Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 411k

Join the forum, it's quick and easy

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lBuLuTl
lBuLuTl
Ad Soyad : BULUT TOPRAK
Forum Kayıt : 06/09/11

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? Empty Kuş Nasıl Uçurulmalı ?

29/5/2012, 5:43 pm
S.a arkadaşlar daha yeniyim yavru uçuruyorum

1) Kuş günde kaç sefer uçurulmalı ve saat kaçta uçurulmalı

2) Ne zaman tek uçurulmaya başlanmalı

3) Kümesin yakınlarında biraz arı var suya geliyorlar ve kuşlar alçak uçarken peşlerine takılıyorlar bi zararı olur mu?
bekir dündar
bekir dündar
Ad Soyad : Bekir Dündar
Forum Kayıt : 16/05/12

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? Empty Geri: Kuş Nasıl Uçurulmalı ?

30/5/2012, 11:37 am
yavruy iken günde 4 veya 5 sefer 45dkyı geçtimi tek uçurulur 3.zararı olmaz
AlakamY0k
AlakamY0k
Ad Soyad : Yunus Karaman
Doğum Tarihi : 17/12/89
Forum Kayıt : 11/03/09

30/5/2012, 1:00 pm
1) Günde en azından 3
2) Kuşun ne kdr zaman havada kaldığı bana göre önemli değil kuş artık tek uçmaya başlamak istediğini zaten sahibine hissetiriri
3) Şimdiye kdr hiç bi zararlarını görmedim...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

30/5/2012, 9:24 pm
Ucurma bölümüne bak birde, ... verilen bir kac örnek ile ögrenilmez bu, ...

Ucan Ku$u ilk önce bir görmen gerek, gerekki ne istedigini kendin bir bilesin, arti Ku$una ona göre seyislik verebilesin, ... ya verirsin yada iflas edersin, ... sen Ku$u degilde, Ku$ seni oynatir, ...

Ku$un tüg durumu ne, sagliklimi, bunlar cok mühim Faktörler, ... yoksa sen Kümesin kapisini ac, her Ku$ ucar, penguenler haric king

Ucmak ile ucmak arasinda cok büyük bir fark var, ... burda yillarini bu meraka vermi$ insanlarin tecrübesi kimseye 3 cümle ile ifade edilemez !!!

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 4245286173

Belki elinde cok kiymetli Ku$ vardirda, bilincsiz davranip Ku$ununda mahf etme derim ben sana, önce ögren, yani önce teori, sonra pratige gec, ... tersini yaparsan cok sorunlar ile Kar$ila$irsin, ilerliyom sanarken kendini geriye gitmi$ olursun, ... burda herkes KUSCU, fakat hepside Ku$unu ucurtamiyor, ... herkesin bir yöntemi, imkàni ve bulundugu ortam farkli, ... birazda $ans i$i bu, ...

Bol $anslar dilerim sana, fakat bence sen i$ini $ansa birakma, bilgin ile hareket et, ama bunuda önce bir edin, ... Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 4245286173

Saygilar
lBuLuTl
lBuLuTl
Ad Soyad : BULUT TOPRAK
Forum Kayıt : 06/09/11

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? Empty Bende bilgi edinmeye çalışıyorum işte amacım o zaten. Şuan 5 tane uçan kuşum var bunların 5 ini aynı anda uçurursam 30-45 dk uçuyorlar ama tek başlarına attığım zaman kimisi 5 kimisi 10 dk uçuyor.

2/6/2012, 3:43 pm
Kuscu-Murat demiş ki:Ucurma bölümüne bak birde, ... verilen bir kac örnek ile ögrenilmez bu, ...

Ucan Ku$u ilk önce bir görmen gerek, gerekki ne istedigini kendin bir bilesin, arti Ku$una ona göre seyislik verebilesin, ... ya verirsin yada iflas edersin, ... sen Ku$u degilde, Ku$ seni oynatir, ...

Ku$un tüg durumu ne, sagliklimi, bunlar cok mühim Faktörler, ... yoksa sen Kümesin kapisini ac, her Ku$ ucar, penguenler haric king

Ucmak ile ucmak arasinda cok büyük bir fark var, ... burda yillarini bu meraka vermi$ insanlarin tecrübesi kimseye 3 cümle ile ifade edilemez !!!

Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 4245286173

Belki elinde cok kiymetli Ku$ vardirda, bilincsiz davranip Ku$ununda mahf etme derim ben sana, önce ögren, yani önce teori, sonra pratige gec, ... tersini yaparsan cok sorunlar ile Kar$ila$irsin, ilerliyom sanarken kendini geriye gitmi$ olursun, ... burda herkes KUSCU, fakat hepside Ku$unu ucurtamiyor, ... herkesin bir yöntemi, imkàni ve bulundugu ortam farkli, ... birazda $ans i$i bu, ...

Bol $anslar dilerim sana, fakat bence sen i$ini $ansa birakma, bilgin ile hareket et, ama bunuda önce bir edin, ... Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 4245286173

Saygilar
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

3/6/2012, 8:56 pm
Sen ucurmaya
devam et, ben burdayim diyen ku$ zaten kendini digerlerinden ayirdi
eder, ben burdayim der adeta, gözerlini acar resmen, ... Kuş Nasıl Uçurulmalı ? 4245286173

Forumu,
isti$areyi, ucurmayi, videolari kurcala, ... ve ucurmaya devam et, ama
ac ucur, önüne az yem serp ve kaldir, ... az dediysek cok az, ... tane
tane, ... ve kaldir, ... yerini bilsin, kaldirdigin yere oynasin, ...
yöntem ve uygulama cok, aranan ne onu bilmelisin, hic ucup, vay be,
dedigin ku$ gördünmü ?

Ku$ bu, mecbur ucacak, ama nasil, ...
mesele bu, kani ne, damari ne, huyu ne, kime ceker, kirmami, degilmi,
taklaci diye aldin ama yüksek ucucumu aceba, ... soru(n) üstüne soru(n)
...

Iki egitimli insanin cocugu illaki egitimici olacak diye
bir$ey yok, ... amcayada ceker, dayiyada, halayada teyzeyede, ... cik
i$in icinden o zaman cikabilirsen, ... ayni hesap yani, ...

Kurcala siteyi, eminimki aradigini bulursun, ...

Kolay gelsin

Saygilar
Similar topics