USTALARDAN YARDIM LÜTFEN 411k

Join the forum, it's quick and easy

USTALARDAN YARDIM LÜTFEN 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Urar
Urar
Ad Soyad : alp vural
Forum Kayıt : 31/10/12

USTALARDAN YARDIM LÜTFEN Empty USTALARDAN YARDIM LÜTFEN

4/6/2014, 1:20 am
Öncelikle bütün kuşcu arkadaşlara selam ben bir taklacı kuşun uçum suresini eşleyerek nasıl arttıra bılırım. Sefer aramıyorum 5 saat ortalama havada kalsın malum 5 saat ucan taklacı bulmak artık hayele döndu elınde olanda satmaz ırak kusları kalıyor fakat ırak yada baska ulkenın kusunu beslemek ıstemıyorum cok ucanı cok ucanamı esleyecem yada baska neler yapa bılırım lutfen yardım edin cok ıstıyorum bır çift taklacı kusum olsun 5 6 saat havada kalsın ama  aldığım coğu kus ortalama 40 dakikada nefesı kesılıyor kendını catıya atıyor
bozdumanlı_susami
bozdumanlı_susami
Ad Soyad : koray
Doğum Tarihi : 22/04/87
Forum Kayıt : 13/07/14

USTALARDAN YARDIM LÜTFEN Empty Geri: USTALARDAN YARDIM LÜTFEN

14/7/2014, 7:30 pm
Alp kardeşim piyasaki kuşların %99 unda kronik solunum yolu rahatsızlıkları var. En ufak bir  belirti göstermese dahi kuşun soluğunu erken keser bunun dışında günümüzdeki kuşlarda çağın yüzlerce hastalığı var kuşlarımız sağlıklı gözüküyor evet ama taşıyıcılar işte bu yüzden ırktan önce uzun uçumda sağlık devreye giriyor.İkinci olarak beslenme gelir ve ardından kuşun ilk uçtuğu mekan gelir. Irk en son iştir neden dersen güvercinler havada süzülürken dinlenebilir ve soluklanabilirler bunu yabozuda yapar saf ırkıda yapar .
bozdumanlı_susami
bozdumanlı_susami
Ad Soyad : koray
Doğum Tarihi : 22/04/87
Forum Kayıt : 13/07/14

USTALARDAN YARDIM LÜTFEN Empty Geri: USTALARDAN YARDIM LÜTFEN

14/7/2014, 7:31 pm
Eğitimde işin diğer boyutu tabiki.
Similar topics