DÖKÜMCÜ FARUK (KAYSERİ) - Sayfa 4 411k

Join the forum, it's quick and easy

DÖKÜMCÜ FARUK (KAYSERİ) - Sayfa 4 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DÖKÜMCÜ FARUK (KAYSERİ)

+96
ERGUN
mert turan
Karabasan
sonar38
Erdal ŞAHİN
hakkihacioglu
mesut usta
cihantje
metin0638
Cafer34
orhan02
kerimikiz1953
selcuk
emreert
osman_kara
erding
Mahmut Çetin
Sipikopat
kuscu511
mücahit33
huseyin38
ferdax
eray burmacı
yaşar38
deli_fisek03
brownx_18
kaynak
nihatsenturk
burhanduran
savurgan
sercan
ATEŞ
-ATA36-
emry303
akıncı
polllat
esatdogan
nedimarik
surguncavus
yuyu
hasankoc
Hamza Hoca
69emre69
rahimpirinç
29x29
avcıı
serdar
aktasaktas
Samsunlu55
kuscubayram
köksal
kılıçbey
MERAM
izmirli83
sercan gönal
tonton
tank
Forum Müdür
PerfoTakla
Serdar Avcı
AHMETHANKORKUT
çiftepeci
şahin_-55
altınokguvercin
bykalfa
hacı murat
Forum Uzman
oflusu
hakankaradenizli
KONYALI 42
biladox
kadox
edu_33
ONRCLK86
iktibas
ESKİŞEHİRLİ
ert-bil
çavuş
oyun_kusları
emre_akhan
onlysmile
cenk sahin turker
muhammetemin
mertt-06
hakancamurcu
mustafa_yaldiz
Hüseyin Şan
hayabusa55
Bozoglu
mehmet
nebikus
ksklecann
tolga40
Forum Admin
kuşçu26
dokumcu_faruk
100 posters
kuscubayram
kuscubayram
Ad Soyad : bayramergani
Doğum Tarihi : 13/07/83
Forum Kayıt : 08/01/09

DÖKÜMCÜ FARUK (KAYSERİ) - Sayfa 4 Empty Geri: DÖKÜMCÜ FARUK (KAYSERİ)

11/1/2009, 7:27 am
selan faruk abi bende kayseriliyin kuşların çok güzel yavruları kaca satıyon satarsan sayende bende iyi kuş besliyecen msn bayramergani@hotmail.com cevap verirsen sevinirin
kuscubayram
kuscubayram
Ad Soyad : bayramergani
Doğum Tarihi : 13/07/83

11/1/2009, 7:30 am
faruk abi kuşları nerde besliyorsunuz
Samsunlu55
Samsunlu55
Ad Soyad : Samsun lu Eyüp
Doğum Tarihi : 07/04/77
Forum Kayıt : 16/08/08

11/1/2009, 1:53 pm
ma§allah, abi cok güzeller, allah sana ve kuslarina uzun ömürler versin. nostalji resimler de ayri bir güzellik katmislar, paylasimin icin te$. emegine saglik, saygilar .
aktasaktas
aktasaktas
Ad Soyad : hüseyin aktaş
Doğum Tarihi : 10/02/63
Forum Kayıt : 11/01/09

11/1/2009, 4:31 pm
selam faruk abi ben hüseyin kuşların eskisi gibi maaşallah yenimahalleli kürt hüseyin
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk
Ad Soyad : Faruk Yeşilırmak
Doğum Tarihi : 13/03/56
Forum Kayıt : 11/10/08
http://dokumcufaruk.sitemynet.com

11/1/2009, 5:54 pm
köksal demiş ki:FARUK BEY TABAN VARMI KUŞLARDA 2 SAAT UÇAN KUŞUNUZ KAÇ DEFA DAMA GELİYO VE ÜST BAĞLAMAYI YAPIYOMU [TAKLAYI] EKE KUŞTAN BAHSEDİYORUM ABİ YAVRU YUMURTA GÖRMÜŞ KUŞTAN

Daban tokatı kuşlarımızın hepsinde mevcut. kaç sefer diye sorusun oda kuşuna göre şartına göre değişiyo bizde kuş çok olduğu için İlginiz için teşekkür ederim
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

11/1/2009, 5:55 pm
Samsunlu55 demiş ki:ma§allah, abi cok güzeller, allah sana ve kuslarina uzun ömürler versin. nostalji resimler de ayri bir güzellik katmislar, paylasimin icin te$. emegine saglik, saygilar .

