2.5 aylık ilk 3. telekte yavru siverek iyi seyirler
+5
Kırıkkaleli Haydar
ERGUN
MUHLİS YAZAR
AlakamY0k
bekir79
9 posters
- bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08
2.5 aylık ilk 3. telekte yavru siverek iyi seyirler
16/11/2012, 8:52 pm
- AlakamY0k
Ad Soyad : Yunus Karaman
Doğum Tarihi : 17/12/89
Forum Kayıt : 11/03/09
Geri: 2.5 aylık ilk 3. telekte yavru siverek iyi seyirler
17/11/2012, 9:51 am
Maşallah abi.
Ne dolanıyom damlarda kedi gibi .
Ne dolanıyom damlarda kedi gibi .
- MUHLİS YAZAR
Ad Soyad : MUHLİS YAZAR
Forum Kayıt : 30/08/12
19/11/2012, 5:47 pm
Bekir bey maşallah güzel kuş. Siverek paçalısı besleyen arkadaşlarım var. Kanat sesleri çok ve uzun süre gezerler. Allah kısmet ederse bu cumartesi Siverek'e gidip kuş izleyeceğiz.
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
19/11/2012, 8:00 pm
MAŞALLAH
- bekir79
20/11/2012, 3:18 pm
teşekkür ederim arkadaşlar
- bekir79
20/11/2012, 3:23 pm
teşekkür ederim muhlis bey. bizide izlediğin siverek kuşu hakkında bildirirsen sevinirim. siverekte çok az sayılı kişilerede orjinalleri var. iyi seyirler dilerim.MUHLİS YAZAR demiş ki:Bekir bey maşallah güzel kuş. Siverek paçalısı besleyen arkadaşlarım var. Kanat sesleri çok ve uzun süre gezerler. Allah kısmet ederse bu cumartesi Siverek'e gidip kuş izleyeceğiz.
- MUHLİS YAZAR
20/11/2012, 7:35 pm
Bekir bey izlenimlerimi yazarım. Hakiki eski soy siverek paçalıları dediğiniz gibi çok az kişide var. Kuşlarını izleyeceğimiz kişilerde bunların için.
- Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10
20/11/2012, 8:18 pm
maşallah fişeği taklaları güzel güle güle besleyin
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
21/11/2012, 9:54 am
maşallah güle güle besleyin
- bekir79
21/11/2012, 10:25 am
haydar bey metin bey yorumlarınız için teşekkür ederim. sizlerde kırıkkalemizin degerli oyun kuşlarını besliyor ve gönül veriyorsunuz. rabbim soylarınızı en üst seviyede muhafaza etsin.
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
21/11/2012, 11:26 pm
Öncelıkle emegınıze saglık kus merakı bu olsa gerek her zor sarta ragmen merakını heyecanını her zorluga karsı yasamak olsa gerek bu merak yavru guzel baslamıs bekır bey ınsallah dahada guzel olur allah tugunce hayrını gostersın sanırım cankırılısınız gecen hafta cankırıdaydım guzel bır kus ızlemek nasıp oldu saygılar.
- bekir79
22/11/2012, 6:50 pm
yorumunuz için teşekkür ederim fuat bey. evet zorluklar arasında birşeyler çıkarmaya meragımızı zorlamaya çalışıyoruz.
çankırıda güzel kuşlar var. iyi damızlıkçılar mevcut. ancak eskisi gibi çankırının öz kuşları kalmadı diye bilirim. kalandada hırsızlıktan korkusundan kuşlarını gün güzüne çıkarmıyor. en azından benim çok nadir gördüğüm kuşlar kalmadı. patlıcan gögüslü kapalı çingene koyu benekli mavileri eskiler bu kuşları çok iyi bilir. yinede iyi kuş çıkaran kardeşlerimiz abilerimiz ustalarımız var. çankırıdanda bildiğim çok kuş büyük illere çıkmıştır. adı çankırı degilde falan filan illeri adı anılarak gösteriliyor. her nekadar kırıkkale ankara kütahya sivas mardin gibi göz önünde olmasada eşine dostuna izlete bilecek iyi derecede kuşvar. ben şunu görüyorum. oyun kuşların tarihi ataları dogu illerimizden örneklersek mardın urfa vb. gibi illerden çıksada sahiplenmek yetiştirmek bir adım ileri taşıma görevini, illerin dagılımına baktıgımızda anadolu kuşçuları üstlenmiş gözüküyor.. bu illerde oyun kuşları izlenmekte merakçıların her geçen gün artmasına vesile olmakta.. hatta ne tevafuksada oyun kuşlarının membası olarak yıllardır bildiğimiz illerimiz oyun kuşundan çok kostüm kuşuna ragbet göstermekte ve bilinçlsiz kırmalar sonucu oyun kuşunun vasıfları ne acıdırki zamanla yitirilmektedir. . neyse konu nerden nereye geldi. selametle.
