taklacı performans güvercin masda değil havad olma 411k

Join the forum, it's quick and easy

taklacı performans güvercin masda değil havad olma 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hakancamurcu
Ad Soyad : hakan çamurcu
Forum Kayıt : 11/09/08

taklacı performans güvercin masda değil havad olma Empty taklacı performans güvercin masda değil havad olma

2/11/2008, 8:32 pm
Taklacı kuşlar masad değil havada görüntülenmeli diyorum taklacı besleyen arkadaşlar video çekebilirlerse daha iyi olacağını düşünüyorum. Bütün taklacılar masa kuşu gibi yerde kuş resmi çekip gönderir oldu
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

taklacı performans güvercin masda değil havad olma Empty Geri: taklacı performans güvercin masda değil havad olma

2/11/2008, 8:44 pm
doğru söylüyon kardeş bazıları resimlere bakıp yok kuşun sırtı beyaz,yok tam sarı değil,rengi bozuk,gözü sarı bilmem ne bürsürü zırvalıyollar işte oyun kuşunda bunların aranmıyacağını söylüyoruz anlamıyollar,bizler resimleri kim neyi besler nasıl kuşları var görsünler diye sunuyoruz,dost var düşman var video bölümünde kuşların video larına önem vermeliyiz .balık tavada kuş havada
hakancamurcu
Ad Soyad : hakan çamurcu
Forum Kayıt : 11/09/08

taklacı performans güvercin masda değil havad olma Empty Geri: taklacı performans güvercin masda değil havad olma

2/11/2008, 8:51 pm
teşekkürler kardeş yorumlarınla katıldığın için
Anonymous
Misafir
Misafir

3/11/2008, 10:25 am
bende katılıyorum sıze çok haklısınız herkes rengıne bakıp ooo çok süper kuş diyor.
ama oyunlarını soran yok
benım nı sıkıntımda miroların oyunlarını soran yok mırolarda oyun kuşu ama turkıyede şebab yaptılar mıroları herkes rengıne bakar oldu bu konuyada el atmak lazım
ksklecann
ksklecann
Ad Soyad : CAN UĞRAŞ
Doğum Tarihi : 27/08/90
Forum Kayıt : 24/04/08

3/11/2008, 5:33 pm
gerçekten çok güzel bir konu açmıssınız 'hakancamurcu' tşk ederiz, Bütün herkez takmış renk kuşuna yerde besliyor oda bir ayrı zevk ama işte taklacı kuş resimde belli olmaz havada belli olur kendine güvenenler kuşuna güvenenler koysunlar buraya kuşlarınıda izleyelım.
hakankaradenizli
hakankaradenizli
Ad Soyad : Hakan KARADENİZLİ
Doğum Tarihi : 05/06/64
Forum Kayıt : 17/10/08

3/11/2008, 6:04 pm
Böylesine güzel bir konuya değindiğiniz için öncelikle tşk. ederim.Hadi arkadaşlar bu fikre katılan kimse yokmu olması gereken bencede budur.Saygılarımla
Anonymous
Misafir
Misafir

3/11/2008, 8:23 pm
Farkı farkedip böyle güzel bir başlık açtığın için tebrikler...

Uçmadığı sürece her oyun kuşunun tavuktan farkı yoktur. (SAMSUNLUYUSUFAGA)...
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

3/11/2008, 8:41 pm
galeri bölümü resim içindir dediginize katılıyorum balık tavada kuş havada ama videolar bölümü war zaten kuşu olan zaten orda video çekip yayınlaya biliyo galeride uçurdugu kuşun yerdeki özellekkleri güzelleriklerin faydalana bilirsiniz videolarda görsel performans güzelligi izleye bilirsiniz
Anonymous
Misafir
Misafir

3/11/2008, 9:37 pm
arkadaşlar admın haklı ama videolar bölumunde kuşun uçuş sresinin tamamını çekmiyolar ayrı ayrı seferlerden video koyuyor arkadaşlarımız bız nerden bılıcez o kuşun her sefere geldiğinde aynı performansa sahıp olduğunu işte burda admıne katılmıyorum. :D admın kızma hee
Anonymous
Misafir
Misafir

