Çorum Sungurlu Karabulut'un Yeni Başlamış Gonur
+5
bekir79
KusHastasi51
kırıkkaleli metin
çanakkale boğaz
19Mustafa19
9 posters
- 19Mustafa19
Ad Soyad : Mustafa Kultufan
Forum Kayıt : 07/08/12
Çorum Sungurlu Karabulut'un Yeni Başlamış Gonur
14/7/2013, 7:40 am
- çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09
Geri: Çorum Sungurlu Karabulut'un Yeni Başlamış Gonur
30/7/2013, 8:04 am
maşallah maşallah.kuş hemen hemen tabanlı bir kuş.gidişde güzel neden yorum yazmıyorlar ilginç.emeğinize sağlık kardeşim
- 19Mustafa19
30/7/2013, 5:07 pm
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Neden yorum yazılmadığına gelince sitede henüz yeniyim buda ilk videom biraz amatörce tabi sitedeki arkadaşlar tam tanımıyorlar sanırım .
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
2/8/2013, 11:15 pm
MAŞALLAH GÜLE GÜLE UÇURUN
- çanakkale boğaz
3/8/2013, 1:39 am
video çok güzel kuş çok güzel.yorum kuşa ve verilen emege yapilir.insana yapilmaz.emeginize saglik
- KusHastasi51
Ad Soyad : Mikail Cewa
Forum Kayıt : 03/08/13
3/8/2013, 10:50 am
bu kus bes para etmez 10 15 metreden aliyo fisegini senin arkadaslarindan haric kimse övmez zaten bunu iyi se iyi de bu iyi degil kardes üstelik senin video cekiminde kusun kadar dandik bi de sasiyorsun kimse yazmiyor diye.... dedimbaree ben senin biraz gözlerini aciim kusculuk zaten bir sanattdir herkeze nasip olmaz
- çanakkale boğaz
4/8/2013, 8:19 am
kuş hastasi nekadar acımasızca yazmışsın.şaşıran benim adamın bir suçu yok.ben kuş sahibi değilim onuda hiç tanimiyorum.zaten kuş yeni başlamiş.Yapma Allah aşkına.emegi yeter o arkadaşın.
- 19Mustafa19
4/8/2013, 5:05 pm
Metin ve İnanç bey yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mikail sana gelince tabi ki herkes yorum yapmakta özgür mademki kuşu beğenmedin neden iftira atıyorsun yorum yazan arkadaşlardan hiçbirini tanımıyorum.Video çekim evet kötü bunu bende kabul ediyorum kimse yazmıyor diye şaşıran ben değilim.
Kuşculuk bir sanatsa siz bu üslupla anca zanaatcı olursunuz asla sanatçı olamassınız. Varsa iyi kuşunuz videosunu bekleriz sitemize hem iyi bir kuş nasıl olurmuş görmüş oluruz.
Mikail sana gelince tabi ki herkes yorum yapmakta özgür mademki kuşu beğenmedin neden iftira atıyorsun yorum yazan arkadaşlardan hiçbirini tanımıyorum.Video çekim evet kötü bunu bende kabul ediyorum kimse yazmıyor diye şaşıran ben değilim.
Kuşculuk bir sanatsa siz bu üslupla anca zanaatcı olursunuz asla sanatçı olamassınız. Varsa iyi kuşunuz videosunu bekleriz sitemize hem iyi bir kuş nasıl olurmuş görmüş oluruz.
