DİNÇER KASAP (ÇERKEZKÖY)
+17
LATİF
pehlivan
Beysan Taştan
Dadas_Atilla
zili
sercan gönal
talebe
adıyamanhasan
hasankoc
gerçek sebabcı
arapçı_59
şahin_-55
Forum Müdür
murat_yetgin
altınokguvercin
Forum Admin
dinçer kasap
21 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- dinçer kasap
Ad Soyad : Dinçer KASAP
Doğum Tarihi : 23/04/86
Forum Kayıt : 22/11/08
DİNÇER KASAP (ÇERKEZKÖY)
5/12/2008, 9:32 am
- MisafirMisafir
Geri: DİNÇER KASAP (ÇERKEZKÖY)
5/12/2008, 10:20 am
selam arkadaşım en güzel kuş hünkarı ümit abiye selamlar tanırsan
- dinçer kasap
7/12/2008, 4:25 pm
[quote="şebabçı dinçer"]urfalı mehmet abımızın uzerımde cok ama cok emegı var onun sayesınde daha ıyıye ve daha guzele inşallah yorumlarınızı beklıyorum sevgı ve saygılarımla
8/12/2008, 2:45 pm
MÜBAREK KURBAN BAYRMIZI EN İCETN DİLEKLERİMLE KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OMASINI YÜCE MEVLAMIZDAN TEMENNİ EDERİM SAYGILARIMLA BAHRİ ALTINOK…….
- MisafirMisafir
8/12/2008, 11:45 pm
Selamün Aleyküm Kardaşım. Senin ve Bütün Dostlarının Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım. O Kadir Şinas Gözlerinden Öperim. Allah Hanene Kazancına ve O Güzelim Kuşlarına H.z. Halil İbrahim Bereketi Koysun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. saygılar.
9/12/2008, 11:42 am
selam dincer kardeş...
mübarek kurban bayramın kutlu olsun.. sevdiklerinle daha nice bayramlara...
kümesin güzel... ben olsaydım yuvalıkları silinmemiş döşeme tahtası 2cm kalınlığında ondan yapardım veya suya ve neme dayanıklı sunta var ondan yapardım... daha uzun ömürlü olurdu...
kuşlarına gelince... bende şebab beslemeye başladığım ilk dönemler daha kötü durumdaydım... hergün bişeyler öğrendik... söz dinledik.... bilenlere danıştık. bu güne geldik vede öğreneceğimiz çok şey var daha...
allah utandırmasın... ilerleyen dönemlerde çok daha güzel kuşların olacağına inanıyorum... önce kuşçuluğu öğrenmek gerek...
kuş nedir... bakımı nasıl olmalı... senin hoşuna giden kuş türü hangisi...
en önemliside hastalık tabiki...
paran vardır... basarsın parayı şampiyon kuşları alırsın... ama kuş sağlıklımı hastalıklımı bilemezsin... getiri kümesine koyarsın... bir bakmışsın prince giderken elindeki bulgurdanda olmuşsun... ben hepsini yaşadım... 80 tane kuşumun hepsinin dön baş olduğunu bilirim... bir tek kuş yüzünden...
uzatmaya gerek yok... iyi araştır iyi sorgula... herşey elinin altında...
kümesin nasıl olmalı... bakımı nasıl olmalı... aşısı... haslalığı... gerisi kendiliğinden gelir..
allah yolunu ve bahtını açık etsin...
mübarek kurban bayramın kutlu olsun.. sevdiklerinle daha nice bayramlara...
kümesin güzel... ben olsaydım yuvalıkları silinmemiş döşeme tahtası 2cm kalınlığında ondan yapardım veya suya ve neme dayanıklı sunta var ondan yapardım... daha uzun ömürlü olurdu...
kuşlarına gelince... bende şebab beslemeye başladığım ilk dönemler daha kötü durumdaydım... hergün bişeyler öğrendik... söz dinledik.... bilenlere danıştık. bu güne geldik vede öğreneceğimiz çok şey var daha...