Sağolun teşekkür ederiz
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

11/1/2009, 5:56 pm
aktasaktas demiş ki:selam faruk abi ben hüseyin kuşların eskisi gibi maaşallah yenimahalleli kürt hüseyin
Aleyküm selam hüseyin evet aynı kuşları devam ettirmek için bugünece gayret sarfediyoz sağol teşekkür ederim yeni mahalleye selamlar
serdar
serdar
Ad Soyad : serdargedikbaş
Doğum Tarihi : 12/12/80
Forum Kayıt : 12/01/09

12/1/2009, 9:49 pm
mersindenselam farukabi
avcıı
avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08

13/1/2009, 12:47 pm
dokumcu_faruk demiş ki:
köksal demiş ki:FARUK BEY TABAN VARMI KUŞLARDA 2 SAAT UÇAN KUŞUNUZ KAÇ DEFA DAMA GELİYO VE ÜST BAĞLAMAYI YAPIYOMU [TAKLAYI] EKE KUŞTAN BAHSEDİYORUM ABİ YAVRU YUMURTA GÖRMÜŞ KUŞTAN

Daban tokatı kuşlarımızın hepsinde mevcut. kaç sefer diye sorusun oda kuşuna göre şartına göre değişiyo bizde kuş çok olduğu için İlginiz için teşekkür ederim

faruk bey bişey dikkatimi çekti bukadar övgüye yakışır kuşlar vardır umarım göze hitap ediyolar çünki ama ben kayseri kuşunun uzun oynayanını daha hiç görmedim çok tertipli oyunları oluyor tabi bu sizin KUŞLARINIZI KARAMA AMAÇLI DEMİYORUM AMA DOĞRUSUDA BUDUR UZUN OYNAYANI NADİR ÇIKAR BUNLARIN KAYSERİDE BUKADAR NAMLISINIZDA NEDEN KAYSERİDEN NEVŞEHİRE KUŞ ALMAYA GELENLER OLUYOR NASIL BUKADAR TANINMIŞ OLUPDA SİZİ BİLEMİYOLAR AKLIM ALMADI İŞALLAH EN KISA ZAMANDA Bİ ZİYARETİNİZE GELECEZ NEVŞEHİRİN ESKİ KUŞÇULARI İLE İŞALLAH DEDİĞİNİZ KADAR UZUN OYNAR GELDİĞİMİZE DEĞER YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE MERAKIMIZDAN SEYRETMEYE GELECEZ SATIN ALMAK İÇİN DEĞİL MÜSADENİZ OLURSA BİZİM KUŞLAR BİZE YETİYOR ARAYIŞ İÇİNDE OLDUĞUMUZ İÇİN DEĞİL MERAKIMIZ İÇİN GELECEZ ACABA BİZMİ KÖTÜ KUŞCUYUZ KÖTÜSÜNÜ BESLİYOZ YOKSA YİNEMİ BİZ HAKLI ÇIKACAZ
İŞALLAH DEDİĞİNİZ KADAR UZUN VE DÜZENLİ TERTİPLİ OYNAR KUŞLARINIZ .... YUKARIDA ARKADAŞIN DEDİĞİ KRİTERLERDE 2 YAŞINDA KUŞLARINIZ VARDIR UMARIM YAVRU GÖRMÜŞ UZUN OYNAYAN .....

