyad : hasan taşkıran
Doğum Tarihi : 12/05/74
Forum Kayıt : 08/03/12
12/5/2012, 8:56 pm
perdahta oynamadı sanırım kır bu kuşu
- myankarali
13/5/2012, 9:13 pm
ferdi15 demiş ki:selam arkadaş güvercin yapışma yapıyor
Reis sana kusculugu ögreteni yürekten tebrik ediyorum ! ! !
- myankarali
13/5/2012, 9:15 pm
hekt demiş ki:maşallah sefere girişleri çok güzel birde oyunda sağa sola yatırmıyor heyecan verici güle güle besleyin kardeşim
Eyvallah topragim saolsin daha iyileri sizlerin olsun canli izlendigi kadar tat vermiyor ama ne yapalim elimizde olan bunlar
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
13/5/2012, 10:40 pm
emegınıze saglık hakan bey kusunuz guzel ama sonunda yaptıgı hareket olmasa dahada guzel olurdu taklayla ınerken kumese gırmesı bıraz uzucu olmus tekrardan emegınıze saglık.
- myankarali
14/5/2012, 5:36 pm
fuatbc demiş ki:emegınıze saglık hakan bey kusunuz guzel ama sonunda yaptıgı hareket olmasa dahada guzel olurdu taklayla ınerken kumese gırmesı bıraz uzucu olmus tekrardan emegınıze saglık.
Görüsüne saygi duyarim kardesim eksik olma ama kus yapisan bir kus degil dikkatinizi cekerim ben isin cambazliginda da degilim!! kusu kendime besliyen birisiyim istesem keserdim o kismini ama gerek yok nede olsa kus ilk gelisinde iceri girmiyor iyi bakarsaniz bir kac siçramadan sonra incegi an giriyor neyse sorun degil disarda kalip saga sola atmaktansa içeri girsin ölüsüylede dirisiylede iyisiylede kötüsüylede ekledim her yoruma acik bir paylasim saygilar
14/5/2012, 7:17 pm
Maşallah Hakan abi güle güle besleyin güzel benim hoşuma gitti.Öyle perdahlı esnek bir kuşuda başka türlü indiremiyeceğinizi düşünüyorum.Belçikaya Selam.
- hekt
Ad Soyad : ömer haktan dişli
Forum Kayıt : 03/03/12
16/5/2012, 7:38 am
bu kuşa kusur bulan arkadaşlarda sanırım daha iyileri var herhalde rica etsem videosunu koysalarda bizde daha güzelini seyretme imkanını bulsak...saygılarımla
- fuatbc
17/5/2012, 10:13 pm
hekt demiş ki:bu kuşa kusur bulan arkadaşlarda sanırım daha iyileri var herhalde rica etsem videosunu koysalarda bizde daha güzelini seyretme imkanını bulsak...saygılarımla
ömer bey egerkı lafınız bana ıse bende sızden bı vıdeo rıca ederım egerkı benden vıdeo ıstıyorsanız bakabılırsınız 4 yasındakı dısıye ve dıger vıdeolara burda emek verılmıs kusada kotu bısey bulunmamıs sadece kumesın ıcıne gıren kusdan ben hoslanmam hoslananlarda vardır hoslanmayanlarda ben o hoslanmayanlardanım......
- fuatbc
17/5/2012, 10:15 pm
myankarali demiş ki:fuatbc demiş ki:emegınıze saglık hakan bey kusunuz guzel ama sonunda yaptıgı hareket olmasa dahada guzel olurdu taklayla ınerken kumese gırmesı bıraz uzucu olmus tekrardan emegınıze saglık.
Görüsüne saygi duyarim kardesim eksik olma ama kus yapisan bir kus degil dikkatinizi cekerim ben isin cambazliginda da degilim!! kusu kendime besliyen birisiyim istesem keserdim o kismini ama gerek yok nede olsa kus ilk gelisinde iceri girmiyor iyi bakarsaniz bir kac siçramadan sonra incegi an giriyor neyse sorun degil disarda kalip saga sola atmaktansa içeri girsin ölüsüylede dirisiylede iyisiylede kötüsüylede ekledim her yoruma acik bir paylasim saygilar
evet hakan bey ısteseydınız o kısmı kesıp koyabılırdınız ama bu tarz kesıp bıcme olaylarını yapanlar ınsanları degıl kendılerını kandırıyor herseyıyle bızımle paylastıgınız ıcın tesekkur ederım saygılar.