20/12/2008, 10:24 am
selam arkadaşlar bu konu hakında daha öncede çok yazılarım oldu
1:kostüm kuşu
2:uçum oyun kuşu
3:şebab
arkadaşlar bu kuşlar taklacı kuşlardır uçuruldukları zaman dam ve hava yaparlar.
isiteyen uçurur isteyen uçurmaz. ama sonuçta hepsi oyun kuşudur.sadece performans farkı çıkar kendi aralarında. burdaki yazılarda bakıyorum insanlar daha kuş türünü anlamış değil arkadaşlar kuş uçmuyor diye şebab olmaz emrah kardeşim bu hataya bir daha düşme kim diyor miroya şebab diye.taklacının ufak olnları hepsi uçum kuşu ve kostüm kuşudur.uçum kuşuna gelince uçum kuşunda renk göz ayak bacak aranmaz kanat yapısına bakılır.kuş rengi ile uçmaz kuş vazifesini yapsın ne renk olursa olsun uçum kuşu yerde masada olmaz havada iyi olacak uçum kuşunu eline aldınmı şah kanatları aynı uzunlukta ilk baş üç kanadı ve tüyü yumuşak olur sert olmaz bunun gibi bir çok özlikği vardır.
şebab kuşlar masa kuşudur.normal bilinen taklacılardan iri yapılı olduğu için ve tabiki uçum kuşununda havada yaptı performans puanları oldu gibi bu kuşunda orjinliğini belirlerkeyen özelikler aranır.
saygılar
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

30/1/2009, 4:04 am
arkadaslar kendi irkalrimiz biraktik simdi bide yabanci irkala bakiyoruz anlamiyorum ya.bide basimiz miro tipp ler cikti.arkadaslar butun dunyayi dolasin oyun kusunun ustune turkiyeden baska bir yer yok.o yuzden baska irklara heves etmeyin.tuccarlarin oyunnuna gelmeyin para kazanma amacli seyler bunlar.
kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09

15/7/2009, 6:32 pm
merhabalar bu siteye kuş resimleri de video da renk katar şu da bi gercek resimden önce video atılması daha uygun olur kanatimce cünkü resim sayısı oldukca fazla bütün üstatlara selamlar.
Anonymous
Misafir
Misafir

15/7/2009, 6:39 pm
yusuf abı hangı hataya düşmüşüm anlmadım açıkça belırtırsen sevınırım hatamız varsa duzeltmiş oluruz. resım konusuna gelıncede o kadar sıteye baktım ama bızım sıtemız kadar resım olan bı sıteye daha rastlamadım varsada tebrık ederım.Bana göre tek eksiğimız video diğer sitelerde vıdeo daha fazla bızım sıtemızde o kadar video yok. hee dersenızkı sende oyun kuşu beslıyorsun nıye koymuyorsun vıdeo.onunda açıklamasını yapıyım benım kuşlarım henuz hazır yavru geldıler ıstediğim kuşlar onlardan yavru alıp uçurucam ancak seneye hazır olur. saygılarımla zaralıemrah
Samsunlu55
Samsunlu55
Ad Soyad : Samsun lu Eyüp
Doğum Tarihi : 07/04/77
Forum Kayıt : 16/08/08

15/7/2009, 10:31 pm
evret cok güzel bir konu acmissin tebrikler. ben de katiliyorum arkadaslar,
oyun kusunun ayagini yerden kesersin , oyunlumu oyunsuzmu oldugunu anlarsin. bence bu... yok kanadi , kuyrugu pacasi gagasi sitelerde cok tartisiliyor , masaya yatirmislar oyunlu kusu....
resimler konusunda admine katiliyorum, videodaki kusun yerdeki özelliklerini de resimlerle paylasmak cok güzel tabii.
Yozgat'lı Ümit
Yozgat'lı Ümit
Ad Soyad : ÜMİT ŞAHİN
Doğum Tarihi : 01/01/75
Forum Kayıt : 07/07/09
http://yozgatliumit.spaces.live.com/

17/7/2009, 7:21 am
bir herde hepinizde haklısınız arkadaşlar ama kaçımızın elinde video makinası var teknik donanım var olan zaten iyi kötü demiyor çekiyor yayınlıyor olmayanda cepten çektiği fotoğrafları yayınlıyor video olayı ileriki zamnlarda yaygınlaşmaya başlayacağına inanıyorum buda tekloloji ucuzladığı oranlarda tabiki...
Similar topics