HÜSEYİN ŞAN (MURATPAŞA)
+39
selami şık
miskicireis
antepli2757
kadir öztürk
yusuf çalıkuşu
Deli Asker
erdalll
rıdvan_ç
mehmet çolak
asparaside
Sakallı Sadık
bby
Tekeli
chema
berrecep
hammer
izmirli erman
Rauf
altınokguvercin
Dadas_Atilla
ludokachi
Forum Admin
tevfikivgen
cucu
murat_yetgin
AHMETHANKORKUT
gerçek sebabcı
guvercin07
Forum Müdür
eczahmet
ert-bil
emin
turan o.ç
mertt-06
hasankoc
GÜVERCİN55
emre_akhan
şahin_-55
Hüseyin Şan
43 posters
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: HÜSEYİN ŞAN (MURATPAŞA)
4/11/2008, 8:01 am
güzel araplar kardeşim güle güle besle saygılar sevgiler.
4/11/2008, 7:33 pm
teşekkürler ahmet kardeşim eyvallah..AHMETHANKORKUT demiş ki:güzel araplar kardeşim güle güle besle saygılar sevgiler.
29/11/2008, 11:19 am
FAZLA SÖZE GEREK YOK TEBRİKLER 10 NUMARA SAYGILAR ALANYA/MURAT YETGİN
29/11/2008, 10:45 pm
murat_yetgin demiş ki:FAZLA SÖZE GEREK YOK TEBRİKLER 10 NUMARA SAYGILAR ALANYA/MURAT YETGİN
teşekkürler murat bey,daha iyisi sizlerin olsun ..
30/11/2008, 7:46 am
GÖRÜNCE DİBİM DÜŞTÜ DERLERYA...:D AYNEN ÖLE OLDU BİR GÜN ÇAYINI İÇMEYE GELİRİM ALANYA TERAFINA GEÇERSEN BENDE BEKLERİM
1/12/2008, 11:53 pm
murat_yetgin demiş ki:GÖRÜNCE DİBİM DÜŞTÜ DERLERYA...:D AYNEN ÖLE OLDU BİR GÜN ÇAYINI İÇMEYE GELİRİM ALANYA TERAFINA GEÇERSEN BENDE BEKLERİM
estağfrullah,ama beğendiğin için çok sağol murat kardeş, kendimizce bişeyler yapmaya çalışıyoruz naçizane... biz bu sayfalarda bu kuşları yerden yere vurup tü kaka eden bazı şebapçıları da gördüğümüzden beğenen çıkınca şaşırıyoruz anlıyacağın
tabi inşallah yolum düşerse uğramak tanışmak isterim... çay içme konusuna gelince de : başım gözüm üstüne her zaman buyur gel kardeş ofisim muratpaşa camii yanındadır
esenlikler..
2/12/2008, 6:00 am
BU CAMİADA AĞZI OLAN KONUŞUYOR... ORDAN BURDAN OKUDUĞU DUYDUĞU KULAKTAN DOLMA SÖZLERLE YORUM YAPIYOR... HAYATI BOYUNDA BELKİ KUŞ BİLE BESLEYEMEMİŞTİR...
