Damızlık Dişi 411k

Join the forum, it's quick and easy

Damızlık Dişi 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

Damızlık Dişi Empty Damızlık Dişi

8/2/2013, 8:09 pm
Değerli abılerım ve kardeşlerım;
Böyle bı konuda başlık açmak ıstemezdım ama hepınızle tek te konuşmanın mumkunu olmadığını düşündüğüm için burda başlık altında konuyu açmayı uygun gördüm.Geçen yaz elımdekı tek damar ırkın tum dişilerinı hastalığa kurban verdım kalanlarda yumurtadan kesıldı.Elimde damızlık olarak bır kaç erkeğim kaldı bır kaçına bır yerlerden bır şeyler ayarladık ama bır erkeğim varkı ona görmediğim bır kuşu eş etmeye kıyamadım.Baktım kı bu işe en ıyı çözum sız değerli dostlarımdan yardım ıstemek olacak.Bana bıraz takla arası açık 3-5 takla dönen ama altı ve damarı sağlam bır dişi satan varsa almak nıyetındeyım. Dost işi kardeş işi :)
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

Damızlık Dişi Empty Geri: Damızlık Dişi

13/2/2013, 2:37 pm
slm mustafa kırşehir kamanda yakın arkadaşımda bi bozbenekli dişi uçuyor kuş fişekleri 40-80 m arası 18 sn civarı fişekte kalıyor bu kadar uzun süre fişekte kalan kuş görmedim takla sayısıda çok 1 numara bi kuş 10-15 takla sarıyor 1-2 saat oyunu var madem kuşun kıymetli iyi bi kuş vur 3-4 takla vuran kuşla uğraşma 3-4 taklayı benim öndeki seyyarlarda vuruyo istersen gel izle 2 hafta önce ben izledim kuşu baş 2 kanattaydı o halde uçurdu sahibi hatta satarsan her zaman alıcısıyım dedim güldü bende kuş çok olsada olur olmasada olur atışları falan çok güzel gel izle al, cebinede 1000 tl koy gel bekleriz kuş benim değil bende de dişi kıtlığı var erkek istersen hediyem olur sana iyi kuşlarımdan sahibinin numarasını istersen yollarım özel mesajdan
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

Damızlık Dişi Empty Geri: Damızlık Dişi

13/2/2013, 8:29 pm
Eyvallah dostum düşünmen bıle yeterlı.Kardeş erkeğim o 3-5 taklayı 10-15 yapar ben uzun uzadıya oyun ıstemıyorum kanı temız olsun uçmamışta olabılır.Maşallah sahıbıne tuyunce hayırlı olsun.İş yoğunluğundan dolayı gelemem kardeş.Teşekkur ederım
Similar topics