SALİH KURT (ÇORLU)
+47
ala81aydın
huseyin23
DMehmeT
hakaniyibilir
alpc
hüseyin42
ridvan
zahirbaba
sefa54
kuscu0424
Kızılpınarlı
aliihsan
TRAKYALI cCc
arapçı_59
kemocan
seymenli
enesss
fatih kurt
ismail59
resasi
sebabcı06
sarabi
kasapserkan
as21
kalbi_ofthe_ocean
akrep
bayram kavaklı
ankaralı
fethi
kılıçbey
daghan
mahir temel
altan-aziz
capslock967
adanalı
banagelll
serkan çetin
fırat kalkan
emin
gerçek sebabcı
osmanbahar
altınokguvercin
şahin_-55
pehlivan
hasankoc
Sakallı Sadık
Forum Admin
51 posters
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: SALİH KURT (ÇORLU)
23/3/2009, 6:45 pm
MAŞALLAH güle güle besleyin.Gerçekten çok güzeller Salih bey .:)
- MisafirMisafir
23/3/2009, 6:49 pm
Maşallah Salih kardaşım Allah esirgesin biri birinden güzel bereketli olsun tüvleri kadar hayırlarını görürsün İnşallah. Allah sizleri ve tüm sevdiklerinizi esirgesin. Allah bahtınızı ve yolunuzu her zaman açık etsin. Saygılar
23/3/2009, 8:01 pm
maşallah güzel kuşlar allah saybine bagışlasın samsundan selamlar
- pehlivan
Ad Soyad : şuayip-yalcin
Doğum Tarihi : 01/01/73
Forum Kayıt : 10/02/09
23/3/2009, 8:04 pm
ÇOK GÜZEL KUŞLAR İYİ GÜNLERDE BESLE İNŞALLAH
23/3/2009, 11:04 pm
Selam Salih bey maşallah kuşların cok güzeller allah nazarlarda esirgesin sağlıcakla besle Samsunda sagılar....
- MisafirMisafir
24/3/2009, 4:25 pm
masallah allah can peklıgı versın gule gule besle
- MisafirMisafir
24/3/2009, 8:56 pm
paylaşım için teşekkürler hoş geldiniz
Maşallah güzel kuşlar güle güle besle ALLAH can pekliği versin
Samsun'dan sevgiler saygılar
Maşallah güzel kuşlar güle güle besle ALLAH can pekliği versin
Samsun'dan sevgiler saygılar
- osmanbahar
Ad Soyad : OSMAN BAHAR
Forum Kayıt : 04/04/09
24/4/2009, 5:03 pm
selam salıh abı yıne sezonun güllerını eklemıssın masallah görüşmeyelı baya oldu bı aksam alııhsan abımıde alın da gelın nıgdeye nıyetınız varmı
arkadaşlara çok selam
arkadaşlara çok selam
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
24/4/2009, 7:01 pm
maşallah gercek güzel kuşlar ayakları göğsu allah artırsın
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
25/4/2009, 6:40 am
masallah güzel kuslar allah star etsın...
- serkan çetin
Ad Soyad : serkan çetin
Doğum Tarihi : 12/01/80
Forum Kayıt : 28/04/09
6/5/2009, 7:24 pm
selamlar allah nazardan saklasın tek kelıme ile mukemmeller tüğü kadar hayırını gör salıh bey bursa iznıkten selamlar serkan ve arif
- banagelll
Ad Soyad : vedat canbolat
Doğum Tarihi : 24/08/79
Forum Kayıt : 11/04/09
9/5/2009, 8:57 am
cok güzeller denecek baska birsey yok...