allah utandırmasın... ilerleyen dönemlerde çok daha güzel kuşların olacağına inanıyorum... önce kuşçuluğu öğrenmek gerek...
kuş nedir... bakımı nasıl olmalı... senin hoşuna giden kuş türü hangisi...
en önemliside hastalık tabiki...
paran vardır... basarsın parayı şampiyon kuşları alırsın... ama kuş sağlıklımı hastalıklımı bilemezsin... getiri kümesine koyarsın... bir bakmışsın prince giderken elindeki bulgurdanda olmuşsun... ben hepsini yaşadım... 80 tane kuşumun hepsinin dön baş olduğunu bilirim... bir tek kuş yüzünden...
uzatmaya gerek yok... iyi araştır iyi sorgula... herşey elinin altında...
kümesin nasıl olmalı... bakımı nasıl olmalı... aşısı... haslalığı... gerisi kendiliğinden gelir..
allah yolunu ve bahtını açık etsin...
- dinçer kasap
9/12/2008, 12:56 pm
abı senın sayfanda'da söyledıgım gıbı herkezın ve hepinizin gorusune saygım var kumes yapımında gercekten usta sayılırım ve her bır yerınde benım ve allah razı olsun dunyalar tatlısı babamın emegı vardır ılerleyen zamanda daha guzel kumesler ınsa etmeye ve yapmaya devam edıcem dedıklerınız ve onerılerınıze o zaman genıs genıs yer verıcem bundan hıc suphenız olmasın gorusunuze saygı duyuyorum ve tesekkur edıyorum yorumlarınızı ve dusuncelerınızı beklıyorum saygılarımla
- Forum Müdür
Ad Soyad : Güner Tunalı
Doğum Tarihi : 28/02/70
Forum Kayıt : 11/04/08
10/12/2008, 9:51 pm
güzel kuşlar tebrikler DİNÇER BEY
12/12/2008, 5:43 pm
dinçer kardeş kuşlar mükemmel.. allah tüyü kadar yavru nasip etsin... güle güle besle...
- arapçı_59
Ad Soyad : kemal fındık
Doğum Tarihi : 02/11/83
Forum Kayıt : 09/12/08
selam
15/12/2008, 5:11 pm
selam nasılsın dinçer
- dinçer kasap
23/12/2008, 6:26 pm
sag olasın kemal abı sımdılık ıyıyız sızlerınde ıyı olmanızı yuce rabbımden nıyaz ederım gorusmek uzere saygılarımla
23/12/2008, 6:29 pm
slm dincerim kümesin ve kümez dizynında cok güzel inşallah kümesinde bol ve sağlıklı yavrular alırsın umarım allah senin her daim gönlüne göre versin kardeşim kendine ve kuşlarına iyi bak bu kış mevsiminde biiraz daha dikkat et salgın hastalıklardan koru kuşlarını sağlıcakla kal...
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
23/12/2008, 7:12 pm
merhaba dinç kardeşim kümesine hayran kaldım kümesi olmayanın kuşu olmaz, kümesi babanla çakmıssın ne güzel senin kuşculukta sırtın yere gelmez yeterki dogru kuşları bul. senin kuşlarınla ilgilencek birisi var allah yolunu açık etsin allah utandırmasın.
25/12/2008, 4:05 pm
harika bi kömes yapanın elleri dert görmesin allah sana bol bol yavru almak nasip etsin samsun dan selamlar
- adıyamanhasan
Ad Soyad : Hasan Çelik
Doğum Tarihi : 01/03/85
Forum Kayıt : 18/10/08
25/12/2008, 10:39 pm
maşallah güzel kuslar tuyunce hayrını gör
28/12/2008, 8:47 am
ben bütün sistemleri denedim en güzel kutuluk sistemi yarısı kapalı kuş gözükmüyecek şekilde kuytu olmalı kız dişilerden bile bu sistemle çift yawru aldım açık oldugu zaman kuşların bazıları kalkıyor yumurtadan insan gördügü zaman açık iyidegil ön plan kapalı tercihimdir.
