ÖNDER & KAYA (TOKAT)
+13
bykalfa
hasankoc
Forum Müdür
şebapçı
altınokguvercin
ADIYAMANLI MEHMET
şahin_-55
balamir
Haso
Rauf
emin
Forum Admin
xxsist_xx
17 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- xxsist_xx
Ad Soyad : KaYa SeLVi-- önDER aKGüÇ
Doğum Tarihi : 01/08/86
Forum Kayıt : 27/09/08
ÖNDER & KAYA (TOKAT)
28/9/2008, 8:06 pm
Geri: ÖNDER & KAYA (TOKAT)
29/9/2008, 4:34 pm
emegine saglık ama kusların cok eksi var kardeş haberin olsun ama yinede güzel
- xxsist_xx
29/9/2008, 8:27 pm
HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİMMMM
29/9/2008, 9:20 pm
YANLIŞ ANLAMA KÖTÜ NİYET ARAMA BİZDE EMİN ABİYE KATILIYORUM EMİN ABİDE İYİ BİR SEBABÇIDIR GÖRDÜGÜNÜ SÖYLEMİŞ
dört dörtlük kuşta yakıda elazığda festiwal gidebilirseniz emin abide gidiyosa çok çok iyi kuşlar çıkacaktır aradaki farkı orda kıyaslaya bilirsiniz.
dört dörtlük kuşta yakıda elazığda festiwal gidebilirseniz emin abide gidiyosa çok çok iyi kuşlar çıkacaktır aradaki farkı orda kıyaslaya bilirsiniz.
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
30/9/2008, 10:00 pm
EL ELDEN ÜSTÜNDÜR. İYİNİN İYİSİ ÇOKTUR. AYIRT ETMEK İÇİN RESİMLE DEĞİL CANLI KUŞ GÖRMEK GEREKİYOR GÖZLE YANİ. YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM. GÖRÜŞÜM BUDUR BU İŞİN ERBABLARI BU ŞEKİLDE DERLER. ONLAR FOTOLARDAN BAHSETMEZLER ANLATMAYLA DEĞİL CANLI GÖZLE GÖRECEN DERLER...
- xxsist_xx
1/10/2008, 7:47 am
BİZİMDE İYİ KUŞUMUZ OLURSA ÇEKERİZ FOTORAFINI KOYARIZ... VEREN OLURSA
- xxsist_xx
1/10/2008, 7:48 am
hEPİniZDEN ÖZÜR DİLERİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
- xxsist_xx
1/10/2008, 7:53 am
YANLIŞŞŞ YAPTIMMM DOĞRUU SÖLÜYOSUNNNNNNNNNNNNNNN BABAAAAAAAAAAAAA
- Rauf
1/10/2008, 4:15 pm
MALATYA DEĞİL ELAZIĞ FESTİVALİ VAR GİZLİ KUŞLARINI ORADA TÜM USTALAR GÖRÜR SEN YETERKİ KOY MASAYA. NOTUNUDA VERİRLER. MASALIK KAPIŞMALIK KUŞUN VARDA BU RESİMDEKİLERİN YERİİNE ONLARI NEDEN KOYMADIN ARKADAŞ. BURADA BU NASIL ŞU NASIL OLUR DİYE ANLATMAYALIM VARSA ÇIKSIN HERKES GÖRSÜN. NASİPSE ELAZIĞDA GÖRÜRÜZ. KAZA KUDRET OLMADIĞI SÜRECE GİDECEZ İNŞALLAH. AMA SONRADA YAPILAN YORUMLARA KIZMACA DARILMACA OLMASIN. LAFIM ORTAYADIR ÜSTÜNE ALINAN ALINIR...
