- çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09
ustalardan ciddi yardım zamanı
14/8/2012, 1:35 pm
sevgili abi vede kardeşler.30 gün sonra aramızda bir yarışma düzenledik.fakat 2 saatte 20 baş ve üzeri 4 5 taklalı bir kuşum vardı.şimdi ise 2 saatte 4 baş yapıyor.biraz ince tüyde birde çok kızdı.ne yapmalıyım 30 günüm kaldı.yarışmaya eşli iken uçmasımı iyi yoksa hiç eşe atmayayımmı.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.kuş dişidir.son 4 telekte dir.
Geri: ustalardan ciddi yardım zamanı
14/8/2012, 8:35 pm
kuş ince tüğde olduğundan seferden kaçması normal o kuş ince tüğden çıkmadan ister eşle ister eşleme farketmez eşlersen yere sefere gelecek fazla havada kalmak istemiyecek canı yandığından bırakabilir yada kuşun damarını biliyonmu bazı kuşlar eş alınca üstüne kor zor basar bazı kuşlarda boşaltır kendini.kuşu en iyi sen biliyosun sana tavsiyem madem zamanın kısıtlı kuşa süpervit gibi ilaçlar ver her zaman banyo suyu olsun tüğden erken çıksın yarışmada başarılar
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
15/8/2012, 8:52 am
S.A İNANÇ KARDEŞİM
ÖYLEBİR ZAMAN AYARLAMASI YAPMISSINIZKİ KUŞLAR DEĞİL BÜTÜN CANLILARIN DİNLENME KIŞA HAZIRLIK ZAMANI. BENCE YARIŞMA TARİHİNİ EKİM SONU VEYAHUT KASIM AYINA KAYDIRIN. SADECE SENİN KUŞUNUN DEĞİL YARIŞMAYA KATILACAK DİĞER ARKADAŞALRININ KUŞUDA MUTLAKA HATALAR YAPICAKTIR. BU ZAMNLARDA KUŞA YAZIK UÇURMAYIN DERİM.
ÖYLEBİR ZAMAN AYARLAMASI YAPMISSINIZKİ KUŞLAR DEĞİL BÜTÜN CANLILARIN DİNLENME KIŞA HAZIRLIK ZAMANI. BENCE YARIŞMA TARİHİNİ EKİM SONU VEYAHUT KASIM AYINA KAYDIRIN. SADECE SENİN KUŞUNUN DEĞİL YARIŞMAYA KATILACAK DİĞER ARKADAŞALRININ KUŞUDA MUTLAKA HATALAR YAPICAKTIR. BU ZAMNLARDA KUŞA YAZIK UÇURMAYIN DERİM.
- çanakkale boğaz
15/8/2012, 10:43 am
çok teşekkür ederim hepinize ağzınıza sağlık.metin kardeş tarihi uzatıcaz artık 10 kişiyiz aramızda kurallar hafifletilmiş bir şekilde olacak yarışma.masada konuşmaya son vermek için.çok sağolun.
- çanakkale boğaz
15/8/2012, 10:48 am
tolga sanada çok teşekkür ederim dediklerini yapacağım