SAYGILAR
avcıı
avcıı

13/1/2009, 1:57 pm
ha unutmadan faruk bişey daha öğrenebilirmiyim anladığım kadarı ile beyazda besliyorsunuz acaba malatya kuşu ile bir kırıklığı varmı o geniş paçalı beyazların
avcıı
avcıı

13/1/2009, 1:59 pm
faruk yazmışım özürdilerim faruk bey büyüğümsünüz saygısızlık gibi anlaşılmasın unutulmuş kelime
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

13/1/2009, 2:31 pm
Merhaba Kardeşim saygınız için teşekkür ederiz sen hiç duydun mu dökümcü faruk geldi nevşehirden kuş aldı diye kayserideki kuşçu arkadaşların hepsi bilir dökümcü faruğun ne uçurduğunu ne sardırdığını ama bizden kuşu alırlar almazlar ona sayıgmız var nevşehirden de kuş almaya geliyolarsa eğer ne mutlu size Buyrun gelin hava şartları el verişli olursa bizim de kendimize göre uçurduğumuz kuşlar olur seyderiz beraber kapımız herkese açıktır Kayseride uzun kaçan olmaz diyorsunuz ama bizde uzun kaçan kuşlar olur sizin uzun kaçanınız nedir bilmiyoruz Tekrar TEŞEKKÜRLER
avcıı
avcıı

13/1/2009, 2:45 pm
dokumcu_faruk demiş ki:Merhaba Kardeşim saygınız için teşekkür ederiz sen hiç duydun mu dökümcü faruk geldi nevşehirden kuş aldı diye kayserideki kuşçu arkadaşların hepsi bilir dökümcü faruğun ne uçurduğunu ne sardırdığını ama bizden kuşu alırlar almazlar ona sayıgmız var nevşehirden de kuş almaya geliyolarsa eğer ne mutlu size Buyrun gelin hava şartları el verişli olursa bizim de kendimize göre uçurduğumuz kuşlar olur seyderiz beraber kapımız herkese açıktır Kayseride uzun kaçan olmaz diyorsunuz ama bizde uzun kaçan kuşlar olur sizin uzun kaçanınız nedir bilmiyoruz Tekrar TEŞEKKÜRLER

bizim kuşlar şöle yapar böle yapar demememin sebebi kış şlartları ve şuan erkek dişi ayrılmış vaziyette olduğu için uçan kuşlarımız mart 15 e kadar kapalı mart ayından sonra 1 yada 2 haftalık bir nefes açma olur sonra devam oyunları ise daban taklalı ama hepsinde mevcut olmuyor uçurttuklarımızdan var ama daban taklalısıda taklasızıda var ne yalan konuşayım içlerinden nadir şekilde boş atanıda var fakat oyunları sizdede vardır minare tabiri vsr ben her kezin anlayacağı şekilde söliyeyim 4 direk 3 direk içlerin yine çıkan 5 direğe kadar oyun yapanları 13 takla 15 takla bazende 5 ila 8 takla oynayanları çıkıyor diyeceksiniz çok farklı ırmı bunlar hayır değil hepsi hemen hemen aynı kan fakat altından çıkıyor bu dediklerimiz bu güne kadar uçurduklarımızın içinde şuan hollandaya yolladığımız bir dişimiz var kısırlaştı o yüzden tedavi için yolladık bir arkadaş vasıtası ile KUŞA MERAKLI OLUPDA KALP HASTALIĞI OLANLARDAN DOKTOR RAPORU İSTEMEDEN UÇURTMUYORDUK bu gerçek şaka değil o derece oyunları vardı nesil hep aynı

saygılar

BİRDE BU BEYAZLARINIZDA MALATYA KUŞU KIRIKLIĞI VARMI ONU SORMUŞTUM CEVAP YAZMAMIŞINIZ GALİBA KUŞLARINIZA BAYA BİR IRK GİRMİŞİNİZ İŞALLAH SONUNDA HÜSRANA UĞRAMAZSSINIZ
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

13/1/2009, 2:49 pm
yok malatyaya karışmaz kendi kularımızın altından çıkma kimsenin kuşlarını eleştirmiyoz herkese saygımız var herkes kuşunun hayrını görsün
avcıı
avcıı