- KusHastasi51
4/8/2013, 9:00 pm
ya kardes yorum istedin yorum yazdim, hemde adam gibi bir yorum.... umarim artik eksiklerini ögrenmisindir, gözünü kapa ve eksiklerinle calis.... burda bir kac basliklar var cok güzel ve faydali bazi üyelerin güzel videolari da var merak caba olsun ögren sen bize ögret..... meragin varsa eminim sana cok faydasi olacaktir.... diger lerine tesekkür edecegine bana ve sana batsada dogru olanlara tesekkür et bence... cünkü gercekcigim.... ve dogruyum... 30 saniyelik video da bi bok görmeden ne yaziiim masallah deyipte emegine salik mi diyeyim burdaki 100/90 i gibi unut kardes benden iyi olmadiktan sonra iyi duyamazsin bok gibi kus...... cekim dandik... kendine video paylasmadan evel bazi temel kurallar var yetistiriciligin ve kus üzerinde ucumu bilmem ne bilgi edin ondan sonra adam gibi kus egit saglam standart hareketleri olsun adam gibi oynasin kusuru da olsun olmasin daha güzel... iyi video cek kusun kalkisi inisini cek yorum bekle bi fisekden ne bekliyon ben falcimiyim sana görmedigimi yazim )))))))))))))))) neyse sunu bil herkez bilsin ben burda milletle tartismak icin kayit olmadim sana denk geldi aslinda senden evel daha bircok kisi bu sert ve kaba sekle layikdi.... herseyin bir faydasi vardir... zarari yok onun icin deyerlendir derim... bunu yine tekrarliycam kusculugu birak kus ucurmak bir sanatdir herkeze nasip olmaz
- 19Mustafa19
5/8/2013, 5:34 pm
Çok güzel nasihat vermişsin de bilader varsa daha iyi kuşunun videosu paylaş da görelim nasıl oluyormuş. Ben 40 senedir iyisini göremedim. Senin sayende görmüş olurum hemde sanatını nasıl yapıyorsun herkes görür.
- bekir79
Ad Soyad : B.Ç
Doğum Tarihi : 24/03/79
Forum Kayıt : 11/07/08
6/8/2013, 3:11 am
emeğine sağlık kuş yavru ne yapacağı belli olmaz seyisinin takibine kalmış emek vermişsin bizlerle paylaşmışsın teşekkür ederim. ilerisi için konuşmak kehanetten öteye geçemez bizim için yukarıdan alması yavru için iyi. umarım gönlüne göre olur.
birde yorum yapan ukala arkadaş nedir b.... gibi olan kuş. gerçekçi olmak ahlaksız olmanı gerektirmez. senin gerçekçi anlayışın yoruma açık bir uslupla ahlaksızlık saygısızlık. gönül kuş görmek değil farklı düşünmek ve yorumlamak seni ayrıcalıklı kılmak. zira derdin kuş görmek izlemek veya yorumlamak olduğunu düşünmüyorum. benim videomdaki kuşa attığın yorumla kuşla alakalı bir yazı bulamadım dilek ve temennin için teşekkür ederim. biz çatıya çıkıyorsak canımı tehlikeye atacak paylaşım yapıyorsam birşeyi kanıtlamak için değil. kuşumuz iyi olduğunu ispatlamak için değil elimizde arşivlemek yıllar sonra soy takibi yapa bilmek kuşun havadaki hatalarını dostlarla ayıklıya bilmek ve seviyeli yorumları her türlü kabullenmek için yayınlıyoruz.
birde yorum yapan ukala arkadaş nedir b.... gibi olan kuş. gerçekçi olmak ahlaksız olmanı gerektirmez. senin gerçekçi anlayışın yoruma açık bir uslupla ahlaksızlık saygısızlık. gönül kuş görmek değil farklı düşünmek ve yorumlamak seni ayrıcalıklı kılmak. zira derdin kuş görmek izlemek veya yorumlamak olduğunu düşünmüyorum. benim videomdaki kuşa attığın yorumla kuşla alakalı bir yazı bulamadım dilek ve temennin için teşekkür ederim. biz çatıya çıkıyorsak canımı tehlikeye atacak paylaşım yapıyorsam birşeyi kanıtlamak için değil. kuşumuz iyi olduğunu ispatlamak için değil elimizde arşivlemek yıllar sonra soy takibi yapa bilmek kuşun havadaki hatalarını dostlarla ayıklıya bilmek ve seviyeli yorumları her türlü kabullenmek için yayınlıyoruz.
- 19Mustafa19
6/8/2013, 5:24 pm
Bekir bey yorumunuz için teşekkür ederim dediğinize aynen katılıyorum kuş henüz ferik daha yeni kızmaya başladı sonunun ne olacağını uçurup göreceğiz. Diğer söylediklerinizde de gayet haklısınız.