- dinçer kasap
28/12/2008, 1:00 pm
FORUM ADMİN BEY demişki;
Ben butun sistemleri denedım en guzel kutuluk sıstemıyarısı kapalı kus gozukmeyecek sekıldekuytu olmalı kız dısılerden bıle bu sıstemle cift yavru aldım acık oldugu zaman kusların bazılarıkalkıyor yumurtadan insan gordugu zaman acık ıyı degıl on plan kapalı tercıhımdır
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
Evet admın bey cok haklısınız bılıyorum bır cok konuda eksıgım var ama bunu sızde goruceksınız inşallah ılerleyen zamanlarda dedıgınız ve soyledıgınız her seye yer verıcem bundan hıc suphenız olmasın gorusmek uzere.saygılarımla
Ben butun sistemleri denedım en guzel kutuluk sıstemıyarısı kapalı kus gozukmeyecek sekıldekuytu olmalı kız dısılerden bıle bu sıstemle cift yavru aldım acık oldugu zaman kusların bazılarıkalkıyor yumurtadan insan gordugu zaman acık ıyı degıl on plan kapalı tercıhımdır
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
Evet admın bey cok haklısınız bılıyorum bır cok konuda eksıgım var ama bunu sızde goruceksınız inşallah ılerleyen zamanlarda dedıgınız ve soyledıgınız her seye yer verıcem bundan hıc suphenız olmasın gorusmek uzere.saygılarımla
- talebe
Ad Soyad : talebe mehmet
Forum Kayıt : 30/11/08
29/12/2008, 10:28 pm
dinçerbey bi emek vermişiniz işallah emeginizin karşılıgını bulursunuz
- dinçer kasap
30/12/2008, 7:13 pm
TALEBE MEHMET demişki;
Dinçer bey bır emek vermişşiniz inşallah emeginizin karşılıgını bulursunuz
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
inşallah arkadasım; ama insan oglu hep birilerinden bekler biseyleri olsun diye işte benim varkımda burada ben istedıgım seylerın beni bulmasını istemem alnımın terıyle calısır cabalar ben bulurum suna ınanıyorum bır gun bende cok cok ıyı yerlerde olucagımdan hıc am hıc suphem yok tanıstıgıma memnun oldum gorusmek uzere.SAYGILARIMLA
Dinçer bey bır emek vermişşiniz inşallah emeginizin karşılıgını bulursunuz
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
inşallah arkadasım; ama insan oglu hep birilerinden bekler biseyleri olsun diye işte benim varkımda burada ben istedıgım seylerın beni bulmasını istemem alnımın terıyle calısır cabalar ben bulurum suna ınanıyorum bır gun bende cok cok ıyı yerlerde olucagımdan hıc am hıc suphem yok tanıstıgıma memnun oldum gorusmek uzere.SAYGILARIMLA
- dinçer kasap
31/12/2008, 5:39 pm
ZARALI EMRAH demişki;
iyi yerlerde olucamdan kasıt nedır kardeşim?
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
oncelıkle soruna cevap verıyım.ıyı yerlerde olucam derken ıyı kus bakma konusunda ve benı yetıstırenlerın bana ogrettıklerını ve bana asıladıkları bılgılerı tam anlamıyla bır baskalarına ogretecegım gunlerı kastetmıstım,ve daha cok ama cok yolun basındayız ılerleyen senelerde daha ıyı kus lar yetıstırmeye baslayacagım.zamanda soylıyım ıstersen kısmetse 2 veya 3 sene sonra daha guzel kuslarla karsınıza cıkıcam ınsallah. 2 veya 3 sene dememın sebebını sorucak olursan ustalarımın bana ogrettıklerıyle,ve daha sonrası tamamen kendı cabalarımla kımseden yardım almadan bır yerlere gelmek ıstıyorum anlıyacagın.ve sayfama uretmeden koymıyacagım daha guzel şebablarım var. ZARALIYA saygılarımla
iyi yerlerde olucamdan kasıt nedır kardeşim?
