HÜSEYİN ŞAN (ANTALYA)
+39
mardinli hakkı
alper bosna
PerfoTakla
fuatbc
comando07
selcuk
mehmet73
gursel
mstfa
orhan02
zilelihasbi
bby
Sipikopat
Sakallı Sadık
akıncı
Hüseyin SAĞIR
hasankoc
gecityok
altınokguvercin
şahin_-55
serkan 55
Komutan
bykalfa
Forum Müdür
guvercin07
oflusu
gökbenekli
kadox
KOSOVALIOKTAY
alican
mertt-06
hacı murat
Bozoglu
hacar
çavuş
hayabusa55
Forum Admin
yasarassan
Hüseyin Şan
43 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: HÜSEYİN ŞAN (ANTALYA)
6/1/2010, 9:18 pm
teşekkürler orhan bey, elimizden geldiğince en iyiisne ulaşmaya çalışıyoruz hala.. gelebildiğimiz nokta şimdilik budur.. en iyileri dostların olsun
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
12/2/2010, 10:31 am
meraba hüseyin bey muratpaşa güzel oba mahallesinde misafirim eger uygun gürüriseniz görüşmek tanışmak isterim erkan kumak .
- mstfa
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 05/03/10
14/4/2010, 5:46 pm
heyy maşallah bee oyun kuşu dediğin bunlar iştee Ankaradan selamlar...
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
30/4/2010, 8:22 pm
huseyin kardes kuslar tip olarak mukelmel helede bozlar tam ankara bozu ricaetsem ankaradan kimin kuslar birde antalyaya ankaradan garip amca diye birisi tasinmisti taninirmisin ogullari ve kendisi iyi kuscudur tesekurler
2/5/2010, 8:18 pm
gursel demiş ki:huseyin kardes kuslar tip olarak mukelmel helede bozlar tam ankara bozu ricaetsem ankaradan kimin kuslar birde antalyaya ankaradan garip amca diye birisi tasinmisti taninirmisin ogullari ve kendisi iyi kuscudur tesekurler
gürsel bey , bozların tamamı antalyada ikamet eden eslen ankaralı olan ayhan isminde bir arkadaşın kümesinden gelen bir soyun devamıdır. bana başka birisi aracılığı ile geçmiş kuşlar fakat çıkış noktları ayhan beyin kümesidir .bozlerın içinden bir erkek de soyu rahmetli elektrikçi şeref ustaya kadar dayanan bir kuş elimdeki tüm kuşlar 2-3 kanın çaprazlanması sonucu alınmış yavrular şuan için
bahsettiğiniz isimde birini tanımyorum malesef..
ilginiz için teşekkürler
- gursel
10/5/2010, 9:59 pm
huseyin kadesim oyun tertipati nasil kuslarin size zahmet bilgi verebilirmisiniz tesekurler
19/7/2010, 1:39 pm
gursel demiş ki:huseyin kadesim oyun tertipati nasil kuslarin size zahmet bilgi verebilirmisiniz tesekurler
gürsel bey ,
benim yaptığım çapraz eşlemeler sonucu 2 ayrı damızlık kandan 2 ayrı oyun sitili olan yavrular uçuruyorum genel olarak
1. kan çok bol taklalı olarak havada oyuna giriyorlar ve hiç bozmadan eksiltmeden aynı takla sayısıyla dama oynamaya başlıyorlar çok seri ve pratik kuşlar olup çok çabuk oyun söküyorlar (1 ayda dama başlıyorlar) fişek mesafeleri daha kısa fakat fişek sayısı çok daha fazla olmak üzre oyun yapıyorlar , bu çiftten uçurduğum 3-4 yavrunun hepsi 15-20 metre fişek mesafesinde 3-4 takla arası çevirerek ve inişlerini her zman perdahlı ve bol taklalı olarak (4-8 takla) birkaç tur zorlaya zorlaya inerek yaptılar, kanat sesleri orta seviyede uçuş süreleri 1.5-2 saat civarı ve ortalama her 7-10 dakika arası sefere gelen kuşlar. genellikle hedefe çok fazla sokulmayan biraz yukardan başlayan bazen tabanlı bazen tabansız oynayan kuşlar
diğer kan ise gene uçurduğum 3 yavrusu 3-4 direk mesafede 4 ile 13 takla arası oynadılar bu kanda ayrıca diğer kana göre çok da güzel uzaktan kapanıp gelen yavrular çıktı , bunların inişleri diğerlerine nazaran takla sayısı az (max 2-3 takla) çok daha sesli daha çok gezen , ortalama 1 metreye kadar hedefe sokulan , hedefe atarken hedef üzerine yaklaşınca zik zak çizerek kanat üzerine binen, sürekli tabanlı çıkan yavrular uçurdum bu kandan. gene 1.5-2 saat civarı uçan ama sefer araları 10-12 dakika civarında olan kuşlar.
gördüğünüz üzre birçok anlatılana göre vasat hatta yetersiz kuşlar olabilir oyun bakımından ama benim için yeterli olduklarını söyleyebilirm.. üstelik sürekli daha nasıl geliştirebilirim amacındayım eminim bunlardan çokdaha iyisini yapan kuşlar çıkacaktır bu malzemeden..