- adanalı
Ad Soyad : havalanı sedat
Doğum Tarihi : 28/04/71
Forum Kayıt : 15/02/09
20/6/2009, 9:23 am
kardeş sadece seni değil herkes herkesi kandırıyor bu forumda yüzlerce sözde şebab resmi var ama şebab bir iki tane o yukarıdaki miskide onlardan biri herkes başımıza şebabcı oldu bu iş okadar kolay değil yetenek ister kabiliyet ister yarışmalarda birinci olanlarda dahil miski deyipde para verilen ve derece alan kuşlarda bi kere renk yok şababı şebab yapan önce tonajı sonra tipidir miskinin tonajı ne renk olur bilirmisin bilmiyorum ama yukarıdaki kuşun tonajı ve tipi çok iyidir yazacak çok şey var ama herkes barut gibi daha fazla yazsam polemik olur, saygılar
(bu adamın kuşları niye bukadar az mesaj alıyor biliyormusun çünkü bilgisayardan anlamaz kimseye mesaj atıp uyduruk şebablara kuşlarınız çok güzelmiş demediğinden çorluya yolun düşerse veya yolu düşen olursa gidip baksın şebab nasıl ourmuş tonaj tip göz nasıl olurmuş )
(bu adamın kuşları niye bukadar az mesaj alıyor biliyormusun çünkü bilgisayardan anlamaz kimseye mesaj atıp uyduruk şebablara kuşlarınız çok güzelmiş demediğinden çorluya yolun düşerse veya yolu düşen olursa gidip baksın şebab nasıl ourmuş tonaj tip göz nasıl olurmuş )
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
20/6/2009, 11:18 am
metin bey sizi anlıyorum ama bu bir paylaşım sitesi olduğu için bari ayda bir kere girsede bir yorumlara baksa cevap yazsa dimi fotoları göndermekle olmuyorki üstelik bnede gördüm kuşları beyazları bunlardan daha iyi miskiler iyi güzel tonaj olarak ama kafa yok ense vardı kuşlarda belki pazara getirdiği içn çıkmalardı ama kümesten o kadar çok çıkma çıkıyorsa birazda düşünmeli dimi yoksa renk tonaj tane iyi ama gerisi sorunluydu gördüklerimin saygılar
- altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09
20/6/2009, 1:43 pm
METİN KARDEŞİM MADUR GÖR BENİ .KUŞLAR BENİM COK HOŞUMA .AMA BU KUŞLAR HAKKİNDA YORUM FAZLA OLMAYINCA CILDIRDIM .YA BU İNSANLAR NELERİ BEENİYORLAR BENİM ANLAMADIM KONU BU . O YUZDEN FARKLI BİR YORUM YAZDIM .BENİ BAAŞLA KUŞLARA BİR AK NİYETİM YOK MAŞALLAH KUŞLAR COK GUZEL ALLAH SAİBİNE BAŞLASIN .SİZLERİ ÜZDÜMSE ÖZÜR DİLİYORUM .BURSADAN SEVGİ VE SAYGILAR AZİZ
- mahir temel
Ad Soyad : MAHİR
Doğum Tarihi : 10/02/81
Forum Kayıt : 17/05/09
20/6/2009, 9:38 pm
goze ne kadar hos geliyor degilmi kuslar...gogsundeki sarılar o guzelim pacalar durus vs. vs. vs. ama benekleri cokca acık degilmi
- adanalı
21/6/2009, 7:21 am
öncelikle ismim metin değil hatadan dolayı özür dilerim düzelttim herkesin fikrine saygı duymak gerekir inşallah sizde daha iyileri olur bizlerle paylaşırsınız saygılar
- adanalı
22/6/2009, 8:19 am
