- byfors
Ad Soyad : mustafa şahin
Forum Kayıt : 16/06/13
Yeni Kuşlarım
14/7/2013, 9:43 pm
arkadaşlar askerligim dolayısı ile ara vermiştim tekrar baslıyorum cogu unuttugum şeyi sizlere soruyorum askerlik bana evimi bile zor bulurdu o derece egitimlerden geçtim şükür bitti aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.. almıs oldugum 4 çift kuşum var
1inci fotoda ön tepe beyazla dişi miski ayna kuyruk var.(2 yumurtası var)
2inci fotodaki basık sabuni ve dişi mavi henüz eş degil maviyi sizce basık sabuni ilemi çakmaklı aynakuyruklamı vuriyim?
3üncü fotoda dumanlı ile dişi kula eş kuşlar 30 dknın üzerinde uçan kuşlar nasıl yavru verir sizce?
4üncü fotoda şekeri ile dişi düz miski eş şekeri odada oynayan kuş (sertte degil | 1 yumurtası var)
arkadaşlar sizce bu kuşlar nasıl yavru verir genelde oyun kuşlarının yavruları oyunlumu oyunsuzmu oluyor genel olarak soruyorum yani oyunlu kuşların yavruları genel olarak oyunlumu oyunsuzmı cıkıyor ve bu kuslardan nasıl yavrular gelir degerli ustalarıma üstadlarıma soruyorum :)
1inci fotoda ön tepe beyazla dişi miski ayna kuyruk var.(2 yumurtası var)
2inci fotodaki basık sabuni ve dişi mavi henüz eş degil maviyi sizce basık sabuni ilemi çakmaklı aynakuyruklamı vuriyim?
3üncü fotoda dumanlı ile dişi kula eş kuşlar 30 dknın üzerinde uçan kuşlar nasıl yavru verir sizce?
4üncü fotoda şekeri ile dişi düz miski eş şekeri odada oynayan kuş (sertte degil | 1 yumurtası var)
arkadaşlar sizce bu kuşlar nasıl yavru verir genelde oyun kuşlarının yavruları oyunlumu oyunsuzmu oluyor genel olarak soruyorum yani oyunlu kuşların yavruları genel olarak oyunlumu oyunsuzmı cıkıyor ve bu kuslardan nasıl yavrular gelir degerli ustalarıma üstadlarıma soruyorum :)
- rıdvan43
Ad Soyad : Rıdvan İnci
Doğum Tarihi : 10/11/89
Forum Kayıt : 03/12/12
Geri: Yeni Kuşlarım
20/7/2013, 6:32 pm
Şekeri ile dişi maviyi eş yaparsan daha verimli olabilir. Şekeri çok asaletli duruyor maşallah, dişi mavi de erkek gibi bir dişi maşallah bu ikisinden güzel yavrular gelebilir. Sağlıcakla :)
- nail43
Ad Soyad : Nail taştekin
Doğum Tarihi : 28/02/43
Forum Kayıt : 28/07/13
6/12/2013, 5:19 pm
- nail43
Ad Soyad : Nail taştekin
Doğum Tarihi : 28/02/43
Forum Kayıt : 28/07/13
6/12/2013, 5:21 pm