BANA GÖRE HERK KUŞUN KENSİNE HAS ÖZELLİKLERİ VARDIR... MİSKİ BESLEYEN BİRİSİ MİSKİ İLE ARABI KIYASLAMASIN... ARMUTLA ELMA KIYASLANMAZ... ELMAYI ELMA İLE ARMUDU ARMUTLA KIYASLAYA BİLİRSİN ANÇAK... O YÜZDEN HERKEZİN DEDİĞİNEDE ÇOK KULAK ASMA... BEĞENMEYEN DAHA İYİSİNİ GETİRSİN ATSIN YANINA SONRADA YORUMUNU YAPSIN... YILLARDIR ARAP BESLİYORUM... MUSULLUSUNUDA BESLEDİM... KIRMA ARAP AYNA KUYRUĞUNUDA... İKİSİNİDE KIRDIM... ALANYADA BENİ BİR KAÇ YIL ÖNCESİNE AKDAR HERKEZ ARAPCI BİLİRDİ... HERKEZ MUHASEBECİ MURADIN ARAPLARI DERDİ... SAĞDAN SOLDAN TOPLAMA DEĞİL EMEK VERDİĞİM KENDİM YETİŞTİRDİĞİM YAVRULARIMDI... KİM NE DER BİLMEM. AMA YILLARDIR ARAP BESLEYEN VE ARAP KONUSUNDA ÇOK ÇOK İYİ BİLGİYE SAHİP OLDUĞUMU DÜŞÜNEREK... ELİNDEKİ KUŞLARIN DEĞERİNİ BİL... HİÇ BİR KUŞ DÖRT DÖRTLÜK DEĞİLDİR... AMA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM
PİYASADA BENDE DAHA GÜZELİ VAR DİYEN VARSA KOYSUN RESİMLERİNİ SONRA YORUMUNU YAPSIN... AMA UNUTMADAN ELMAYI ELMA İLE ARMUDU ARMUTLA KIYASLAYIN.. SAYGILAR...
BANA GÖRE HERK KUŞUN KENSİNE HAS ÖZELLİKLERİ VARDIR... MİSKİ BESLEYEN BİRİSİ MİSKİ İLE ARABI KIYASLAMASIN... ARMUTLA ELMA KIYASLANMAZ... ELMAYI ELMA İLE ARMUDU ARMUTLA KIYASLAYA BİLİRSİN ANÇAK... O YÜZDEN HERKEZİN DEDİĞİNEDE ÇOK KULAK ASMA... BEĞENMEYEN DAHA İYİSİNİ GETİRSİN ATSIN YANINA SONRADA YORUMUNU YAPSIN... YILLARDIR ARAP BESLİYORUM... MUSULLUSUNUDA BESLEDİM... KIRMA ARAP AYNA KUYRUĞUNUDA... İKİSİNİDE KIRDIM... ALANYADA BENİ BİR KAÇ YIL ÖNCESİNE AKDAR HERKEZ ARAPCI BİLİRDİ... HERKEZ MUHASEBECİ MURADIN ARAPLARI DERDİ... SAĞDAN SOLDAN TOPLAMA DEĞİL EMEK VERDİĞİM KENDİM YETİŞTİRDİĞİM YAVRULARIMDI... KİM NE DER BİLMEM. AMA YILLARDIR ARAP BESLEYEN VE ARAP KONUSUNDA ÇOK ÇOK İYİ BİLGİYE SAHİP OLDUĞUMU DÜŞÜNEREK... ELİNDEKİ KUŞLARIN DEĞERİNİ BİL... HİÇ BİR KUŞ DÖRT DÖRTLÜK DEĞİLDİR... AMA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM
PİYASADA BENDE DAHA GÜZELİ VAR DİYEN VARSA KOYSUN RESİMLERİNİ SONRA YORUMUNU YAPSIN... AMA UNUTMADAN ELMAYI ELMA İLE ARMUDU ARMUTLA KIYASLAYIN.. SAYGILAR...
2/12/2008, 1:36 pm
murat hemşerim, valla ne güzel yazmışsın söylemişsin, inan düşüncelerime tercuman olmuşsun .. güzel olan bir şeyi en azından " maşallah" diyip takdir edebilmek varken yok orası eğri yok şurası doğru diyip verilen emeğe ihanet etmenin kimseye faydası olmaz ..
ama bu camiada nedense bunu yapabilen çokda kuşsever yok bence.. en azından ben bu forumlarda onu gördüm anladım..
ilgin için tekrar teşekkürler hemşerim ..
ama bu camiada nedense bunu yapabilen çokda kuşsever yok bence.. en azından ben bu forumlarda onu gördüm anladım..
ilgin için tekrar teşekkürler hemşerim ..
- cucu
Ad Soyad : Şamil Atç
Forum Kayıt : 18/04/08
2/12/2008, 2:00 pm
Allah sağlıklı beslemeler nasip etsin.Şamil ATAÇ.