- xxsist_xx
1/10/2008, 6:27 pm
SENdEN dAHAA ÇOOKKKK ÖZÜR DİLERİMM BABAAAAA DÜŞÜNEMEDİKKK
- MisafirMisafir
1/10/2008, 6:38 pm
tartısmalara elestırılere acık olundumu bu ıslerın tadı ve zevkı guzel olurr bırbırlerımızı kırmadan ksu varsa ıyı yarısmalara gıdılırr gorulurr haksızmıyım ınsallah dereceler ıle donersınız herkese saygılar
- xxsist_xx
1/10/2008, 6:39 pm
:( :( :( ::(:(:(
- xxsist_xx
1/10/2008, 6:40 pm
nE yApaLIMMMMMMMM
- MisafirMisafir
1/10/2008, 6:44 pm
olacak o kadar kardess allah emeklerınızı bosa cıkarmasın
msn nen varsa ekle konusalım tanısalım evren-oktem@hotmail.com
msn nen varsa ekle konusalım tanısalım evren-oktem@hotmail.com
1/10/2008, 7:40 pm
ARKADAŞLAR BEN RAUF BEYE KATILIYORUM BEN FOTOGRAFTAN ASAL NOT VAERMEM DİKAT ETİYSENİZ SADEDCE GAGA VE KAFAYA YORUM YAPTIM AMA OLSUN YİNEDE SÖYLÜYORUM KUS YAN YANA GELDİMİ BELİ OLUR VE İKİNCİSİ BİZ BURALARA YORUM YAPMAK İCİN FOTOLARI ATIK KIZACAKSANIOZ DARILACAKSANIZ KOYMAYIN KUSLARI BİZDE KOYMAYALIM ANLAMADIM KİMSEYİ BU BİR ZEVKTİR BEN DEMİYORUM BENDE DÖRT DÖRTLÜK KUŞ VAR AMA EN AZINDAN KUSLARIMDA EL GAGA GÖZ RENK BEL VAR VE YAVRULARIMIN FOTOLARIONIDA KOYMUYORUM MASAYA ATCAGIM KUSU KOYUYORUM VE KUSUMA BUKADARDA GÜVENİYORUM GELİN KÜMESİME YOL PARNIZ VE KALMA YERİNİZ BENDEN KİMİN KUSU GECERSE ALIR GİDER HODRİ BEYDAN KIZMACA DARILMACA YOK BEN BU İŞİ DAHA YENİ YAPMIYORUM VE COK AMA COK KUŞŞŞ GÖRDÜM VE COK PARALAR KAYBETİM O YÜZDEN MASAYA ATCAGIM KUSA COK AMA COK GVENİRİM SAYGILARIMLA YİNEDE SÖYLÜYORUM KUSLARIN EKSİKLERİ VAR EN BASTA GAGALARI KARA YAVRU DİYOSUN ANACLARINDA ÖYLE DİŞİNDE NE KAFA VAR NE GAGA GEC DİYER TARAFLARINI SAYGILARIMLA
- Rauf
1/10/2008, 11:00 pm
VALLAHİ KARDEŞ ELAZIĞDA NE ŞEKİLDE NEYLE YADA HANGİ DALDA YARIŞTIĞINI BİLMİYORUM. BENİM DÜŞÜNCEM KUŞ KUŞUN YANINDA BELLİ OLUR. BEN SES SOLUK ÇIKARMIYORUM NEDEN SAYGIDAN. USTALARIMIZ VARKEN BİZE LAF DÜŞMEZ. İNŞALLAH ELAZIĞA GELECEM 2008 FESTİVALİNE 2. OLAN MSİKİNİ GETİR GÖRELİM KARDEŞ GÖRMEDİĞİMİZ KUŞA YORUM YAPAMAYIZ AYIPTIR YANLLIŞTIR. EN İYİSİ BENDE DEMEKTE YANLIŞTIR. TEKRAAR DİYORUM ŞEBABÇILIK İNTERNETTEN DUYMA RESİMDEN GÖRME İLE OLMAZ. HERKESİN KUŞU KENDİNE İYİDİR. İNSAN OĞLU YUMURUK YEMEDEN KENDİKİNİ BALYOZ SANARMIŞ...