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
oncelıkle soruna cevap verıyım.ıyı yerlerde olucam derken ıyı kus bakma konusunda ve benı yetıstırenlerın bana ogrettıklerını ve bana asıladıkları bılgılerı tam anlamıyla bır baskalarına ogretecegım gunlerı kastetmıstım,ve daha cok ama cok yolun basındayız ılerleyen senelerde daha ıyı kus lar yetıstırmeye baslayacagım.zamanda soylıyım ıstersen kısmetse 2 veya 3 sene sonra daha guzel kuslarla karsınıza cıkıcam ınsallah. 2 veya 3 sene dememın sebebını sorucak olursan ustalarımın bana ogrettıklerıyle,ve daha sonrası tamamen kendı cabalarımla kımseden yardım almadan bır yerlere gelmek ıstıyorum anlıyacagın.ve sayfama uretmeden koymıyacagım daha guzel şebablarım var. ZARALIYA saygılarımla
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
1/1/2009, 9:36 am
yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
- dinçer kasap
6/1/2009, 6:26 pm
umarım yenı yılla gelen gunlerde saglıklı huzurlu ve guvenlı bır yıl gecırmenızı ve tabıkısınde'de bol bol yavrulu bır yıl gecırmenızı temennı ederım
6/1/2009, 6:34 pm
massallah kuslarında kumesınde guzeller allah nazardan saklasın :D
- dinçer kasap
6/1/2009, 7:13 pm
SERCAN GÖNAL demişki:
maaşallah kuşlarında kümesinde güzeller allah nazarlardan saklasın
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki:
allah cumlemizden razı olsun sagolasın kardesımelizden geldigince biseyler yapmaya calıstık umarımkı begenmıssınızdır ılgı ve alakana tesekkur ederım
maaşallah kuşlarında kümesinde güzeller allah nazarlardan saklasın
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki:
allah cumlemizden razı olsun sagolasın kardesımelizden geldigince biseyler yapmaya calıstık umarımkı begenmıssınızdır ılgı ve alakana tesekkur ederım
- zili
Ad Soyad : murat yengi
Doğum Tarihi : 10/03/70
Forum Kayıt : 11/12/08
11/1/2009, 4:09 pm
güzel kuşlar güle güle besle inşallah
- Dadas_Atilla
Ad Soyad : Atilla Karaoglu
Forum Kayıt : 30/11/08
11/1/2009, 7:01 pm
güzel kuşların var maşallah ALLAH herkesin gönlüne göre versin.selamlar..
- dinçer kasap
22/1/2009, 9:02 pm
ZİLİ ABİMİZ demişki;
guzel kuslar gule gule besle inşallah
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
allah razı olsun abıcım her zaman daha ıyısı ıcın ugrasıyorum umarım allahım cumlemızın yolunu acık eder ınşallah saglıcakla kalman dılegıyle saygılarımla
guzel kuslar gule gule besle inşallah
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
allah razı olsun abıcım her zaman daha ıyısı ıcın ugrasıyorum umarım allahım cumlemızın yolunu acık eder ınşallah saglıcakla kalman dılegıyle saygılarımla
- dinçer kasap
22/1/2009, 9:07 pm
DADAŞ_ATILLA demişki;
guzel kusların var maasallah allah herkezın gonlune gore versın.selamlar..
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
oncelıkle cok tesekkur ederım allah cumlemızden razı olsun umarım hepız her zaman ıstedıgımızı buluruz ve daha ıyı yerlerde oluruz ınsallah
guzel kusların var maasallah allah herkezın gonlune gore versın.selamlar..
ŞEBABÇI DİNÇER diyorki;
oncelıkle cok tesekkur ederım allah cumlemızden razı olsun umarım hepız her zaman ıstedıgımızı buluruz ve daha ıyı yerlerde oluruz ınsallah
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2