2/12/2008, 3:25 pm
sağol şamil kardeşim allah razı olsuncucu demiş ki:Allah sağlıklı beslemeler nasip etsin.Şamil ATAÇ.
- tevfikivgen
Ad Soyad : tevfik ivgen
Doğum Tarihi : 23/04/70
Forum Kayıt : 02/12/08
4/12/2008, 2:47 pm
güzel kuslar gulegule besle kardesssss
4/12/2008, 3:20 pm
tevfikivgen demiş ki:güzel kuslar gulegule besle kardesssss
teşekkürler hemşerim (aslen KONYA/BEYŞEHİR'LİYİM) daha iyileri sana nasip olsun inşallah
7/12/2008, 9:32 am
sebap kuşun anlamının güzel özel gösterişli oldugunu biliyorum
bu kuşlarda bence bu vasıfları taşıyor
bu kuşlara şebap degil suriye kuşu diyenler için
suriye şebapı olarak görsünler bu kuşları çünkü ben tarafsız bir şekilde bakıyorum ve kuşlar güzeller
bu kuşlarda bence bu vasıfları taşıyor
bu kuşlara şebap degil suriye kuşu diyenler için
suriye şebapı olarak görsünler bu kuşları çünkü ben tarafsız bir şekilde bakıyorum ve kuşlar güzeller
- ludokachi
Ad Soyad : Fuat Çapa
Forum Kayıt : 09/06/08
7/12/2008, 10:06 pm
Sana yakışır biçimde en güzelini ve doğrusunu yazmışsın Admin teşekkur ederim.
Yanlış anlaşılmasın kuşların sahibini tanımam kuşlarlada hiçbir ilişkim yokyur.
Yanlış anlaşılmasın kuşların sahibini tanımam kuşlarlada hiçbir ilişkim yokyur.
- ludokachi
Ad Soyad : Fuat Çapa
Forum Kayıt : 09/06/08
7/12/2008, 10:10 pm
Arkadaşım böyle güzel vede nadide kuşları yetiştirip günümüze taşıdığınız aynı zamandada bize görsel bir şölen yaşattığınız için sizede ayrıca teşekkür ederim.
- Dadas_Atilla
Ad Soyad : Atilla Karaoglu
Forum Kayıt : 30/11/08
8/12/2008, 6:32 am
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SEVGİLER...
8/12/2008, 2:44 pm
MÜBAREK KURBAN BAYRMIZI EN İCETN DİLEKLERİMLE KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OMASINI YÜCE MEVLAMIZDAN TEMENNİ EDERİM SAYGILARIMLA BAHRİ ALTINOK…….
8/12/2008, 5:12 pm
ludokachi demiş ki:Arkadaşım böyle güzel vede nadide kuşları yetiştirip günümüze taşıdığınız aynı zamandada bize görsel bir şölen yaşattığınız için sizede ayrıca teşekkür ederim.
arkadaşım güzel düşüncelerin için allah razı olsun...o gördüğün kuşlarda benim emeğim her nekadar kuşları bana veren değerli kardeşimin kuşlara verdiği emek ile kıyas bile edilemeyecek kadar az isede.. şahsım adına çok çok teşekkür ederim..
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
8/12/2008, 11:50 pm
BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR YÜCE YARADANDAN HAYIRLARA VEİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM.
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
- MisafirMisafir
9/12/2008, 12:01 am
Selamün Aleyküm Mübarek Kurban Bayramın Kutlu Olsun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. Saygılar.
9/12/2008, 9:20 pm
Rauf demiş ki:BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR YÜCE YARADANDAN HAYIRLARA VEİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM.
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
amin cümlemize rauf kardeşim ...
9/12/2008, 9:23 pm
urfalımehmet demiş ki:Selamün Aleyküm Mübarek Kurban Bayramın Kutlu Olsun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. Saygılar.
bizden de aynı dilekler sizler için geçerlidir mehmet abi.. Allah razı olsun...
saygı bizden
15/1/2009, 7:24 pm
sağol var ol erman kardeşimizmirli erman demiş ki:Allah nazardan saklasın
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4