13/1/2009, 2:57 pm
ha ben demedim faruk dökümcü faruk nevşehirden kuş aldı demedim yanlış anlamayın kayseriden gelenler var ha bizim buradanda bu iyi kuşlardan ele geçiremiyen bir kaç kişşi gidip kayseriden almış olup uçurtup seyrettiklerimizde var bunların içinde tabi bu arada olan bizim 45 aynı ırk kuşumuza oldu patladıldı kümesim ama işallah yeniden üretime geçtik hızla yaza hazır tabi geride kalanlardan
avcıı
avcıı

13/1/2009, 3:04 pm
dokumcu_faruk demiş ki:Onlar kapımıza gelemiyen adamlar arkamızdan atıp tutarlar öyle telefonunu verde biz sana izah edelim telini verde arayalım telde konuşalım yok ceraretin yoksa nonu vermeye bi daha yazı yazma bu bizim bölüme EMRAH

emrahın adına özürdilerim oda duyduğunu dedi yanlış anlaşılma olmasın kuş eleştirmiyoruz abi ama bu kştur yaşca büyüksün daha iyi bilirsin kuşada güven olmaz bence fazla öğülmese iyi olur yani fazlalıktan kasıt biraz abartı buldum o yüzden bunları yazma gereği duydum
saygılar
avcıı
avcıı

13/1/2009, 3:08 pm
en kısa zamanda gelecez işallah kayseriye haberdar ederim faruk abi geleceğimiz zaman dediğim gibi sırf merak başka bir amacımız yok kuşlarınıda eleştirme gibi niyetim yok herkezin kuşu kendine güzeldir GÜLE GÜLE BESLEMEK NASİP ETSİN ALLAHIM
oflusu
oflusu
Ad Soyad : gökhan suiçmez
Doğum Tarihi : 30/08/74
Forum Kayıt : 25/10/08

13/1/2009, 5:07 pm
.

En son oflusu tarafından 5/8/2011, 2:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
29x29
29x29
Ad Soyad : erkan güney
Forum Kayıt : 21/10/08

13/1/2009, 5:13 pm
sabuni ve miskiler on numara kuşlar hasta oluyorum böyle koyu miski ve sabuni lere allah nazardan saklasın inşallah bizlerde birgün böyle kuşlar besleriz
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

13/1/2009, 5:59 pm
Gökhan Bey görüşlerinizden dolayı size çok teşekkür ederim arkadaşlara saygı duymak gerek kendilerinde çok iyi kuşlar olduğu için daha iyisini tebrik edemezler herkesin görüşüne saygılıyız ama seviyeyi aşıpta bizi rahatsız etmesinler o tür şeyler ayıptır bize yakışmaz Saygılarla....
rahimpirinç
rahimpirinç
Ad Soyad : rahim pirinç
Doğum Tarihi : 09/06/81
Forum Kayıt : 11/12/08

13/1/2009, 10:03 pm
S.a. Maşallah güzel kuşLAr faruk abi ALLAH nazardan saklasın. Sana birisini sorcam Beyoğlu kebab, mahmut içme yeni sanayiide lokantacı. o seni biliyor namlı kuşculardandır dedi sizin için
aktasaktas
aktasaktas

16/1/2009, 10:32 pm
farukabi nevşehirli arkadaşı davet ettigin veya seni davet ettigi zaman haberimiz olsun bende gelip kuş seyretmek isterim
aktasaktas
aktasaktas

16/1/2009, 10:37 pm
kırıcı olmaya gerek yok tüm kuş besleyen arkadaşlar en iyi ve en güzelini beslemek ve uçurmak ister
69emre69
69emre69
Ad Soyad : Emre Salman
Doğum Tarihi : 03/08/88

17/1/2009, 9:55 pm
kara miskiler gerçekden harikalar..
Hamza Hoca
Hamza Hoca
Ad Soyad : Hamza Uçar
Doğum Tarihi : 10/02/79
Forum Kayıt : 06/07/08