altan kardeşim insanları memnun etmek bir şey beğendirmek çok zordur sonuç ne olursa olsun herkes kendi bildiğini yapar senin kuşların sana göre güzelse iki kuşu birbirine yakıştırıp eş edebiliyorsan hiç bir tahriğe kapılma kimsenin yorumuna aldanma dönüp arkanada bakma kuş almanında beğenmeninde sonu yoktur bu yüzden sinirlenmenede gerek yok ben kuşu biliyorsam kimsenin yorumuna ihtiyacım olmaz resmini paylaşırım fakat forumdaki herkes kuşlar hakkında yorum yapacak diyede bir şey yok somuçta anlayanda yapıyor anlamayanda şu forumdaki yorumların geneline bak yorumlara göre bütün kuşlar süper ne yani sence doğrumu bu yorumlar yorum dediğin aldatıcı değil yapıcı öğretici olmalı bu forumda şebab olmayan yığınla kuş var
(sen hedefinde emin adımlarla ilerlerken seni yolundan döndürmek isteyenler olacaktır sen bunlara aldırmadan devam et sonunda kazanan sen olacaksın SENİ HEDEFİNDE DÖNDÜRMEK İSTEYENLER SONRA SENİN KAPINA GELECEKTİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ÇOK SEVDİĞİM BİR LAFIDIR
(sen hedefinde emin adımlarla ilerlerken seni yolundan döndürmek isteyenler olacaktır sen bunlara aldırmadan devam et sonunda kazanan sen olacaksın SENİ HEDEFİNDE DÖNDÜRMEK İSTEYENLER SONRA SENİN KAPINA GELECEKTİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ÇOK SEVDİĞİM BİR LAFIDIR
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
22/6/2009, 10:53 am
ARKADAŞLAR SALİH ABİ MESAJLARINA CEVAP VERMEM İÇİN BANA MÜSADE ETMİŞTİR MESAJLARINIZA CEVAP VERİLECEKTİR DAHA ÖNCE ATILAN MESAJLARA CEVAP VERİLEMEDİĞİ İÇİN KUSURA BAKMAYIN KUŞLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR SALİH ABİYİ CEP TELEFONUNDAN ULAŞA BİLİR SELAMLAR
22/6/2009, 11:09 am
SELAMLAR MAŞALLAH KUŞLAR ÇOK GÜZEL ALLAH SAĞLIK VE SIHHAT İÇİNDE BESLEMEK NASİP ETSİN ÖZ ELLİKLE ERKEK MİSKİ HARİKA ANKARADAN SELAMLAR
- fethi
Ad Soyad : Fethi
Doğum Tarihi : 24/02/63
Forum Kayıt : 30/03/08
22/6/2009, 11:14 am
Arkadaşım, birde araplar vardı yanılmıyorsam. Onların resimlerinden de birkaç tane ekleyebilirmisin?
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
22/6/2009, 11:25 am
FETHİ BEY ARAPLAR KOSTÜM IRKI TARAFINDA YENİLERİ EN KISA ZAMANDA YÜKLENECEK İLGİNE TEŞEKKÜR SELAM
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
22/6/2009, 1:46 pm
aziz ağbi sohbet ettiğiniz arkadaş adanalı sedat kardeşimiz metin diye hitap ediyorsunuz yalnış anlaşılma olmasın sohbetinize müdehale ettiğim için kusuruma bakmayın hepinize sayğılaraltan-aziz demiş ki:METİN KARDEŞİM MADUR GÖR BENİ .KUŞLAR BENİM COK HOŞUMA .AMA BU KUŞLAR HAKKİNDA YORUM FAZLA OLMAYINCA CILDIRDIM .YA BU İNSANLAR NELERİ BEENİYORLAR BENİM ANLAMADIM KONU BU . O YUZDEN FARKLI BİR YORUM YAZDIM .BENİ BAAŞLA KUŞLARA BİR AK NİYETİM YOK MAŞALLAH KUŞLAR COK GUZEL ALLAH SAİBİNE BAŞLASIN .SİZLERİ ÜZDÜMSE ÖZÜR DİLİYORUM .BURSADAN SEVGİ VE SAYGILAR AZİZ
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
23/6/2009, 3:49 pm
salih ağbi güle ğüle besle ğüzel kuşların var tüyü kadar hayrını ğör
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3