en azından öyle umut ediyorum :)))
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
2/8/2010, 12:17 pm
ÇOK DEYERLİ HÜSEYİN BEY ÜNCELİKLE UZUN VE ZAHMETLİ URAŞINDAN DOLAYI KUTLARIM OYUN KUŞU BESLEMEK HER BABAYİTİN HARCI DEYİL İNAN BENİM AÇIMDAN BU İŞE EMEK ZAHMET VEDE BÜYÜK SEVGİ GEREK İNŞALLAH KOYDUĞUN HEDEFTEN BAŞARILI OLURSUN
3/8/2010, 12:57 pm
mehmet73 demiş ki:ÇOK DEYERLİ HÜSEYİN BEY ÜNCELİKLE UZUN VE ZAHMETLİ URAŞINDAN DOLAYI KUTLARIM OYUN KUŞU BESLEMEK HER BABAYİTİN HARCI DEYİL İNAN BENİM AÇIMDAN BU İŞE EMEK ZAHMET VEDE BÜYÜK SEVGİ GEREK İNŞALLAH KOYDUĞUN HEDEFTEN BAŞARILI OLURSUN
mehmet bey sağolun varolun, benim kümesimde oyun kuşu haricinde beslediğim çoğu kümeste olmayacak kadar kaliteli kostüm kuşlarıda mevcuttur ama ne yalan söyliyeyim hiçbir zaman oyun kuşlarımdan aldığım hazzı onlardan alabileceğimi sanmıyorum. 22 yıldır bu kuşladan besler uçururum arada beslemediğim ara verdiğim zamanlar oldu çeşitli sebeplerden dolayı ama o dönemlerde bile nerde havada kanat sallayan bir güvercin görsem durur izlerdim..
selametle...
- selcuk
Ad Soyad : çelik selcuk
Doğum Tarihi : 26/11/84
Forum Kayıt : 29/07/08
3/8/2010, 5:09 pm
slm mhb arkadas bozlar cok guzel ankara bozlarımı bunlar gul gule besle
3/8/2010, 7:45 pm
selcuk demiş ki:slm mhb arkadas bozlar cok guzel ankara bozlarımı bunlar gul gule besle
doğrudur selçuk kardeş köken olarak ankara kuşlarıdır genelde beslediğim oyun kuşları. teşekkürler...
- comando07
Ad Soyad : semih avcı
Doğum Tarihi : 13/01/92
Forum Kayıt : 02/08/10
8/8/2010, 10:34 pm
Bu kuşLarı birebir Bizlere Gösterdiği için Hüseyin Abiye Canı Gönülden TeşekkürLerimi sunuyorum , Abi İns İstediğin Hedeflere Ulaşırsın :)
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
8/8/2010, 11:51 pm
ustam mavılerın cok guzel allah bol bol hayrını gostersın gozu olanında gozunu cıkartsın allah hırsızlık yasatmasın.
15/8/2010, 2:16 pm
comando07 demiş ki:Bu kuşLarı birebir Bizlere Gösterdiği için Hüseyin Abiye Canı Gönülden TeşekkürLerimi sunuyorum , Abi İns İstediğin Hedeflere Ulaşırsın :)
SAĞOL SEMİHCİM..
15/8/2010, 2:17 pm
fuatbc demiş ki:ustam mavılerın cok guzel allah bol bol hayrını gostersın gozu olanında gozunu cıkartsın allah hırsızlık yasatmasın.
amin kardeşim.. çok sağol
- gursel
17/8/2010, 9:24 am
huseyin kardesim emegine saglik yine zahmet icinde iyinin iyisini ariyosun kusculuk budur anlatigina gore kuslar guzel insallah videoya cekersin bizde seyrederiz allaha emanet ol tesekurler
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
2/9/2010, 2:22 pm
Maşaallah . Güle Güle besleyin inşaallah.
4/9/2010, 9:28 am
PerfoTakla demiş ki:Maşaallah . Güle Güle besleyin inşaallah.
teşekkürler hakkı kardeşim...
- alper bosna
Ad Soyad : alper bosna
Forum Kayıt : 02/04/10
4/9/2010, 9:43 am
- mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10
15/11/2010, 3:39 pm
slm abı kusların sahane allah nazardan saklasın. ..
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
15/11/2010, 4:18 pm
Maşallah Hüseyin bey Allah nazardan saklasın,çok güzel kuşlar. emeğinize sağlık.
paylaşım için teşekkürler,sağlıklı ve bol seyirli kuşlar dilerim.
Bursa dan selamlar.
paylaşım için teşekkürler,sağlıklı ve bol seyirli kuşlar dilerim.
Bursa dan selamlar.
- gokhanemir
Ad Soyad : Gökhan EMİR
Doğum Tarihi : 27/11/89
Forum Kayıt : 25/07/10
15/11/2010, 4:21 pm
maşallah Allah nazardan saklasın..
25/11/2010, 10:06 pm
ilgi alakanız ve güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...
- aDeMoGlU03
Forum Kayıt : 28/12/10
6/1/2011, 10:36 am
maşallah çok güzel kuşlar..
- kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11
5/5/2011, 3:54 pm
kuşların maşallahı var hüseyin abi sağlıklan besle bu arada antalyaya izinli günlerimde geliyom abi gelince uçururmusun kuş
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3