18/1/2009, 1:57 am
Faruk abi size bir hikaye ile merhaba demek istiyorum : Günün birinde bir çakal boya fıçısının içine düşmüş.Fıçıdan çıktığında bembeyazmış.Koşarak ormana gelmiş.Bütün hayvanlar ondan ürkmüşler; tanıyamışlar.Çakal bu ya!... Bunu fırsat bilmiş ve soranlara " Ormanın yeni kralıyım " Demiş... Bütün hayvanlar hemen aslanın yanına gitmişler.demişler ki; ormana yeni bir hayvan geldi ormanın kralı olduğunu söylüyor.Aslan bunu duyunca çok merak etmiş.Hemen bu yeni kralın, yani çakalın yanına gelmiş.Çakalı ilk görüşte tanımış ama tanımamazlıktan gelmiş.Sormuş ona kimsin diye.Çakal aslanın onu tanımamasına sevinerek demiş ki "ormanın yeni kralıyım..." Aslan da bunun üzerine madem ki yeni kral sensin ben de senin vezirin olabilir miyim? Demiş.Çakal halinden gayet memnun bir şekilde elbette olabilirsin demiş...
Aradan birkaç zaman geçmiş...
Bu ikisi bir gece bir dağda uyurlarken uzaktan bir dağdan çakal uluma sesleri gelmiş.Bizim sözde kral olan çakal karşı dağdan gelen çakal ulumalarına dayanamamış ve bir müddet sonra o da başlamış ulumaya...böylece çakal olduğu belli olmuş.
Aslan yattığı yerden kalkmış bir hamlede çakalı altına alıp pençeyi vurmuş ve demişki; " SENİN ÇAKAL OLDUĞUNU EN BAŞINDAN BERİ BİLİYORDUM AMA ETRAFIMDAKİLERE ANLATAMIYORDUM " Demiş...

KISSADAN HİSSE: 1.) Çakalların çakallıkları gizli kalmaz, er ya da geç ortaya çıkar.
2.) GERÇEK KRALLAR UYUYOR GÖRÜNSELER DE ONLAR DAİMA
UYANIKTIRLAR...

Faruk abi ben seni bu işin kralı olarak gördüm...Fotoğraflardaki kuşlarınız gayet güzel görünüyor.Gerek çekimini yaptığınız kuşlarınızın fotoğrafları ve gerekse Oflusu (Gökhan SUİÇMEZ) abimin yayınladığı "kirli takkalı boz dişi " videosu her söylenecek şeye karşı oldukça güzel ( hatta tokat gibi ) cevap oluyor.Etraftan gelen olumsuz eleştiriler konsantrasyonunuzu bozmasın.Bu güzel fotoğraflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...Başarılar...

Hamza Hoca / SAMSUN
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

18/1/2009, 10:46 am
Hamza Hoca demiş ki:Faruk abi size bir hikaye ile merhaba demek istiyorum : Günün birinde bir çakal boya fıçısının içine düşmüş.Fıçıdan çıktığında bembeyazmış.Koşarak ormana gelmiş.Bütün hayvanlar ondan ürkmüşler; tanıyamışlar.Çakal bu ya!... Bunu fırsat bilmiş ve soranlara " Ormanın yeni kralıyım " Demiş... Bütün hayvanlar hemen aslanın yanına gitmişler.demişler ki; ormana yeni bir hayvan geldi ormanın kralı olduğunu söylüyor.Aslan bunu duyunca çok merak etmiş.Hemen bu yeni kralın, yani çakalın yanına gelmiş.Çakalı ilk görüşte tanımış ama tanımamazlıktan gelmiş.Sormuş ona kimsin diye.Çakal aslanın onu tanımamasına sevinerek demiş ki "ormanın yeni kralıyım..." Aslan da bunun üzerine madem ki yeni kral sensin ben de senin vezirin olabilir miyim? Demiş.Çakal halinden gayet memnun bir şekilde elbette olabilirsin demiş...
Aradan birkaç zaman geçmiş...
Bu ikisi bir gece bir dağda uyurlarken uzaktan bir dağdan çakal uluma sesleri gelmiş.Bizim sözde kral olan çakal karşı dağdan gelen çakal ulumalarına dayanamamış ve bir müddet sonra o da başlamış ulumaya...böylece çakal olduğu belli olmuş.
Aslan yattığı yerden kalkmış bir hamlede çakalı altına alıp pençeyi vurmuş ve demişki; " SENİN ÇAKAL OLDUĞUNU EN BAŞINDAN BERİ BİLİYORDUM AMA ETRAFIMDAKİLERE ANLATAMIYORDUM " Demiş...