- MisafirMisafir
2/10/2008, 2:03 pm
bence arkadaslar bu konuyu burda kapatın cok uzadıı herkesın kusu kendıne ıyıdır herkes
kendıne kus bakarr bırakın bu tartısmaları haa arada oyle kımsenın bırbırınede saygısızlıgı yok ama bır durum varsa herkes kusunu madem alsın yarısmalara götursun benden bu kadar
kendıne kus bakarr bırakın bu tartısmaları haa arada oyle kımsenın bırbırınede saygısızlıgı yok ama bır durum varsa herkes kusunu madem alsın yarısmalara götursun benden bu kadar
- xxsist_xx
2/10/2008, 2:38 pm
.................
- xxsist_xx
2/10/2008, 2:40 pm
.......................
- Rauf
2/10/2008, 9:39 pm
VALLAHİ BEN ZİKİTRE BENZETİM ONLARI CANLI GÖZLEDE GÖRMEDEN İNANMAM İLAÇ KARASI OLDUĞUNA...
- MisafirMisafir
2/10/2008, 9:50 pm
verılen antıbıyotıkler kusun gagasını sıyahlatır artı dısarda cok kalır sıyahlatırr bunlar olabılırr
ama kalıcı bır zıkır varsaa o ıyı degıll hee bazı kuslar vardırr yavrular gagalar zıkırlı olablır ama kus yavruya kustukca yasını aldıkca bu problem ortadan kalkar eger kalkmıyorsa bence beslenmezz bazı kurenklerde gaga boyle tatlımsı patlıcan moru olurr oda o kusun mıskıden geldıgıne ısaret eder bunuda herkes bılırr ama nokta gıbı degıldır saygılarımla allah hıc kımsenın emegını bosa cıkarmasın benım yazdıgım yorumlara bakın kımsenın kusunu elestırmıyorum ortaya konusuyorum ben polemıklere gırmem bır meselede olursa kusumu en yakın da olacak olan yarısmalara cıkarırıım ordakı jurıler deger verır bu bole olurr kus ıcın kımseyı kırmam ıncıtmem kımsede benım kusumu elestırırse hıc bırsey demem herkese saygım sonsuzdurr
ama kalıcı bır zıkır varsaa o ıyı degıll hee bazı kuslar vardırr yavrular gagalar zıkırlı olablır ama kus yavruya kustukca yasını aldıkca bu problem ortadan kalkar eger kalkmıyorsa bence beslenmezz bazı kurenklerde gaga boyle tatlımsı patlıcan moru olurr oda o kusun mıskıden geldıgıne ısaret eder bunuda herkes bılırr ama nokta gıbı degıldır saygılarımla allah hıc kımsenın emegını bosa cıkarmasın benım yazdıgım yorumlara bakın kımsenın kusunu elestırmıyorum ortaya konusuyorum ben polemıklere gırmem bır meselede olursa kusumu en yakın da olacak olan yarısmalara cıkarırıım ordakı jurıler deger verır bu bole olurr kus ıcın kımseyı kırmam ıncıtmem kımsede benım kusumu elestırırse hıc bırsey demem herkese saygım sonsuzdurr
3/10/2008, 12:26 pm
kardeşş ben yavru kuşun fografını cekipte atmam ama bir ikigün sabret senin aklını alcam sırf senin icin koyacam yavruların fotosunu miskide kürenkte göresin diye :D
4/10/2008, 2:48 pm
kardeşş inceledinmi sana 4 tane yavru atım bakda karar verrr
- xxsist_xx
4/10/2008, 5:04 pm
...................................
- Rauf
5/10/2008, 11:09 pm
reis kuş kuşun yanında belli olurr. bırakın buradan tartışmaya en yakın zamanda 11. ayda görülecek işte. herkes iddalı.
- Haso
Ad Soyad : Hasan Sağlam
Doğum Tarihi : 27/06/75
Forum Kayıt : 11/04/08
6/10/2008, 8:45 pm
başarılar
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2