BU MEVSİMDE TÜY 411k

Join the forum, it's quick and easy

BU MEVSİMDE TÜY 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bozdumanlı_susami
bozdumanlı_susami
Ad Soyad : koray
Doğum Tarihi : 22/04/87
Forum Kayıt : 13/07/14

BU MEVSİMDE TÜY Empty BU MEVSİMDE TÜY

14/7/2014, 8:35 pm
Üstadlar bu sene herşey güzel başladı yavru kaybı yok zamanında tüy değişimleri tamamlandı ishaller durdu falan derken bu dolu yağışının ertesi günü kuşlarım tüye girdiler tabi bunun sonucunda zate kuşlarımda hastalık olduğundan ishaller keyifsizlikler falan faşladı çok şükür bunlarıda atlattım yine sağlıklı birşekilde yavrular büyüynor anaçlar toparlanıyor derken çok aşırı sıcaklardan dolayı pencerenin ufak bir kısmını açtım ertesi günü tüye girmeyen 1 tane kuş kalmadı. Sizde durum nedir ben uzun bir aradan sonra geçen yıl tekrar başladım ondan evveli bu mevsimde tüye güren kuş bir tane görmedim ne güvercinde ne kanaryada bu mevsimde tüy olmazdı . Doğanın dengesi altüst oldu bundan dolayımı oluyor yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum.
bozdumanlı_susami
bozdumanlı_susami

BU MEVSİMDE TÜY Empty Geri: BU MEVSİMDE TÜY

14/7/2014, 8:40 pm
Kısacası kıştan beri kuşlarım tam 4 kez tüye girdiler baharın basında yaz yaklaşırken dolu yağdığında vede bu hafta hayvanlar mahvoluyor zaten ciddi bir hastalıkla uğraşıyorum katkılarla bitki kürleriyle ayakta tutmaya çalışıyorum bu tüy olayı bütün emeklerimi 2 ay geriye atıyor varsa önerisi tavsiyesi olan rica ediyorum. Kuşlarım biotin çinko vs gibi tüy yapımında önem arz aden tüm besinleri sağlıyorum  beslenmeden dolayı problem yok .
bozdumanlı_susami
bozdumanlı_susami

BU MEVSİMDE TÜY Empty Geri: BU MEVSİMDE TÜY

16/7/2014, 5:42 pm
Bu site tam bir ölü demekki üye olduğumdan beri yazan sadece 1 kişi gördüm en çok üyeye sahip site burası diye yazmışlar birde hani nerede üyeler hayalet forum resmen.