KISSADAN HİSSE: 1.) Çakalların çakallıkları gizli kalmaz, er ya da geç ortaya çıkar.
2.) GERÇEK KRALLAR UYUYOR GÖRÜNSELER DE ONLAR DAİMA
UYANIKTIRLAR...

Faruk abi ben seni bu işin kralı olarak gördüm...Fotoğraflardaki kuşlarınız gayet güzel görünüyor.Gerek çekimini yaptığınız kuşlarınızın fotoğrafları ve gerekse Oflusu (Gökhan SUİÇMEZ) abimin yayınladığı "kirli takkalı boz dişi " videosu her söylenecek şeye karşı oldukça güzel ( hatta tokat gibi ) cevap oluyor.Etraftan gelen olumsuz eleştiriler konsantrasyonunuzu bozmasın.Bu güzel fotoğraflarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...Başarılar...

Hamza Hoca / SAMSUN

Sağolun Hamza Hocam Teşekkür ederiz siz de bu işe gönül verenlerdensiniz Allah emeklerimizi zai etmesin Hepinize saygılar...
hasankoc
hasankoc
Ad Soyad : hasankoc
Doğum Tarihi : 15/02/72
Forum Kayıt : 10/09/08
http://sebabcilarinbulusmayeri.azbuz.com/index.jsp

18/1/2009, 5:44 pm
maşallah abi kuşlar güzeller allah nazarlardan saklasın güle güle besleyin
yuyu
yuyu
Ad Soyad : yusuf çelik
Doğum Tarihi : 13/01/66
Forum Kayıt : 12/01/09

18/1/2009, 9:41 pm
çok güzel hazırlamışsın siteni.hayırlı olsun.saraylılarda cinibik ve yabani kanı varmı.
dokumcu_faruk
dokumcu_faruk

19/1/2009, 8:07 am
yuyu demiş ki:çok güzel hazırlamışsın siteni.hayırlı olsun.saraylılarda cinibik ve yabani kanı varmı.

Cinibit dediğin kuşlar o göğsü güllü saraylılar onlar ayrı bu yabani diye isimlendirdiğiniz kuşlar o kişilere bizden geçen kuşlar Dökümcü faruk demeye dilleri varmayan arkadaşlar ismini değiştirdiler yabani diye isim koydular herkeste yuasında besliyolar amma kim olduğunuzu bilmiyorum ama SAYGILAR..!
Hamza Hoca
Hamza Hoca
Ad Soyad : Hamza Uçar
Doğum Tarihi : 10/02/79
Forum Kayıt : 06/07/08

19/1/2009, 2:44 pm
ASLINDA FARUK ABİYE GÜZEL BİR HİKAYE İLE MERHABA DEMEK İSTEMİŞTİM.GERİSİNİ SİZİN ANLAYIŞINIZA BIRAKIYORUM...ELEŞTİRİNİZİ KİŞİLİĞE DEĞİL DE DAVRANIŞA YÖNELTİRSENİZ DAHA DOĞRU OLUR...HİKAYEDEN BÖYLE BİR PAY ÇIKARMANIZA GEREK YOKTU...OLSUN YİNE DE BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... ( BENİM İÇİMDE SİZİN KULLANDIĞINIZ TARZDA SÖZLER OLMADIĞI İÇİN BU TARZ CEVAP YAZAMAYACAM.BU KONUDA DA KUSURUMA BAKMAYIN.) ALLAHA EMANET OLUN...
Similar topics