çankırıda güzel kuşlar var. iyi damızlıkçılar mevcut. ancak eskisi gibi çankırının öz kuşları kalmadı diye bilirim. kalandada hırsızlıktan korkusundan kuşlarını gün güzüne çıkarmıyor. en azından benim çok nadir gördüğüm kuşlar kalmadı. patlıcan gögüslü kapalı çingene koyu benekli mavileri eskiler bu kuşları çok iyi bilir. yinede iyi kuş çıkaran kardeşlerimiz abilerimiz ustalarımız var. çankırıdanda bildiğim çok kuş büyük illere çıkmıştır. adı çankırı degilde falan filan illeri adı anılarak gösteriliyor. her nekadar kırıkkale ankara kütahya sivas mardin gibi göz önünde olmasada eşine dostuna izlete bilecek iyi derecede kuşvar. ben şunu görüyorum. oyun kuşların tarihi ataları dogu illerimizden örneklersek mardın urfa vb. gibi illerden çıksada sahiplenmek yetiştirmek bir adım ileri taşıma görevini, illerin dagılımına baktıgımızda anadolu kuşçuları üstlenmiş gözüküyor.. bu illerde oyun kuşları izlenmekte merakçıların her geçen gün artmasına vesile olmakta.. hatta ne tevafuksada oyun kuşlarının membası olarak yıllardır bildiğimiz illerimiz oyun kuşundan çok kostüm kuşuna ragbet göstermekte ve bilinçlsiz kırmalar sonucu oyun kuşunun vasıfları ne acıdırki zamanla yitirilmektedir. . neyse konu nerden nereye geldi. selametle.
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
22/11/2012, 11:23 pm
cankırının eskı kuslarını bılmem sız daha ıyı bılırsınız ama cankırıda ankara kusu daha cok var nerenın kusu oldugu aslında cokda onemlı degıl oynaması onemlı ve bır ılden kus alıp kapınızda ucuruyorsanız o ılın kusu degıl sızın kusunuzdur bana gore soyledıgınız kostumle kırma olayını kırıkkalelılerde sahıt oldum ben hem seklı guzel olsun hem oynasın dıye deneyen kısıler var fakat genelleme ıcıne alamayız benım ıcın dunyanın en cırkın kusu olsun ama guzel oynasın her yerı alaca bulaca olsun sorun yok renk ve goruntuye onem vermem versem zaten kostum kusu beslerdım neyse bende konuyu daha cok dagıtmıyayım tekrardan emegınıze saglık.
- MUHLİS YAZAR
26/11/2012, 3:31 pm
Bekir Bey bu hafta sivereke gidemedik. Gittiğimizde izlenimlerimi inşallah paylaşacağım.
- KusHastasi51
Ad Soyad : Mikail Cewa
Forum Kayıt : 03/08/13
4/8/2013, 9:21 pm
allah canini almassin kafayi mi yedin kardes hic korku yokmu sende bi rüzgar gelse allah korusun sende takla atip öteki dünyayi boyliycan öyle tehlikeli bir yerde kus mu beslenir ....
- bekir79
6/8/2013, 1:44 am
yapacak bir şey yok. rabbim korusun. bu sevdadan vaz geçemediğimize göre her yer hava alanı.
- 19Mustafa19
Ad Soyad : Mustafa Kultufan
Forum Kayıt : 07/08/12
6/8/2013, 5:30 pm
Tüyü kadar hayrını görün 2.5 aylık bir kuş için gayet güzel hareketleri var