- KusHastasi51
8/8/2013, 9:54 am
herkezin bayramini kutlarim huzurlu ve sevgi dolu günler gecirmenizi dilerim
- KusHastasi51
8/8/2013, 10:22 am
simdi gelelim asil konuya bekir camur atan bey.... takim yapip kus ucurmak oynatmak bir sanattir bunun tadini herkez alamaz bazileri koklayamaz bile.... asil sanatt ve emek o dur.... ben her önüme gelene bi kus besliyor diye emegine saglik demem helel hele her kusa masallah da demem.... yeni baslayanlarin gözünü de karalamam.... emek ölcülmez bicilmez bir hale gelirse emektirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr digeri cabalamaktir caba da kaliteli ve kalitesiz caba olabilir bu forumda boka da bala da ayni kiymet biciliyor olmaz benim gibi insanlar varken olmayacakta okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- elvan yiğiter
Ad Soyad : elvan yiğiter
Forum Kayıt : 11/04/10
31/12/2013, 11:32 pm
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ kuş hastası terbiyesizlik yapma herkez kapısındakini iyi diye besliyor beğenmediysen beğenmedin ne o dandik mandik bi boka benzemiyo ne demek şimdi bu ayıp bir şey yaww sende madem okadar iyi kuşçusun iyilerini at ta bakalım siteye..çorumlu hemşerim kuşun yeni başlamış ses tempo 10 numara hedefe indirirse daha güzel olur emek vermişsin bizlerle paylaşmışsın emeğinin karşılığını alırsın inş. saygılar ..KusHastasi51 demiş ki:bu kus bes para etmez 10 15 metreden aliyo fisegini senin arkadaslarindan haric kimse övmez zaten bunu iyi se iyi de bu iyi degil kardes üstelik senin video cekiminde kusun kadar dandik bi de sasiyorsun kimse yazmiyor diye.... dedimbaree ben senin biraz gözlerini aciim kusculuk zaten bir sanattdir herkeze nasip olmaz
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
4/2/2014, 9:18 pm
kuşhastası demekkki bingöldeki bütün kuşlar kupa kusu.... öncelikle bunu anladım tamam kuş çok guzel olmayabilir ama birinin kuşuna bok diyeceksen önce kendi beslediğin kuşu koyacaksın ki bok dediğin kuştan sende varmı önce onu öğreneceğiz
kimisi havada attığı 2 taklayla kuşunu sever kimiside yaptığı attığı tabanıyla değer biçer senden bu yazının altına kendi videonu bekliyoruz
videoyu koymayı bilmiyosanda her hangi bi siteye yukle ben koyarım
kimisi havada attığı 2 taklayla kuşunu sever kimiside yaptığı attığı tabanıyla değer biçer senden bu yazının altına kendi videonu bekliyoruz
videoyu koymayı bilmiyosanda her hangi bi siteye yukle ben koyarım
- isyankarbfc
Ad Soyad : yıldırım
Forum Kayıt : 18/01/11
5/2/2014, 11:01 pm
Ortalık baya karısmıs kushastası arkadasım bu berbat kussa bıde sen vıdeo atta mıllet kus gorsun dıyelımkı masallah gercekten kusun cok ıyıymıs.
Çorumlu arkadasım emegıne saglık yenı baslamıs demıssınız zamanla dahada asagıya ıner dahada zevk verır sesı cok guzel hayvanın amasya ıle bır baglantısı varmı bu kusun merak ettım ? saygılar.
Çorumlu arkadasım emegıne saglık yenı baslamıs demıssınız zamanla dahada asagıya ıner dahada zevk verır sesı cok guzel hayvanın amasya ıle bır baglantısı varmı bu kusun merak ettım ? saygılar.
- MUHSİN CANSU
Ad Soyad : MUHSİN CANSU
Doğum Tarihi : 20/04/65
Forum Kayıt : 30/03/12
13/2/2014, 6:39 pm
ÜZERİNDE ÇALIŞ DAHA OLMAMIŞ AMA İLERİSİ GÜZEL OLACAĞI BELLİ GİBİ EMEĞİNE SAĞLIK
- 19Mustafa19
22/2/2014, 6:31 am
Öncelikle değerli yorumlarınız içın hepinize teşekkür ederim. isyankarbfc yok kardeş kuşun cinsinin amasya ile herhangi bir bağlantısi yok.