- myankarali
18/5/2012, 5:39 pm
Sakallı Sadık demiş ki:Maşallah Hakan abi güle güle besleyin güzel benim hoşuma gitti.Öyle perdahlı esnek bir kuşuda başka türlü indiremiyeceğinizi düşünüyorum.Belçikaya Selam.
eksik olma topragim o senin kalbinin guzelligi daha iyileri cumlemizin olsun belcikadanda ankaraya selamlar
- myankarali
18/5/2012, 5:41 pm
hekt demiş ki:bu kuşa kusur bulan arkadaşlarda sanırım daha iyileri var herhalde rica etsem videosunu koysalarda bizde daha güzelini seyretme imkanını bulsak...saygılarımla
saygi bizden topragim ankaraya selamlar
- nazım08
Ad Soyad : nazım arslanalp
Doğum Tarihi : 09/11/85
Forum Kayıt : 25/01/12
19/5/2012, 3:13 pm
maşallah fırtınagibikuş dört dörtlük hiçbirkusuruyok onnumara
- triko16
Ad Soyad : Hakan Filiz
Doğum Tarihi : 27/10/95
Forum Kayıt : 01/04/10
19/5/2012, 5:57 pm
Maşallah.Gerçekten güzel bursadan selamlar.
Sakıncası yoksa bir soru sorucaktım.
Ben şuanda 2 tane yavru uçuruyorum.İkiside dişi çıktı eşe gelcekler.Bu aralar pek uçmuyolar performans düşüklüğü var.Bunun kızmasıyla bir alakası varmı?Yavrunun teki 6.telekte diğeride 7.telekte.Eş yapıp uçurmaya devam mı edeyim yoksa böyle kalsın mı?
Bazıları mevsim değişikliğinden olabilir diyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Ben şuanda 2 tane yavru uçuruyorum.İkiside dişi çıktı eşe gelcekler.Bu aralar pek uçmuyolar performans düşüklüğü var.Bunun kızmasıyla bir alakası varmı?Yavrunun teki 6.telekte diğeride 7.telekte.Eş yapıp uçurmaya devam mı edeyim yoksa böyle kalsın mı?
- myankarali
20/5/2012, 6:21 pm
nazım08 demiş ki:maşallah fırtınagibikuş dört dörtlük hiçbirkusuruyok onnumara
eksik olma abi saolsin o senin kalbinin guzelligi
- myankarali
20/5/2012, 9:22 pm
triko16 demiş ki:Maşallah.Gerçekten güzel bursadan selamlar.
kardesim saolasin daha iyileri sizlerin olsun bu sordugun soruya cevap vermek biraz yersiz olabilir kusu gormek lazim onun icin gozle goren elle tutan birine danisirsan daha saglikli bilgi alirsin saygilar
21/5/2012, 10:38 pm
yeter ne olacak kırk metre gıttı dıyen arkads yanlıs anlamada senın kırk metre dedıgın 13 kattı bır bınanın uzunluguna es degerdedır bu ızledıgımız kusun en cok gıttıgı 15 metre kusurum varsa af ola ama bıraz gercekcı olalım ve ınsallah o sekılde yapanınıda beslersınız
21/5/2012, 10:49 pm
ha bu arada yuz metre dedıgınızde 33 katlı bına uzunlugu anlayamıyorum nasıl bu sekılde kıyaslayabılıyırsunuz
- myankarali
24/5/2012, 5:50 pm
kuşcu sado demiş ki:ha bu arada yuz metre dedıgınızde 33 katlı bına uzunlugu anlayamıyorum nasıl bu sekılde kıyaslayabılıyırsunuz
Dayi videoyu okadar dikkatli izlemissinki, altinda yazdigim notu okumamissin bile : )
- ozmen
Ad Soyad : ozmen
Forum Kayıt : 24/05/12
9/6/2012, 10:38 pm
kuşu karalayanlar fln var gercekten üzüldüm bukadar iyi yere çöküp öfkeli sefere gelecek ne deyim yorumlara üzüldüm ALLAH nazardan saklasın saglıklı yavrular nasip etsin
- myankarali
11/6/2012, 8:43 pm
ozmen demiş ki:kuşu karalayanlar fln var gercekten üzüldüm bukadar iyi yere çöküp öfkeli sefere gelecek ne deyim yorumlara üzüldüm ALLAH nazardan saklasın saglıklı yavrular nasip etsin
abi saol. Daha iyileri sizin gibi kustan anlayan gönül dostlarin olsun...